ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Για μενα αδικειται η Ιταλια. Και απο το αποτελεσμα κι απο τη διαιτησια. Πολυ αυστηρη κοκκινη στο Μαρκιζιο και στη φαση του Σουαρεζ πρεπει να φυγουν κι οι 2 και, μαλλον, με την Ουρουγουαη να θελει γκολ, περισσοτερο θα επηρεαζοταν απο την απωλεια του Λουις απ’ οτι οι Ιταλοι αν εφευγε ο Κιελινι.

Εξω και η Ιταλια.Λατινικη υποθεση το μουντιαλ.Αυστηρη η κοκκινη κατα την γνωμη μου.Στα ισα θα περναγε η Ιταλια

Οι Ιταλοί αποκλείστηκαν στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Δεν κυνήγησαν ποτέ το ματς.
Μπράβο στους Λατίνους!

…μιλάμε για την ατάκα της χρονιάς:lol:
…γιαυτήν εννοούσα έτσι?..’‘ίσως τον δάγκωσε παραπάνω από ότι έπρεπε και πόνεσαν τα δόντια του’’…

:slight_smile: :!:

Ο αλήτης ο Σουάρες θα φάει καμια ποινή αποκλεισμού;

…πάντα την σκαπουλάρει η μουσίτσα
…στα δικά μας τώρα…λέτε να κάνει το θαύμα του ο Λάζαρος?

:):!:

Τουλαχιστον εχουν χιουμορ !

Ιταλια - Ουρουγουαη δεν ειδα ολο το ματς αλλα η Ιταλια αδικησε τον εαυτο της
και αδικηθηκε και απο την κοκκινη και απο την φαση που δεν πηραν κοκκινη
το μαντροσκυλο και ο ιταλος φανταρος του 1940.Πολυ πιο δυσκολο εργο θα ειχε
η τσελεστε χωρις Λουις.Επισης ο Ιμομπιλε πηγε στην Ντορμουντ ? Αυτος ο παιχτης ?
Τι διαολο ?

Αδυνατώ να καταλάβω τι σας έχει πιάσει όλους και λέτε “αυστηρή κόκκινη”, “ψέμα κόκκινη”, “μούφα κόκκινη” και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Υπάρχει οδηγία από φίφες, ουέφες και δε συμμαζεύεται, ότι όταν αμυνόμενος πάει με τις τάπες ψηλά στο πόδι είναι απευθείας κόκκινη, ναι ή όχι;

Έλα μωρή ΟυρΑγουάη κατά Τσιώλη…

Πάμε για οκτάδα τώρα…

Είμαστε Ιταλία βρε παιδί μου, τι θες τώρα?:slight_smile:
Μην δαγκώνεις!

Obvious joke is obvious

Ποσο δικιο ειχες τελικα. Ισπανια, Αγγλια, Ιταλια εκτος. Επεται καμια αλλη που θα το επαιρνε το μουντιαλ? (απο οτι ελεγαν δηλαδη…)

Παιζει να τιμωρηθει ο δοντοκοπτης?

[SPOILER][/SPOILER]

Μόνο εσύ

http://gfycat.com/AlarmedCostlyHound

τον πουλο , μακαροναδες

god in (them)

τον αγαπανε εκει στην λιβερπουλ τον σουαρεζ και λογω ιταλιας :?

εδιτ μεμε [SPOILER][/SPOILER]

Αχαχαχ τι γινεται ρε μαλακες, χωρις ζεσταμα μπηκαν οι δικοι μας?

----Ωπ το ξανθο στις κερκιδες.Ωπ τα βυζακια.

Η πιο χάλια γυμνασμένη ομάδα στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλλων.

Ενταξει με Γλύκο το έχουμε σίγουρο οτι θα το φάμε απο την κλειστή του γωνία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λες να μπερδευτεί με τις πράσινες φανέλες και να κάτσει να τα φάει όπως με βάζελο;

Χαχαχαχα. Δυστυχώς το εχω σχεδόν σίγουρο. Αλλα πραγματικα ποσο χάλια αυτή η ομαδα ρε γαμωτο. Τι επιλογές ειναι αυτές που έγιναν στην 23αδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk