…πτου…χεσμένος πήγε αυτός στο τελευταίο πέναλντι#-o
:):!:
…πτου…χεσμένος πήγε αυτός στο τελευταίο πέναλντι#-o
:):!:
Το πρώτο πέναλντι που βάζει η χιλή πρέπει να ναι το πιο γαμιστερό πέναλντι έβερ…
Πορνη μπαλα.Κριμα για τους μαγκες Χιλιανους
Βάλτο στο 120’ ρε Pinilla να μην ξέρουν από πού τους ήρθε… Κρίμα, αυτή η Βραζιλία είναι πραγματικά για κλάματα.
Τι έβαλε ρε ο Χάμες…
Τι γκολαρα εβαλε ρε ο Ροντριγκεζ;;;Το καλυτερο γκολ μεχρι στιγμης κατα την γνωμη μου
Κρίμα, αλλά δυστυχώς εκτός από τη νίκη με Αγλλία σε κανένα άλλο ματς δεν έπεισε η Ουρουγουάη ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Η Κολομβία παίζει πολύ ωραία μπάλα, βέβαια εμείς φάγαμε 3 γιατί ήμασταν άτυχοι :!:
Απίστευτη γκολάρα ο Rodriguez. Όσο για Ουρουγουάη, αυτό που λέει ο bastard από πάνω δυστυχώς…είχε και το λείψανο στον πάγκο με πιο αποβλακωμένο βλέμμα και απ’ του Σάντος ε τι περιμένεις μετά…βάλε και τις βλαχομαγκιές των παικτών σε αντιπάλους, δεν άξιζε φέτος να πάει παραπέρα.
Την Κολομβία την είχα δει με εμάς μόνο που ‘ντάξει δεν μας έλεγες και σοβαρό αντίπαλο, αλλά σήμερα είδα μια πολύ δουλεμένη ομάδα, σοβαρή, με καλούς παίκτες, που δεν κρέμεται απ’ τα παπάρια ενός και δίκαια είναι εκεί που είναι. Λίγο πιο βρώμικη λόγω της εθνικής ασχολίας της χώρας την περίμενα αλλά ας είναι
Αυτή η Κολομβία σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς θα ήταν αν είχε και Φαλκάο: θα ήταν ακόμα καλύτερη; (πόσο πια;) Ή μήπως είναι από εκείνες τις ειδικές περιπτώσεις που η απουσία του σταρ αφήνει ωφελημένη την ομάδα;
Πάντως είναι σίγουρα πολύ θεαματική ομάδα, και μάλιστα - δεν ξέρω αν συμφωνεί κανείς - όχι μόνο όταν επιτίθεται, αλλά κι όταν αμύνεται! Σπάνιο αλλά το καταφέρνουν για μένα. Σήμερα ας πούμε σε στιγμές έβλεπες να πέφτουν πάνω σε Ουρουγουανούς τρεις, τέσσερις, έως και πέντε παίκτες της Κολομβίας! Ήταν σαν ένα μπουλούκι που τρέχει συνεχώς εκεί που είναι η μπάλα. Έπος. Και γενικώς εντυπωσιακή αυτή η αίσθηση που είχες ότι και στα 90 λεπτά η Κολομβία έπαιζε με κάμποσους παίκτες περισσότερους σε σχέση με την Ουρουγουάη. Δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει αυτή η ομάδα (για να είμαι ειλικρινής τους βλέπω να αποχαιρετάνε με Βραζιλία, όσο κακή κι αν είναι η τελευταία), αλλά μπράβο της γιατί σ’ αυτό το Μουντιάλ είναι μέχρι τώρα ο καλύτερος συνδυασμός φαντασίας και ξεκάθαρου σχεδίου στο γήπεδο. Κάτι σαν Latin America meets Europe.
Για την Ουρουγουάη δεν ξέρω πόσα αξίζει να ειπωθούν. Είναι εμφανές ότι ο Σουάρεζ τους κρέμασε με το χειρότερο τρόπο και ουσιαστικά τους χαντάκωσε σ’ αυτό τον αγώνα, αλλά στην τελική κι η ομάδα που χτίστηκε γύρω του και μόλις τον έχασε ψαχνόταν, είναι άξια της μοίρας της. Είναι πραγματικά τραγικό μια ομάδα που έχει Καβάνι να είναι τόσο ακίνδυνη επιθετικά. Κάκιστη σήμερα και όσο κι αν με ενοχλεί σε συναισθηματικό επίπεδο που έφυγε, δε θα μας λείψει και ιδιαίτερα στη συνέχεια του Μουντιάλ.
Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει ο Σουάρες θα καταλαβαίνει όλο και περισσότερο πόσο μεγάλος παπάρας είναι. Υπερπαίκτης αλλά…
Για τον Καβάνι πιστεύω τα εξής: Όταν ήταν στην Νάπολι ήταν υπερπαίκτης (για μένα είναι αυτός που ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας, όπως ήταν ο Φορλάν 4 χρόνια πριν ενώ τώρα ήταν μια ξανθιά κουράδα) γιατί η ομάδα έπαιζε γι αυτόν, Χάμσικ και Λαβέτσι έκαναν τρομερή δουλειά πίσω του και δεν είχε να αγχωθεί για το πως θα κάνει παιχνίδι. Ήταν στην επίθεση, έβαζε γκολάρες και ο λαός τον λάτρευε.
Ώσπου πήγε στην Παρί, όπου εκεί τον Ιμπρα δεν τον εκτοπίζεις με τίποτε. Ο Καβάνης τώρα παίζει σε μια θέση που δεν του αρέσει, τρέχει πολύ περισσότερο, είναι παίκτης της ομάδας. Θα μπορούσε και αμυντικό χαφ να παίξει. Το θέμα είναι ότι ενώ καταβάλει συγκινητικές προσπάθειες, τα επιθετικά προσόντα του δείχνουν να έχουν παραμεριστεί.
Το 2010 η Ουρουγουάη είχε την ίδια μαγική τριπλέτα μπροστά αλλά 4 χρόνια νεότεροι και μπορούσε έκαστος να παίξει και τις 3 θέσεις.
Η Ουρουγουάη είχε σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με 4 χρόνια πριν και γι αυτό θεωρούσα δύσκολο να επαναλάβει εκείνη την πορεία και εκείνες τις εμφανίσεις. Και ο Σουάρες να έπαιζε χτες, δε νομίζω να άλλαζε κάτι. Την Κολομβία ως ομάδα δεν την είχα δει, αλλά οι παίκτες της έχουν λαμπρά βιογραφικά στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή με βάση όσα έχουμε δει εγώ την κατατάσσω στις τοπ-4 ομάδες του τουρνουά. Παρεμπιπτόντως, το γκολ του Ροντρίγκεζ είναι το 2ο καλύτερο του μουντιάλ μετά από την απίθανη κεφαλιά του Φαν Πέρσι και τρίτο πάει του Μέσι κόντρα στο Ιράν.
Για τον Βραζιλία - Χιλή τι να πω, κρίμα για την αλητοπαρέα αλλά από το 75 και μετά έδειχναν κατάκοποι σε αντίθεση με τους Βραζιλιάνους. Φυσικά αν έμπαινε το γκολ του Πινίγια θα είχαμε καταστάσεις 1950 αλλά η ιστορία δεν γράφεται με τα “αν”. Πάντως έτσι όπως πήγε το ματς, είτε θα κάνει τους Βραζιλιάνους να ξυπνήσουν και να παίξουν έστω ανεκτό ποδόσφαιρο είτε χαιρετάνε στα προημιτελικά.
Για σήμερα, πρώτα απ’ όλα να στείλω τους αγωνιστικούς μου ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ στα παιδιά και (κυρίως) τον προπονητή της ΜΕΞΙΚΑΡΑΣ. Συμπαθέσταστη η Ολλανδία και ειδικά η φετινή της εκδοχή, αλλά οι διαχρονικές αγάπες δε σβήνουν. Τιμήστε την ιστορία του Ούγκο Σάντσες και του Χόρχε Κάμπος!
Και τέλος εδώ που φτάσαμε έχουμε μια απ’ τις πιο ιστορικές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άσχετα από τις γνωστές παπαριές για “έθνη” και τον “θεό τον έλληνα” (ξερνάω) και τον “λαό που θα δει λίγη χαρά μέσα στην κρίση”, το σημερινό είναι ματς για να γουστάρουμε :!:
Aυτά ακριβώς!
…έτσι όπως έγινε το χθεσινό παιχνίδι, πόσα θα άλλαζε ο Σουάρεζ?:):!:
Λίγο παλιό αλλά ταιριάζει μιας και οι Αμερικανοί φαίνεται να ασχολούνται περισσότερο από ποτέ με την ομάδα τους.
[B]John Cleese rants - Soccer vs Football[/B]
https://www.youtube.com/watch?v=2sD_8prYOxo&feature=kp
Αλητεια οι Μεξικανοι και πολλοι καλυτεροι μεχρι στιγμης.Μακαρι να περασουν
Πάντως είναι απαράδεκτο το ότι διεξάγεται ματς 1 η ώρα με ντάλα ήλιο, ζέστη και υγρασία.
Εγώ πάντως θέλω κάποια στιγμή στο μουντιάλ μονομαχία smackdown vs raw μεταξύ χουλκ και φλααρ.
Και σχετικά με τη Βραζιλία που τη θάβετε πολλοί, μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, αλλά είναι παθιασμένη ομάδα, σκληροτράχηλη και πέραν του πέναλτυ στην πρεμιέρα, είναι τίμια και το προσπαθεί όμορφα. Με άλλα λόγια, εντελώς διαφορετική από τη Βραζιλία που έχουμε συνηθίσει, αλλά πιο κοντά στις λατινοαμερικάνικες ομάδες που συνηθίζουμε να συμπαθούμε. Ενηγουέη, δεν μπορώ να βλέπω το “άθλιοι οι Βραζιλιάνοι” “μπαλάρα η Χιλή”, την ίδια στιγμή που στο χορτάρι οι ομάδες φάνηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό ισάξιες και όποιος δεν το βλέπει δεν έβλεπε το ίδιο ματς.
Οι Μεξικανοι ειναι οπως παντα σταθεροι και παιζουν το ποδοσφαιρο τους αλλα πιστευω οτι οι Ολλανδοι δεν εχουν πει την τελευταια τους λεξη, εχουν και οπλα οπως αυτη η ταλενταρα ο Μεμφις που αμα μπει με κουρασμενους τους Μεξικανους μπορει να κανει τη ζημια. Ειδωμεν, οι 2 αλεπουδες που ειναι στους παγκους δινουν ρεστα τακτικης και αμα παει παραταση θα δουμε πολλα. Στον Ρομπεν η φαση ηταν πεναλτυ παντως.
Η Βραζιλια εχει αθλια φορ, επισης δεν εχει τον παιχτη στο κεντρο να σπρωξει σωστα την μπαλα μπροστα και δεν εχει plan b αμα ο Νευμαρ δεν βγαλει λαγο απο το καπελο. Ο Νευμαρ παντως χθες απεδειξε ποσο σκληρο παιδι ειναι μετα απο τοσο ξυλο που εφαγε και με πρησμενο μηρο σημερα αντεξε μεχρι το τελος χθες.
Οσο τα εγραφα ο Τζιοβανι το εγραψε (πολυ καλος παιχτης)
Για την ακρίβεια, η Βραζιλία ήταν αρκετά καλύτερη απ’ τη Χιλή, έφτιαξε κάποιες φάσεις (με τον Μπράβο να κάνει ορισμένες μεγάλες αποκρούσεις), απλά με το δοκάρι στο 120’ η τελευταία εντύπωση έμεινε για τη Χιλή. Συν ότι ήταν Βραζιλία-φαβορί, Χιλή-αουτσάιντερ και πάντα το δεύτερο έχει περισσότερες συμπάθειες στους “ουδέτερους”.
Έδιτ: Γκολ, ΓΚΟΟΟΟΛ, ΝΑΙ ΡΕ ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ :!: :yahoo: