Ρε μανία με τα πέναλτι, δλδ τι θέλετε ρε, σπάσιμο ποδιού για να δώσει πέναλτι? Αφού του βρίσκει το πόδι πάνω στην ντρίπλα (τι λέξη κι αυτή…), το ότι έπεσε ο ρόμπεν λές και γλίστρησε σε σκατωμένη μπανάνα δεν έχει σημασία γιατί του βρίσκει το γαμοπόδι του, τέλος. Οι μεξικανοί πάντως μου φάνηκε ότι κουράστηκαν κατιτίς παραπάνω, πέρα από την έλλειψη συνοχής στο τελευταίο μισάωρο τουλάχιστον.
Κρίμα για Οτσόα, αλλά χάρηκα που πέρασε Ολλανδία !!!1
Εντωμεταξύ στις απέναντι πολυκατοικίες είναι σε 3-4 μπαλκόνια που βλέπουν μπάλα και όλοι με ΕΡΤ ψηφιακή, το point είναι ότι το ψηφιακό σήμα έρχεται κάπου 6 δευτερόλεπτα μετά από το αναλογικό που έχουμε στην παλιά TV στο μπαλκόνι οπότε ετοιμάζομαι να τους [B][U]κάνω spoiler τα γκολ[/U][/B] !!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
ετοίμασα και τη βουβουζέλα !!!
ήδη δοκιμάστηκε με το πέναλτι της Ολλανδίας και έπεται συνέχεια (αρκεί να βάλουμε και τπτ )
:twisted::twisted::twisted::twisted:
Tετοια κωλαρα η Κοστα Ρικα στη φαση του Σαλπι, βρηκε επιγονατιδα αν εχεις το θεο σου
…καλά παίζουμε, δεν τους αφήνουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, και κάνουμε και φάσεις…να μη πάει στα πέναλντι μόνο:):!:
Αμα δεν μπαινουν και τετοια ομως…
Τετοια κωλαρα η Κοστα Ρικα!
[SPOILER][/SPOILER]
μεγάλη έκπληξη που το έχασε ο σάλπι, έχω σοκαριστεί.
Σηριουσλη; Φωτοσοπ η κωλαρα, δεν γινεται αυτο που βλεπω. Του Κοσταρικανου ηταν αληθινη ομως.
Ο Σαλπι το εκανε γαμω, εκανε την σωστη προβολη που παντα ειχε σαν παιχτης, με αυτη την κινηση εκανε καριερα και μονο
Λεπόν ό,τι προλαβαίνω στο ημίχρονο:
Η ομαδάρα έδειξε αρχίδια σήμερα όταν χρειάστηκαν. Πάντως όλα κι όλα για το Μεξικό, γκολάρα έβαλε, με νύχια και με δόντια το κράτησε (έπαιξε αποκλειστικά για να το κρατήσει άλλωστε, δεν το έπαιρνε και παραπάνω), υπερεπιτυχημένα έσβησε τον Φαν Πέρσι αλλά όταν παίζεις το ποντίκι με τη γάτα με τον Ρόμπεν τόσο καυλωμένο (ούτε με Βιάγκρα να ‘παιζε) απ’ την άλλη και τρως φάσεις, όσα και να βγάλει ο Οτσόα κάποια στιγμή θα το φας. Για το πέναλτι του Ρόμπεν νομίζω ότι ισχύουν σχεδόν ακριβώς τα ίδια με το πέναλτι του Σαμαρά σε μας. Οπωσδήποτε αυστηρό, αλλά δίνεται οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να καθόμαστε να το αναλύουμε απ’ τη στιγμή που ο διαιτητής ήταν σε καλή γωνία και έκρινε ότι έπρεπε να δοθεί.
Πάντως την ομάδα δεν την περίμενα φέτος να είναι τόσο σκληρό καρύδι. Δείχνει ικανή να πάει πάλι μέχρι το τέρμα, ειδικά απόντος κάποιου φόβητρου. Μακάρι να το πάρει έστω και τώρα, τι να πω.
Επίσης, αρχιδάτη κίνηση Φαν Γκάαλ να βγάλει τον εξαφανισμένο Φαν Πέρσι και να βάλει τον ξεχασμένο Χούντελααρ. Πόσοι προπονητές θα το έκαναν αυτό;
Έ ρε και να περάσουμε να δούμε τον Ρόμπεν να κάνει γιο-γιο τον Χολέβα… :lol:
Κάποιος να προσθέσει αυτό που έχασε ο Σαλπιγγίδης σ’ εκείνο το επικό βίντεο-compilation μ’ αυτά που 'χει χάσει και τα επικά κοντρόλ…
ο καρνέζης βαρέθηκε να πέσει μάλλον
…δεν τρώγεται αυτό…δεν τρώγεται#-o
:):!:
Νατο το πρωτο κλαρινο. Ενα δευτερο στα καπακια να τελειωνουμε.
ΥΓ; Ο Τορο την ειδε μαραντονα.
Ουφ, πάλι ανύπαρκτη δεξιά πλευρά. Τόρο καΙ Σάλπι στον κόσμο τους. Δεν είμαστε κακοί, αλλά δεν είμαστε και καλοι
συγχαρητηρια μεγαλε καρνεζη, εφαγες το σουτ που μπλοκαρουν ευκολα οι χοντροι τερματζηδες στα 5Χ5.
Tι δουλεια εχει ο Καρνεζης, ολη η αμυνα κοιμηθηκε, οπισθοχωρησε ολη μαζι και ο Ρουις εκανε ενα απλο σταματημα και εμεινε τελειως μονος, τραγικη η αμυνα εκει.
ΟΧΙ Ο ΓΚΕΚΑΣ ΟΧΙ
Θεε μου, κάνε να βάλει γκολ ο Κατσουράνης να μας τρολλάρει όλους :roll:
Θα έχουν να γράφουν για 10 χρόνια μετά…
Γιατί έχω την αίσθηση ότι ο Καρνέζης ακόμα και περπατώντας την προλάβαινε την μπάλα;
σ ενα ματς χρειαζοταν ο Φετφα και πηγε και εβαλε Γκεκα-Κατσουρανη
αντε αυτοκτονα ρε καριολη
αυτος ο ηχος με τις κραυγες απο ολη τη γειτονια ειναι ανεκτιμητος ρε πουστη
Τα τρολλς του μουντιαλ ειπαμε