Δεν είναι θέμα διαφωνίας ρε karvou…απλά εκνευρίζομαι με τον παραλογισμό και την μίζερη αντίληψη ορισμένων ή οποία δηλώνει και στάση ζωής…
matia θα θελα να έπαιρνε ένα τόσο πεντακάθαρο η ακτή, να βλέπαμε σήμερα τα σχόλια.
αν ηταν πεντακάθαρο, δεν θα υπήρχε τοση συζητηση σημερα. ευκολη φάση δεν ειναι, λογικα το δινει ο διαιτητης, λογικα ζορίζονται κ οι αλλοι που το τρώνε στο 90φευγα
Αντε να το ξαναγραψω, Μιλας για την αηττητη ομαδα που νικησε Ιταλια, Ουρουγουαη, και εφερε ισοπαλια με Αγγλια. Ολος ο πλανητης τους θεωρει φαβορι σε σχεση με μας εκτος αν εννοεις κατι αλλο που δεν επιασα.
χαχα. καλο. απο την αλλη δεν καταλαβαινω τι ενοχλουνται οι υπολοιποι να τρεχουν, οταν περπαταει ο κατσουρανης. τι κανει, τους κραταει τα γκεμια ? ή το κανουν απο αντιδραση ?
Απλά όταν έχεις μέσα Κατσουράνη έχεις έναν λιγότερο να τρέχει, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, πόσο μάλλον απ’ τη στιγμή που ο Κατσουράνης παίζει αμυντικό χαφ, που ΠΡΕΠΕΙ να τρέχει. Κοινώς όταν παίζει κρεμάει όλη την ομάδα.
Η μεγαλύτερη τρολ ομάδα όλων των εποχώνε ξαναχτυπά!
το τι γέλιο έχω ρίξει από χθες δε λέγεται. Η νίκη ήταν δίκαια, μιλάμε ούτε και εγώ δε θυμάμαι από πότε έχω να δω εθνική να τρώω σίδερα.
Από την άλλη χαλαρώστε όσοι σχίζεστε για το πεντακάθαρο πέναλτι (λολ),
Σκέφτομαι μόνο αντιδράσεις μέσου Έλληνα σε περίπτωση που αυτό το πέναλτι το έπαιρνε η Ακτή ( “Μας πολεμάνε!” , “ζηλεύουνε τον ήλιο μας” “ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΡΚΕΛ- αυτό κολλάει παντού”). Να μην το τραβήξω και πω να το έπαιρνε ο γαύρος στην Τούμπα.
Και προφανώς το κοντέρ της βλακείας από χθες στο ίντερνετ έχει σπάσει. Μακάρι να ενδιαφέρονταν οι περισσότεροι τόσο και για θέματα ουσιαστικά και απείρως σημαντικότερα.
Στα του ματς εξαιρετικοί Παπασταθό- Μανωλάς, Χολέμπας παιχνιδάρα, Καραγκούνης έβγαλε ψυχή ξανά, αλλά εκεί που έτριβα τα μάτια μου ήταν με Χριστοδουλόπουλο. WTF δηλαδή!
άντε και με κόστα ρίκα θα φάμε Κατσουράνη στη μάπα πάλι :lol::lol:
Σοβαρά τώρα μέχρι χθες έλεγα ότι είναι αδικία για το ποδόσφαιρό να περάσει αυτή η ομάδα. Τώρα ξέρω γω. Μπορεί και να το πάρουμε.:lol:
Τρόλινγκ και μόνο.
Στο μεταξύ ο Luis είχε απωθημένα.
ντάξει αυτό χωρίς πλάκα παίζει να είναι η γενικότερη νοοτροπία σχεδόν κάθε ανθρώπου αυτής της χώρας…
Τί να κάνουμε?
Κατά τ’ άλλα χάρηκα, χωρίς να έχω δει λεπτό αυτού του μουντιάλ, άλλα το τσίρκο -ειδικά σε αυτούς τους καιρούς- που είδα χθες με την παρέλαση δεκάδων καθυστερημένων, την ώρα που έπινα ποτό σ’ ένα κατά τ’άλλα πολύ κουλ μαγαζί, ήταν εμετικό… Τα έκανα κι εγώ αυτά. στην δευτέρα γυμνασίου…
Δυστυχώς μπαίνουμε πολύ διστακτικά στις διοργανώσεις, το κάναμε και το 2010 και το 2012 και μας κόστισε.
Μιλάει για τη μόνη ομάδα του ομίλου που δεν κατάφερε να κερδίσει τη σάπια την Αγγλία :p!
…καλά αυτός τό’χει χασει…από καιρό:):!:
Νομίζω ότι έχει παρασυρθεί πολύς κόσμος από την εξέλιξη του ματς και υπάρχει η θεωρία ότι χτες κάναμε τη σούπερ εμφάνιση ενώ στα προηγούμενα ήμασταν πάτος.
Πέρα από τις διαφορές σε πρόσωπα (Χριστοδουλό αριστερά και Σαμαράς φορ αντί Γκέκα και Σάμαρης αντί Κατσουράνη) που έδωσαν σίγουρα περισσότερη ταχύτητα και ίσως λίγο παραπάνω ποιότητα, τα ματς ήταν εντελώς διαφορετικά. Με την Κολομβία το φάγαμε στο 5’ ενώ χτες κρατήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και το βάλαμε στο 40κάτι.
Σαν ροές αγώνων, δεν είχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους στα πρώτα ημίχρονα.
Έ, στο δεύτερο ημίχρονο χτες η Ακτή άφησε πολλούς χώρους και βγάλαμε κάμποσες ευκαιρίες (με τις οποίες έπρεπε να έχουμε κλειδώσει το ματς).
Η Ελλάδα όταν το ματς τη βολεύει, δηλαδή πάει αργά και βγαίνει ένα γκολ από το πουθενά τότε παίζει καλά. Όταν δεν την βολεύει, δηλαδή τρώει γκολ αναπάντεχα νωρίς, τότε είναι να κλείνεις την τηλεόραση. Δεν έχουν αλλάξει πολλά σε αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια.
Μιλάω για τη 12η ομάδα (Ελλάδα) στην κατάταξη της ΦΙΦΑ κόντρα στην 28η (Κόστα Ρίκα). Επίσης μιλάω για την ομάδα που απαρτίζεται από παίκτες που παίζουν στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και το τσάμπιονς λιγκ απέναντι σε μια ομάδα που ο καλύτερός της παίκτης παίζει στην Ελλάδα και άλλος ένας στην Ολλανδία.
Το ότι η δεύτερη φαίνεται να είναι σε φόρμα, δεν αλλάζει το ποιος είναι πιο έμπειρος και άρα έχει και το θεωρητικό προβάδισμα.
Κανείς δεν έτρεξε λιγότερο λόγω Κατσουράνη. Από που προκύπτει αυτό; Το πρόβλημα είναι ότι ο Κατσουράνης είναι τρύπα στην άμυνα και χρειάζεται κάποιος που μπορεί να τρέχει (π.χ. Μανιάτης/Σάμαρης).
Χθες από ότι είδα, ο Σάμαρης έπαιζε δίπλα στον Μανιάτη και μπροστά τους ο Καραγκούνης (δηλαδή 2 μπροστά από τα στόπερ κι ένας μπροστάς τους). Στα προηγούμενα ματς, έπαιζε ο Κατσουράνης μόνος πίσω και μπροστά του Μανιάτης+Κονέ (1 μπροστά από τα στόπερ και 2 μπροστά του). Ο δεύτερος σχηματισμός απαιτεί από αυτόν που είναι μπροστά από τα στόπερ να παίζει επιθετική άμυνα και να μην αφήνει ακάλυπτη τη θέση. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας να προστατέψει τα στόπερ από επίθεση με επιθετικούς που έχουν φάτσα στο τέρμα.
Ο Κατσουράνης δεν έκανε τίποτα από τα δύο όσο έπαιζε. Έδινε μέτρα στην Κολομβία όντας άτολμος στο να μαρκάρει και άφησε την θέση του 2 φορές με την Ιαπωνία που τον ανάγκασε να πάρει 2 κίτρινες.
καλ’α τα λέτε. εγώ πάντως στέκομαι στο εντελώς λανθασμένο των διεθνών “δεν έχουμε να αποδείξουμε τπτ”
θεωρώ δλδ πως η εθνική όσο πρέπει να παίξει για να σκοράρει ή σαν φαβορί, λυγίζει, ακριβώς γιατί έχει να αποδείξει κάτι κ δεν αντέχει
όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, τότε ξυπνάνε. γιατί κ τότε, πχ αν χθες είχαμε μια ισοπαλία, κανείς δεν θα τους έκραζε. θα διαβάζαμε “πέσανε σαν ήρωες” κ άλλα τέτοια γραφικά…
φανταστείτε να είχαμε κερδίσει πχ την ιαπωνια κ να θέλαμε ένα ξερό Χ. μας έβλεπα για κατάρρευση. σαν να μην αντέχει η ομάδα να δείξει κάτι παραπάνω.
Αυτό το μουντιαλικό φολκλόρ της εξέδρας να μην υπήρχε μόνο (σε όλες τις “φυλές”, γιατί και οι υπόλοιποι δεν πάνε πίσω σε καραγκιοζιλίκια), και η φάση του να βλέπεις Παγκόσμιο Κύπελλο θα ήταν αψεγάδιαστη.
Συμφωνώ 100%. Αηδία.
Obvious joke is obvious