μαλακες χαλαρωστε λιγο… απο τους υπολοιπους, αιωνες καλυτερος.
Προσεύχομαι για ίδιο πέναλτι στο ίδιο λεπτό στο Καραϊσκάκη.
Όσο για το ματς με την Κόστα Ρίκα, μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα.
Κάνα 2-0 το κόβω.
Με Ουρουγουάη θα είχα σίγουρη την πρόκριση στους 8.
Non call και “τα πόδια ήταν στο έδαφος” είναι κανονισμοί μπάσκετ crimson. Πέναλτι ήταν. Αν γινόταν εκτός περιοχής θα δινόταν φάουλ, άρα ήταν και πέναλτι.
Ελπίζω ο Χριστοδουλόπουλος και ο Σάμαρης να μη βγουν από την Εθνική. Σήμερα βοήθησαν και οι 2 πάρα πολύ. Βοήθα Παναγιά να μη γυρίσει ο Κατσουράνης και να καταλάβει ο Σάντος πως ο Γκέκας είναι πρώην ποδοσφαιριστής.
Δε θέλουνε. Εδώ δε θέλουνε άλλα κι άλλα. Μια χαρά είναι ο Σπυρόπουλος.
Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Σε σύγκριση δε με τον αντίπαλό μας, ήμασταν η μέρα με τη νύχτα. Αν δεν κερδίζαμε, θα ήταν μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία.
Ήταν άδικο το 1-1.
Θα πανηγυρίζουμε νίκη με μούφα πέναλτυ και θα λέμε και ό,τι μας γουστάρει για θρήνο και δήμαρχο 8).
Σήμερα θα ήταν αδικία να μην κερδίσει η Ελλάδα. Αξίζαμε την πρόκριση 100%, την Ακτή την πατήσαμε και δεν υπήρξε ποτέ καμία Ιαπωνία.
Δεν υπαρχει πεναλτι ρε παιδια.
non call δεν ειναι , γιατι πολυ απλα δεν-υπαρχει-τιποτα. σκουντουφλαει ο σαμαρας πανω στον αμυντικο. μεσα-εξω απο την περιοχη, δεν εχει σημασια.
μερικες φορες εχω απορια το αν βλεπουμε το ιδιο αθλημα
…για 800ή φορά. Ε, ναι, μετά την 100ή γίνεται λίγο ενοχλητικό. Η μία φορά, λογίζεται και ως λάθος. Οι 800, όχι.
Οι βλακείες που ακούγονται στην post game εκπομπή της Νεριτ μετα το ματς ειναι επικές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για 888η φορά γιατί είμαστε και ναζί.
Δίνεις ρέστα απόψε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ελα ρε καρβου τωρα… εκτος αν με τρολαρεις. πεναλτι χωρις να κανει τιποτα ο αμυντικος…
*μαρεσει που παιζετε με την φραση non call και ενας δεν πιαστηκε να το γυρισει στα μπασκετικα να γινει πουτανα το θρεντ. μαλακες. διπλη ηττα με αυτο που πεταξα
Ε δεν το περιμενες;;;Θα βγει τωρα ο καθε μαλακας και θα μας ζαλισει τα αρχιδια.Το πειρατικο και οι παπαριες των ΜπαμποΧελακηδων
μετα απο αυτη την φωτο, θα χασουμε την προκριση στα χαρτια.
*κατσουρ θεε…
Καθόλου τρολάρισμα. Τρέχεις και ο άλλος βάζει το πόδι του ανάμεσα στα πόδια σου. Στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμιά διαφορά το αν πρόλαβε να ακουμπήσει το έδαφος το πόδι του αμυντικού ή όχι. Τρικλοποδιά είναι άρα και φάουλ. Ανεξαρτήτα του αν το ήθελε, ο αμυντικός έκανε τρικλοποδιά. Γερμανοί κι Ελβετοί speaker πέναλτι το είπαν πάντως. Δεν πιστεύω να σε τρολάρουν κι αυτοί
σεντονι σχετικα με τον “”“εμετο”"". σποηλερ επειδη ειναι οφφ τοπικ
[SPOILER]
Η πιο χαρουμενη αναμνηση της παιδικης μου ηλικιας η φωνη του σπυροπουλου με φοντο αγγλικο γηπεδο. ασε τους υπολοιπους να λενε. μακραν ο πιο μορφωμενος και απολυτα ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ σπορτκαστερ. απιστευτη περιγραφη, τρελο χιουμορ και in game ατακα και ολα, ειδικα φετος στην πρεμιερ λιγκ ηταν για οσκαρ, ακριβως επειδη λεει αυτο που σκεφτεται και ο οπαδος με ενα πολυ αυθορμητο -αλλα παντα σε δημοσιογραφικα πλαισια- τροπο.
dmembra επειδη εσυ εχεις σηκωσει το λαβαρο, ενταξει αμα γουσταρεις αποστειρωμενη περιγραφη " η μπαλα απο τον ζερβινιο στον καλου" εγω κανω πισω, σορρυ που μου αρεσει να συμμετεχει και να εχει φαντασια ο σπηκερ. αυτο εδω
"η μπάλα βρήκε εκεί που φτιάχνουν τους ιστούς τους οι αράχνες"
ειναι [B]ομορφο[/B]. εγινε και μαλακια και εμετος ο ωραιος λογος επειδη εχουμε συνηθισει τον τσωχο και τον πουρουπου που δε μπορουν να αρθρωσουν δυο προτασεις στη σειρα και οι παρομοιωσεις τους ειναι λες και δε βγαλανε το δημοτικο. Και δε θα το εκανα σταυροφορια αν δεν ηταν τοσο σοκαριστικα προφανες ποσο ανωτερος ειναι ο Σπυροπουλος απο οποιονδηποτε αλλο σπηκερ υπαρχει στην ελλαδα.[/SPOILER]
και ενα πιο μικρο οφφ τοπικ, γελιο με τους απανταχου ηθικους των social media που βγηκαν να κραξουν για τη νικη/πανηγυρισμους κλπ. μιλαμε ομως για πολυ επιθετικο κραξιμο :lol:
Η ελλάδα σήμερα ήταν πολύ καλύτερη (ήταν πιο ομάδα) από την ακτή.άξιζε την νίκη-πρόκριση.
Το πέναλντι δεν ήταν αυτό που λέμε κραυγαλέο αλλά ο αμυντικός πάει με φόρα απρόσεκτα πάνω στον σαμαρά και του βρίσκει το πόδι.εφόσον του ανακόπτει την πορεία προς την μπάλα και υπάρχει επαφή είναι πέναλντι.
ΥΓ. Ο κατσουράνης αποδείχτηκε σήμερα οτι δεν πρέπει να ξαναδεί ενδεκάδα.
Εκεί που Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία κ.λπ αποτυγχάνουν, η Ελλάδα συνεχίζει! :lol:
Το πέναλτυ και μένα μούφα μου φάνηκε στην αρχή αλλά επαφή υπάρχει
Πάει να σουτάρει ο Σαμαράς και χώνει ο άλλος το πόδι του, τον βρίσκει ο Σαμαράς και μετά βρίσκει χορτάρι
https://vine.co/v/MtnO7MAx0OQ
http://gfycat.com/BrokenInconsequentialHairstreak
ρε παιδια, το ποδι βρισκει στον αμυντικο ανεπαισθητα επειδη ο σαμαρας το σηκωνει για να σουταρει. ουτε προθεση υπαρχει ουτε τιποτα. και ακομα και προθεση να υπηρχε ο σαμαρας πεφτει επειδη μετα περδικλωνεται μονος του, αμα δειτε το ριπλεη σε slow motion το παπουτσι του εχει γινει σα μπαλαρινας
εδιτ, αυτο το vine ακριβως. εχει καποια αναμειξη ο αμυντικος με την πτωση του σαμαρα? τη φτερνα του δεξιου ποδιου του βρισκει και εγινε πλαστελινη
Εδω στην Αγγλια τα forum & τα ειδησεογραφικα εχουν παρει φωτια για το πεναλτυ και τον αγωνα. Χαμος γινεται. Μονο στην guardian πανω απο 300 σχολια μεχρι στιγμης, φανταστειτε στα υπολοιπα τι γινεται. Παρτε μια γευση:
Εγω παντως θα την πω την αμαρτια μου. Κανονικα η ακτη επρεπε να περασει.
Ανθρωπος που εχει γραψει οτι ο Σισε πρεπει να δει βιντεοκασετες του Βρυζα να μαθει πως παιζεται η θεση μονο καλυτερο δεν τον λες