ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Ποιό παιχίδι είδες;

βασικα εχουμε κάνει ξεκάθαρο πλέον ολοι τις θέσεις για πεναλτι και σπυροπουλο. οποτε στοπ.
ας πούμε για κανα λαζαρο, σαμαρα που οτιδήποτε κάνει προσπαθεί να βαλει φινετσα και μερικες φορες θες να σπάσεις τα παντα(ρε μαλακα. πασα στα 5 μετρα και τεντώνεις το κορμι σαν κόκορας?!), ή τι ωραια ηταν που δεν επαιζε ο κατσουρ να εκνευρίζει τους παντες με τις χιλιαδες οδηγίες του.

Για να το κλείσουμε εδώ το θέμα

[SPOILER]Βασικά έχω συνηθίσει με περιγραφή στα ρώσικα/ουκρανικά/ρουμάνικα επειδή τα βλέπω στο sopcast :stuck_out_tongue: Οπότε όταν ακούω κάτι τέτοια “θα μπει για αλλαγή ο Κοναν, όχι ο βάρβαρος” μου φαίνονται γραφικότητες. Τέσπα, ότι γουστάρει ο καθένας, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τον Σπυρόπουλο. [/SPOILER]

Κατα τ’αλλα δεν υπάρχει κανένα πέναλντι. Ο Σαμαράς πάει να κλωτσήσει τη μπάλα αλλά κλωτσάει τον αμυντικό και πέφτει κάτω.

Δεν ειπα οτι δεν χαρηκα αλλα σοβαρα τωρα πιστευεις οτι τετοιο πεναλτυ δινεται?
Ξαναλεω, ο διαιτητης μας χαριστηκε ειτε αθελα του ειτε οχι.
Κσνονικα η ακτη επρεπε να περασει. Το σκορ μετραει.

καλα ναι ρε, τι να χαλασουμε, απλα παντα στα ιντερνετς οταν διαφωνεις φαινεται οτι θα τον μαχαιρωνες τον αλλο αμα τον ειχες μπροστα σου. εκει με τον κοναν τον βαρβαρο εγω εκλασα στα γελια, οποτε ατομικες διαφορες, γουσταειναιαυτα και λοιπες μετριοπαθειες :stuck_out_tongue:

κριμσον δε θα μας πεις ποτε θα σταματησουμε επειδη ειμαστε αργοσχολοι και απανταμε μιση ωρα μετα. αντε

Υπάρχει και διαφορετική ανάγνωση: Ο Σαμαράς πάει να κλωτσήσει τη μπάλα και ο αμυντικός του μπλοκάρει το πόδι. Βασικά ο αμυντικός την πάτησε γιατί εκεί που είχε το πόδι του δεν είχε καμμία σχέση με την μπάλα. Πρόθεση δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει κίνηση του αμυντικού οπότε πέναλτυ είναι. Ή έστω μπορεί να δοθεί

Εδώ πήρε η Ισπανία ξερωγω.
Η Ακτή έπρεπε βάσει συνολικής εικόνας μάλλον-ή και προσωπικής συμπάθειας :p-, εμείς σήμερα παίξαμε καλύτερα.

Πάω στα πιάτα μου, ναι.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΑΚΡΥΣΑ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ… ΕΚΛΑΨΑ ΡΕ.! ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΑΤΙΑ!!!

Ένας από τους πολλούς λόγους που δεν ήθελα να προκριθεί η Ελλάδα. Τι μαλακίες ακόμα έχουμε να ακούσουμε…

Άρα να υποθέσω ότι όταν έλεγαν για κούρεμα χρέους…

Επειδή βλέπω να γράφονται βλακείες πραγματικά οι οποίες βασίζονται στη μιζέρια αλλά και στην μειωμένη αντίληψη κάποιων…
https://vine.co/v/MtnO7MAx0OQ

Κατά τ΄αλλα μια χαρά το παιχνίδι για το επίπεδο μας, πολύ συχνά αλλάζαμε πάνω από δυό μπαλιές και βγήκαν και αρκετές ωραίες φάσεις, δοκάρια, καραγκουνόσουτα, πέναλτι στο 90 κλπ όμορφα πράγματα.

Αθανατον πνευμαν!!* :roll: :stuck_out_tongue:

Εδιτ: *οπως ειχα ακουσει απο δημοσιογραφο :!:

ηταν πεναλντι σαν επαφη νομιζω
επαιξαν πολυ καλα
προκριθηκαν παναξια

οποιοι λενε το αντιθετο ειτε ειναι εμπαθεις ειτε βλακες

σαμαρας στο πεναλντι , πιο ψυχρος κ απο στολισναγια στη καταψυξη

μπραβο τους , ομαδα με ψυχη κ αρχιδια

Ε, εντάξει, είπε κι αυτός την παπαριά του, εγώ δε θα το έκανα θέμα. Τη συνολική εικόνα του εξετάζω.

ταπε ολα μεσα σε 5 φρασεις ο κυριος

Noμίζω ότι έχετε αναγάγει σε πυρηνική φυσική το σχολιασμό ενός παιχνιδιού. Χαρισματικός ομιλητής είναι ο Σπυρόπουλος και με εξαιρετική φωνή και άρθρωση, εντάξει μη το χέζουμε.

Κλαίω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

πάλι καλά που δεν εννοούσε αυτόν :smiley:

ψοφος

ψοφα γαμημενε μπασταρδε , ψοφα γαμω το