ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

^
1η έξω
4η πιθανότατα έξω
6η μπορεί έξω
9η έξω
10η έξω

Ντάξει, αυτές οι λίστες της Φίφα έχουν πολύ γέλιο - εκτός από σουρρεαλισμό :smiley:

ηταν κ στα προηγουμενα μουντιαλ τοσο εντονα/συχνα τα πλανα απο τις κερκιδες με τους γραφικους οπαδους ή ειναι νεα κινηση για λογους PR/marketing (γιορτη/βαζουμε τον οπαδο μεσα στη φαση κλπ) ?

επισης [B]ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕΛΙΔΑ

https://www.facebook.com/pages/Οχι-Κατσουρανη-Με-Κοστα-Ρικα/525787197526744[/B]

Μια στατιστική απεικόνιση είναι, πού ακριβώς βρίσκεται ο σουρεαλισμός;

[B]https://www.youtube.com/watch?v=Wq5hIHh0-mU&feature=share[/B]

Χαρρυ Κλυνν = ΠΡΟΦΗΤΗΣ.

Καλά ρε, από πότε έχεις να δεις Μουντιάλ; :stuck_out_tongue:
Ε ναι, κάθε τέσσερα χρόνια η ίδια ιστορία. Τουλάχιστον βλέπεις και κάνα ωραίο γκομενάκι 8)

Ε ξέρω γω, όταν βλέπεις Ελλάδα πάνω από Ολλανδία και Γαλλία, Ελβετία πάνω από Ιταλία, την ανυπόληπτη τα τελευταία χρόνια Ουκρανία μέσα στις πρώτες είκοσι, και διάφορα άλλα… Το ξέρω ότι δε σημαίνει και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά πολλές φορές τέτοιες λίστες αξιοποιούνται για να γράψει ο οποιοσδήποτε “η τάδε καλύτερη ομάδα στον κόσμο σύμφωνα με τη βαθμολογία της Φίφα” και άλλα τέτοια, κάτι που μου φαίνεται πολύ αστείο.

δηλωσεις ντρογκμπα μετα το ματς

:lol3::lol3::lol3: (Για το πανω)

EΛΑ ΡΕ ΜΕΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΠΩΩΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ

κλαίω :’)

ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΟ ΠΑΤΡΙΚ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ

Καθησα και διαβασα τα post, πολυ γκρινια ρε παιδι μου, κουραση… Γιατι τοσο κραξιμο στην Εθνικη, δεν καταλαβαινω. Συμφωνω απολυτα με το παρακατω.

Το πεναλτυ δεν ειναι εξωφθαλμο, αλλα δινεται [B][SIZE=4]ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ[/SIZE][/B], τον ανατρεπει οποτε ποιος ο λογος για τετοια λυσσα οτι ειναι μουφα? Ημασταν καλυτεροι καθολη την διαρκεια του αγωνα, ειχαμε 3 δοκαρια, καναμε 2 αναγκαστικες αλλαγες αλλα η ομαδα δεν αποδυναμωθηκε και παιξαμε το καλυτερο παιχνιδι μας στο Μουντιαλ. Η Ακτη σε τι ηταν καλυτερη ακριβως?

Προσωπικα μια χαρα το χαρηκα το χθεσινο, μπραβο τους γιατι το παλεψανε το ματς μεχρι το τελος. Ο Παπασταθοπουλος ειναι απο τους καλυτερους αμυντικους του κοσμου, ο Μανωλας εκπληκτικος και χθες δειχνει οτι αν διορθωσει 2-3 πραγματακια θα κανει μεγαλη καριερα. Μαχητης ο Καραγκουνης, απο τους καλυτερους του γηπεδου ο Μανιατης που καταπιε απειρα χιλιομετρα και επαιζε με απιστευτο παθος. Ο Χολεμπας εκανε την καλυτερη εμφανιση του με την Εθνικη και απο τις καλυτερες της καριερας του γενικα, ενω μεγαλη εκπληξη ηταν ο Χριστοδουλοπουλος που προσεφερε πολυ, ετρεχε, ανεβαζε την ομαδα. Λιγο στην τελικη προσπαθεια τα χαλαγε. Ο Σαμαρας τεραστια ψυχραιμια στην εκτελεση του πεναλτυ αλλα κατα τα αλλα δεν εκανε καλη εμφανιση. Θετικοι και οι υπολοιποι εδειξαν οτι εχουν ψυχη.

Παμε για το ματς με Κοστα Ρικα τωρα, δεν ειναι η ομαδα-φοβητρο, αλλα ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση.

Υ.Γ. Σαντος σε εκλιπαρω [B][SIZE=3]ΜΗΝ[/SIZE][/B] βαλεις Κατσουρανη και Γκεκα ξανα, ελεος δηλαδη…

Μεσι ρε μαλακα μεσι, ενας υπερπαιχτης σε οτι να ναι ομαδα…

Το θεμα δεν ειναι αν το πεναλτυ ηταν μουφα η οχι.
Η ουσια ειναι πως αν δεν σφυριζε τιποτα (που καλλιστα μπορουσε να μην το δωσει και ουτε γατα ουτε ζημια) κανεις δεν θα ασχολιοταν.
Για αυτο λεω πως οι ελεφαντες ηταν να περασουν κανονικα. Το σκορ μετραει παντα.

Απλα ημασταν σουπερ υπερτυχεροι που σφυριξε κατι τετοιο και μαλιστα στο τελος του ματς.
Και φυσικα το πανηγυρισα, απλα να λεμε τα πραγματα ως εχουν.

Λιγη κριτικη σκεψη δεν βλαπτει, ποδοσφαιρικα, μιας και μιλαμε για μουντιαλ,

Γηπεδικα ημασταν καλοι και γιατι παιξαμε με μια πεσμενη Ακτη αρα να κοιταμε και ο αντιπαλος πως επαιξε.
Για να δουμε πως θα παει με Κ.Ρικα. Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος.
Το συγκρατημενα ξερεις που παει φανταζομαι. Θα παιξουμε με ομαδα που νικησε Ιταλια, Ουρουγουαη και εφερε x με Αγγλια οπως εγραψα και πιο πριν.

ΥΓ (δεν παει σε σενα φιλε angus), Και για οσους θεωρουν πως καποιοι απο δω μεσα ειμαστε παραξενοι που δεν κανουμε δοξολογιες στην Ελλαδαρα, μηπως εχουν μπερδεψει τα threads? Υπαρχει αντιστοιχο thread για την εθνικη. Σε λιγο θα μου πουν πως δεν πανηγυρισα και την στιγμη του γκολ.

Η λίστα δεν βγήκε από τηλεφωνικό γκάλοπ, ούτε έχει ακριβώς να κάνει με το πόσο καλή είναι μια ομάδα. Μια απεικόνιση αποτελεσμάτων είναι σε βάθος Χ (δε θυμάμαι τώρα πόσα είναι) ετών.

Προφανώς δεν είναι κάνα σούπερ κριτήριο, αλλά μια εικόνα για τη συνέπεια και τη σταθερότητα των ομάδων. H Ολλανδία πχ πάτωσε στο προηγούμενο Euro (σε αντίθεση με την Ελλάδα -που πρέπει να χει χάσει ελάχιστα ματς την τελευταία τετραετία) οπότε λογικό είναι σε μια τέτοιου τύπου λίστα να κατάσσεται ψηλότερα.

Τον αγώνα δεν τον είδα αφού για δύο 24ωρα ήμουν μακριά από τον πολιτισμό σε σημείο που ακόμα και παγκόσμιος πόλεμος να ξεκινούσε χαμπάρι δεν θα έπαιρνα :stuck_out_tongue: Ούτε κινητά, ούτε tv, ούτε καν ένα μικρό ραδιοφωνάκι… επιστροφή στην φύση για λίγο. Αλλά η κουβέντα για το πέναλτι έχει πολύ πλάκα. Όχι ότι έχει και τόσο σημασία αλλά εμένα μου φάνηκε πεντακάθαρο στα replay που είδα.

Πάντως κρίμα που έχασα αυτό τον αγώνα. Ελπίζω να μην χάσω και την Κόστα Ρίκα.

Παντα κανενας δεν ασχολειται με σφυριγματα, εκτος αν ειναι τιποτα φασεις που θα μεινουν στην ιστορια οπως το χερι του θεου, αντε να ασχοληθεις και την αλλη μερα και κλαιν.

Ολα καλα παιδες αλλα μερικα ποστ ηταν αρκουντως περιεργα λες και ζοχαδιαστηκαν καποιοι που τολμησε και κερδισε η εθνικη της χωρας τους.

Το κατσαρολι ειναι δικο μας λεμε…

Γινεται της πουτανας στο Αργεντινη-Νιγηρια

Σωστός ο ChrisP. Αυτή η κατάταξη δεν είναι ενδεικτική της αξίας των παικτών που απαρτίζουν τις ομάδες. Το μέγεθος που το δείχνει αυτό είναι το σύνολο των μισθών. Με μια γρήγορη ματιά η Ελβετία κι η Ελλάδα πρέπει να έχουν την λιγότερη αξία σε συμβόλαια ανάμεσα στους 15 πρώτους. Το ότι η Ελβετία π.χ. είναι τόσο πιο ψηλά από άλλες ομάδες (π.χ. Αγγλία) δείχνει πως η ομοσπονδία της Ελβετίας καταφέρνει και συγκροτεί καλύτερη εθνική ομάδα από την αντίστοιχη της Αγγλίας.

Μία πιθανή ανάγνωση είναι πως στην Αγγλία θα έπρεπε να παίζουν περισσότεροι παίκτες με μικρότερο συμβόλαιο, αλλά φιλόδοξοι και με λίγα ματς/σεζόν. Από την άλλη όμως, η ομοσπονδία της Αγγλίας βγάζει τόσα λεφτά από σπόνσορες που κάτι τέτοιο δεν παίζει να γίνει.

Επίσης, η Ελλάδα έχει μεγαλύτερα συμβόλαια από την Κόστα Ρίκα (φαντάζομαι). Η Ελλάδα είναι το αουτσάιντερ, όσο θα ήταν η Ελλάδα το ουτσάιντερ σε ματς με την Αγγλία τώρα. Δηλαδή, εμείς ειμαστε το φαβορί στα χαρτιά.

κοστα ρικα > ολλανδια > αργεντινη > βραζιλια/γερμανια > τρελοκομειο :stuck_out_tongue:

Τραγική η άμυνα της Αργεντινής και μπροστά πλην του υπερπαίκτη τσουλάει μόνο ο Ντι Μαρία και βέβαια ο Λαβέτσι που πάλι μπήκε αλλαγή. Άντε κάτι κάνει και αυτό το Ρόχο πίσω αριστερά. Ο Ιγκουαΐν (και ο Αγουέρο όσο έπαιξε) πραγματικά δεν βλεπόταν. Τα στόπερ είναι της πλάκας και στο κέντρο κόβει μόνο ο Μασεράνο.

Προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα μπορέσει να πάει πέρα απ’ τους 8.

Το τελευταιο ειναι ανετο, ο Φανης εχει και Φρεντ εχει και τους Γερμανους, χαλαρα, το θεμα ειναι να φτασουμε εκει :lol:

Συγκινηση πριν βαλει μπλουζα ο Λαβετσι με τατουαζ Μαραντονα, δεν το γνωριζα φυσικα.

Αμα του κοψει να βγαλει απο ενδεκαδα ιγκουαιν/αγκουερο που ειναι δυστυχως στο δικο μου επιπεδο μπαλας αυτη τη στιγμη και να βαλει λαβετσι+ καποιον που επισης νιωθει και τρεχει και πιεζει λιγο παραλληλα υπαρχουν παντα ελπιδες για πολλα.