Ναι κρίμα το παιδι οποίος και να ειναι λόγος. Τωρα να σκεφτόμαστε Ουφ ευτυχώς θα λείπει ο καλύτερος τους παίχτης και ένας καλός αμυντικός μου φαίνεται κάπως χοντράδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι κρίμα το παιδι οποίος και να ειναι λόγος. Τωρα να σκεφτόμαστε Ουφ ευτυχώς θα λείπει ο καλύτερος τους παίχτης και ένας καλός αμυντικός μου φαίνεται κάπως χοντράδα.
…πο πο κρίμα το παλίκάρι…τον είχε δοκιμάσει ο Ολυμπιακός, τότε που είχε και τον Γιάγια…αυτές οι απώλειες δεν ξεπερνιούνται εύκολα, αλλά μακάρι να βρουν τα δυο αδέλφια την δύναμη, και να παίξουν…ή τέλος πάντων να κάνουν αυτό που αισθάνονται καλύτερα
Τρελάθηκαν οι Κοσταρικανοί! Άντε να δούμε τι θα κάνουν οι Ιταλοί στο 2ο μέρος
Πολυ καλη ομαδα και η Κοστα Ρικα παιζουν ψυχωμενα και σημερα, Μαριο μην αντιγραφεις Γκεκα εχουμε τα κοπυραιτς. Η Κοστα Ρικα δεν μασησε ουτε στην προηγουμενη φαση που αδικηθηκε και συνεχισε και αυτο σημαινει ομαδα με ποιοτητα
Τρέλανε μας ρε Κοστα Ρϊκα…
Αν το Ιταλία-Ουρουγουάη λήξει Χ και η Ελλάδα κερδίσει την Ακτή τότε στους 16 θα παίξουν Ελλάδα - Κοστα Ρικα.
Ενταξει κόλαση !
Αμα μεινει κ η Ιταλια απ εξω, τοτε εχουμε Ισπανια, Αγγλια, Ιταλια ουτε καν στους 16, αυτα ειναι !!!
Λοιπόν, το ξέρω ότι μίλησα κάπως υποτιμητικά για την Κόστα Ρίκα (κι όχι ότι άλλαξα γνώμη και πολύ, δεν τη θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο, μια σκληροτράχηλη και - πολύ - διαβασμένη ομάδα είναι, με ορισμένους ταλαντούχους παίκτες), αλλά εντάξει, το να είσαι σε όμιλο με Ιταλία, Ουρουγουάη και Αγγλία και να περνάς, και μάλιστα από τη δεύτερη αγωνιστική… απλά respect.
Καλά άσε την Κόστα Ρίκα και ξαναξήγα το σενάριο πρόκρισης της Αγγλίας. :razz:
Και να περνάς και πρώτος από κει που σε είχαν τον άτυχο της διοργάνωσης… Τρομερή θέληση για νίκη βγάζουν οι Λατίνοι… το έβλεπες και χθες στην Ουρουγουάη το ίδιο και σήμερα…
Αγγλία και μαθηματικά πλέον εκτός…
ίσως και να είναι καλύτερα που έχασε η Ιταλία για να δούμε ματσάρα(λογικά) Ιταλία-Ουρουγουάη
Χέσε μας, εντάξει; Εγώ απ’ την αρχή είχα πει ότι η Αγγλία θα πάει σπίτι της από τη φάση των ομίλων.
Απλά… ε, είπα να τους αναγνωρίσω έστω τις πιθανότητες που είχαν τη δεδομένη στιγμή, των καημένων.
Μόνο που έπρεπε να βάλει ένα γκολ ακόμα η Κόστα Ρίκα για να έχει προβάδισμα η Ουρουγουάη στο Χ με Ιταλία.
Η Κοστα Ρικα δεν ειναι οντως κατι το ιδιαιτερο αλλα ειναι κλασσικη λατινοαμερικανικη ομαδα, δεμενη, σκληροτραχηλη, με καλο τερματοφυλακα, ειναι κατι σαν το Μεξικο που θεωρω καλυτερο ως ακομα πιο σκληροτραχηλο και τεχνικο, εχουν και ολες αυτες οι ομαδες πολυ κοσμο στο πλαι τους παιζοντας σχεδον εντος εδρας.
Η Ιταλια μπροστα θυμισε Ελλαδα και αυτο το κουτσαβακι ο Ινσινιε δεν εκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ σωστη ενεργεια οσο ηταν μεσα, ο Τσερτσι λουλου. ο βλογιοκομμενος Κασανο δεν εκανε και τιποτα ιδιαιτερο, ο Μαριο δεν μπηκε ποτε στο παιχνιδι και οταν κουραστηκε ο τεραστιος Ανδρεα τελειωσαν ολα πιστευω, πεσμενη πολυ η Ιταλια
Και πάλι δεν νομίζω να ρισκάρουν(!!) οι Ιταλοί να κάτσουν πίσω(κοινός να βάλουν ένα πουλμαν στην εστία)Πιστεύω θα πάνε για ένα γκόλ τουλάχιστον.Αυτό θα φανεί στην πράξη βέβαια
Και η πλακα της υποθεσης θα ειναι να νικησει η αποκλεισμενη Αγγλια την Κοστα Ρικα :lol:
Πολλά συγχαρητήρια στην Κόστα Ρίκα. Εγώ την συμπαθούσα από το 2002, όταν και έπαιζε επιθετικό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο με άμυνα που έμπαζε νερά. Τώρα είναι το εντελώς αντίθετο. Σκληροτράχυλη και οργανωμένη. Όμως οι συμπάθειες είναι συμπάθειες, οπότε μια χαρά.
Πολύ κρίμα θα είναι να αποκλειστεί η Ιταλία, θα είναι το καλύτερο ματς της τρίτης αγωνιστικής πιστεύω αυτό με Ουρουγουάη.
Μέχρι στιγμής, σε όλους τους ομίλους πλην του πέμπτου διαπρέπουν οι λατινοαμερικάνοι. Θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο.
Ά ρε Κόστα Ρίκα, τι όμορφα αναστάτωσες τον όμιλο; Το Ιταλία - Ουρουγουάη για την πρόκριση, για χάρη της θα παιχτεί. Μάλλον η Ουρουγουάη θα περάσει.
Η Αγγλία πολύ κουραστική ομάδα να υποστηρίζει κανείς. Ούτε να τη λυπηθείς δεν έχεις διάθεση. Να χάσει και από την Κόστα Ρίκα εύχομαι, έτσι για το καλό.
@RedDuckling
Το κατάφερε και αυτό η Αγγλία. Αποκλείστηκε ενώ ήταν στο ξενοδοχείο
:lol: Θεος !
Δεν ειδα ολο το ματς πριν αλλα ειδα μια Κοστα Ρικα παθιασμενη και μια Ιταλια
εντελως αδεια απο δυναμεις και ιδεες.Ενα τεραστιο μπραβο στην μικρη Κοστα
Ρικα για οτι καταφερε.
Εκεινα τα παιδια που λεγανε για την Αγγλια θα βγουν στο τηλεφωνο ?