ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Το θεμα ειναι ο Τζιωλης & Κατσουρ επρεπε να μην καλουνται καν στην Εθνικη.Ο Καρα ειναι
καλος για κανα 20λεπτο να μπαχαλεψει το ματς.Με την Ακτη που εκτελουσε τα στημενα ας
πουμε δεν ειχε ουτε ενα καλο.Και οι 3 αυτοι δεν ειναι να παιζουν γενικα στην εθνικη.
Και οι 3 οπως τους βλεπω παιζουν σαν παλαιμαχοι.
Ο Μανιατης απο την αλλη που επαιξε και στα 3 ματς ειναι ενα δεξι μπακ που εγινε αμ.χαφ.
Μονο τρεξιμο και αντε κανα σουτ στις μπεκατσες απο τα 30 μετρα.

Edit : Και εννοειται οτι εχουν βολευτει με το συστημα Ρεχαγκελ και το οτι πανε
Γιουρο-Μουντιαλ συνεχεια.Και κλασικα με του πανε στον γαυρο-βαζελο-παοκ ή μπουν
στην ενδεκαδα τελος η βελτιωση.

Ο Καρα πρεπει να παιζει βασικος, οχι απλα να ειναι στο ροστερ

Oι γνωστες μπορουν να μου πουν αυτος ο Ταχτσιδης τι φαση ειναι, τον καλεσε για τσοντα; Σορρυ αλλα δεν τον εχω δει ποτε

Ολες αυτες οι αναλυσεις δεν θα επρεπε κανονικα να γραφονται στο αντιστοιχο παραδιπλανο thread περι εθνικης? :-k

Aσε λιγο το ‘‘κυρια κυρια κι αυτος μιλησε!’’, ας επικεντρωθουμε στον Σουαρες.Απο ποτε η εκτιση ποινης διαγραφει και το ιδιο το ποινικο μητρωο;Ο τυπος εχει καταφερει με το σπαθι του οχι μονο να μη του χαριζονται αλλα να τον εχουν και στο ματι με την επαναλαμβανομενη αρνηση για συμορφωση που δειχνει.Θεωρω αφελη οποιαδηποτε προσπαθειας υπερασπισης του, ο τυπος ειναι αξιος της μοιρας του και λιγο ασταθης ψυχολογικα, αυτος αμα του βιδωσει μπορει καποια μερα να παει να δαγκωσει κανα λαρυγγι.Μιλαμε για το ιδιο αθλημα και τον σεβασμο που του δειχνει ενας αθλητης, δεν εχει σημασια αν μιλαμε για F.A., FIFA, UEFA η οτιδηποτε ως προς το ηθικο του θεματος.Παιζει να μην εχει υπαρξει πιο δικιολογημενη προκαταληψη.Ειναι σαν να τιμωρηθει ο Αρτεστ για ενα χρονο επειδη εριξε κουτουλια σε ματς και μεις να καθομαστε να αναλυουμε.

Και ισα ισα, ειναι τυχερος που ειναι πολυ ψηλα σαν προιον στην ποδοσφαιρομπιζνα και ασκουνται και οι αντιστοιχες πιεσεις, δε νομιζω να πιστευει κανεις οτι ενας ασημος παικτης θα επαιζε ακομα μπαλα με 3 δαγκωματα στο ενεργητικο του.

Χθεσινη εκπομπη.
Ο Αλεφαντος εξηγει γιατι ο Σουαρεζ δεν επρεπε να τιμωρηθει και γιατι η Ελλαδα περασε επειδη επαιξε με την χειροτερη ομαδα του μουντιαλ, και γιατι ο Κατσουρανης ειναι καλος παικτης (κατα την γνωμη του παντα).
Μιλαει για Ιταλια, Αγγλια, Βραζιλια, Ολλανδια, Χιλη, Αργεντινη, Μεσι, Μαραντονα (θαψιμο!), Μαρινακη, και αλλα πολλα…

όταν δεν υπογράφει μπάλες για βενζινάδικα μιλάει με πύρινα λόγια.

Το εβαλε ο Νταβιντ Λουιζ και μου το ελεγε ενας φιλος μου να τον παιξουμε στο στοιχημα 25 εδινε!!!

Πάντως αυτη η Βραζιλία πραγματικα δεν βλέπεται. Δείχνουν να έχουν θέληση και πάθος αλλα στον αγωνιστικό χώρο σαν σύστημα δεν φαίνεται αυτο. Και τα πλάγια μπακ της γυρνάνε καθόλου στην άμυνα ; Πιο προωθημένοι και απο τον φρεντ (!) ειναι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συμφωνω ειναι τραγωδια και αν δεν ηταν διοργανωτρια θα ηταν ηδη εξω

Κλαίω με ένα πλασέ και κεφαλιά που προσπάθησε να κάνει ο Φρεντ.

Αδυνατω να συνειδητοποιησω οτι ο βασικος στραηκερ της Βραζιλιας πλεον ειναι ενας αιωνιος wannabe ποδοσφαιριστης με μουστακι,ονοματι Φρεντ.

ναι ο φρεντ εχει βαλει ψευτικο μουστακι με ξυλοκολλα, ειναι προφανες.

κατα τα αλλα δε ξερω αν ειμαι ο μονος τρλος που εχει πονταρει χιλη - ουρΑγουαη αποψε, αλλα εκει στην τελευταια φαση με το χαμο μπροστα απ τον σεζαρ σκιρτησε η καρδια μοτ

Με Φρεντ εξισου επος ο τραμπουκισμος που εφαγε απο τον αληταρο το Μεντελ στο τελος του ημιχρονου. :smiley:

Γενικα παιζουν με πολυ τσαμπουκα και αλητεια (οπως παντα) οι λατρειες της Χιλης, μακαρι να περασουν, αλλα δυστυχως συνεχιζω να θεωρω οτι η Βραζιλια θα παει καροτσακι τελικο.
Η βουτια του Χουλκ στην αρχη που ηταν ακομα 0-0 περασε ετσι, αλλα αν ξαναγινει κατι παρομοιο προς το τελος με τη Βραζιλια να μη νικαει, ο Γουεμπ δυσκολα δε θα το σφυριξει.

αν δεν πηγαινει για χοντρο δουλεμα στο τελος το ματς τοτε πολυ το χαρηκα που σωστα δεν μετρησε το γκολ του Χουλκ με την χερουκλα του .

…εντάξει, δεν μπορούσαν να το μετρήσουν αυτό…θα γελούσε όλος ο κόσμος:):!:

μου φαινεται ξεχασες το πεναλτι που κερδισαν την πρωτη αγωνιστικη …

Edit : οχι γαμω την τρέλα μου.

Αθλιο ματς.Ο Σαντσεζ εχει κανει κανα συμβολαιο με την μπαλα και δεν την δινει σε κανεναν ?
Μιλαμε ο τυπος την κραταγε υπερβολικα πολυ.Ο Ρομπεν την τρεχει τουλαχιστον.

Αθλιες και οι δυο ομαδες και το ματς υπνος σκετος.

…και αυτός ο απίθανος τύπος που λέγεται Στάθης Σταθόπουλος, ο οποίος μάλλον επελέγη στη βάση του “ο πιο βαρετός σχολιαστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου”, να σχολιάζει στο τέλος “εξαιρετικό παιχνίδι… πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι”. :expressionless: