ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Greece refuses to die (ο Αγγλος σχολιαστης εδω), ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ

unpisteftable

gkol katsouranis kai oloklirwnetai to epos

Εντωμεταξύ βλέπω να βάζει Μήτρογλου (ωχ λέω) και περιένω να βγάλει Καραγκούνη που ΚΛΑΣΙΚΑ θα έχει φτύσει τα συκώτια του … και πάει και βγάζει Μανολά …

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΡΕ ?!?!?!?!?!
ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΠΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ?!?!?!!?!?!?!?

Ντάξει απίστευτα πράγματα. Ήθελε κι ένα από Μητρογκόλ όμως να 'ρθει να δέσει.

Για να δούμε τώρα, με Κατσουράνη μέσα 10 εναντίον 10 θα παίζουμε ούτως ή άλλως…

fixed for ya !!! 8)

Πολύ γέλιο ο γκέκας:lol:

ΓΚΕΚΑΣ.

Ένιωσε την αδικία του παίκτη παραπάνω ο σαντος και έβαλε Γκέκα να επαναφέρει τις ισορροπίες…

Εν τω μεταξύ πρέπει τελικά να δεχθούμε ότι οσο απίστευτο κι αν φαίνεται ο ΛάζαροΣ τελικά φτιάχνει τα μπακ. Απο τότε που πήγε δεξιά ανέβηκε και ο τόρο.

Για Καραγκούνη είστε άδικοι. Δεν ξέρω πως το κάνει αλλά βρίσκεται παντού!

Γκεκας οφσαιντ, εχω βαρεθει να το ακουω αυτο

ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ

αυτος ο Γκεκας μια σωστη ενεργεια δεν εχει κανει…

Καλά γενικά πλέον εμένα δεν μ αρέσει το πως παίζει, αλλά και μετά τα 70’ τα φτύνει δεν μπορεί παραπάνω …

funny γκεκα

Ο Γκέκας έτρεξε παράλληλα με την μπάλα και όχι προς την μπάλα ή μου φάνηκε;

Από τη σελίδα του Guardian: “I’m no tactical expert,” writes Jerry Parks, “but it appears that in Gekas and Mitroglu Greece are pioneering the use of a revolutionary double False 9 system, where two players pretend to be footballers in order to distract the defense and free up space for the rest of team. It’s a pity Fulham couldn’t keep Mitroglu and Berbatov together in order to try it at club level.” XAXAXAXA!

Τι συμβαινει με τον Τοροσιδη και τις σεντρες του?

Μήτρογλου και γκέκας είναι τόσο κακοί

ΕΠΟΣ…Ο Μητρογλου πραγματικα αγνωριστος

Μετα την αποκρουση με γονατο εγινε και αποκρουση με την ΚΩΛΑΡΑ, ρε Μητρογλου τι απεγινες ρε γαμω τη τρελα μου

ωχ ωχ
πάμε πέναλτι … :frowning: