ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

παρακαλουσα να μην παμε πεναλτυ γιατι εχουν πολυ καλυτερο τερματοφυλακα…μακαρι να περασουμε…

Αυτό ακριβώς έλεγα στον αδερφό μου. Επίσης, σχόλιο από ξένο φορουμ: “A traffic cone is a better player than Gkekas”

Ο σχολιαστής αναφέρθηκε στον προπονητή τους ως “ο μαύρος”;

Όχι ο Γκέκας πέναλτυ ρε!!!

Too late

υπαρχει κανενας που πιστεψε οτι ο Γκεκας θα το βαλει;

Γιατι βαζεις τον τσελιγκα τον Γκεκα να βαρεσει πεναλτι γαμω την πουτανα μου γαμω;;;;

Aναμενόμενο. Ευχαριστούμε, Φάνη.

έντιτ: Όταν είδαμε Γκέκα, είπαμε καληνύχτα ταυτόχρονα με τον πατέρα μου που το βλέπαμε, σηκωθήκαμε μαζί και πήγε ο καθένας στο δωμάτιό του. Τρελός συγχρονισμός. :lol:

Έτσι όπως σπαταλήσαμε την παράταση, ήταν δίκαιο…

αυτο ακριβως μπηκα να γραψω :lol: γιατι αυτος απο ολους…

αριθμητικο πλεονεκτημα στην παρασταση και κοιτουσανε ο ενας τον αλλον στην αμυνα

ε καλα να παθουν

Που είναι ένας Κατσουράνης να βαρέσει πέναλντι όταν τον χρειάζεσαι; :frowning:

Ενώ ο δικός μας, τα ζώα μας αργά… πολύ βαρετός, ούτε ένα σουτ απέκρουσε… :stuck_out_tongue:

Αποκλειστήκαμε εξ αιτίας χαμένου πέναλτι του Γκέκα. Πόσο προβλέψιμο :!:

Νταξ.

Πάμε μωρή Ολλανδία :!:

Συγχαρητήρια στους ήρωες της Κόστα Ρίκα που έπαιζαν επί μια ώρα με 10.
Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.

εναν σοβαρο επιθετικο να ειχαμε θα ειχαμε τελειωσει απο την παραταση…δυστυχως πληρωθηκαν οι λαθος επιλογες του Σαντος για την επιθεση…

Μια ομαδα που δε θα χαμπαριαζε απο τον ΠΑΤΟ της εθνικης, προφανως, και θα την περνουσε. 8)

Αδικοι, παντως, ειστε με Γκεκα. Τον διαλεξε, γιατι χτυπουσε ολα τα χρονια πεναλτι (συνηθως ευστοχα), του βγηκαν οι κακες εμφανισεις και στο χτυπημα.

ε και βασικα αυτο στο κατω κατω. πασες με 5 ατομα στην αμυνα? wtf? με αποκορυφωμα την αντεπιθεση 5 vs 2 που κατεληξε σε φαση που εβγαινε και με μειονεκτημα ξερωγω. Παρα πολλες χαμενες ευκαιριες και ομορφη τακτικη Καρνεζη στα πεναλτυ, λιωνω προς μια κατευθυνση χωρις να σηκωνω καν χερια και προσευχομαι να το χασει ο αντιπαλος.

Τελοσπαντων κανεις δε το περιμενε να φτασουμε σε τετοιο σημειο και γενικα πολλα συγχαρητηρια για την υπερπροσπαθεια, ιδιαιτερα γιατι μιλαμε για μια ομαδα που απο ταλεντο και φυσικη κατασταση υστερουσε φρικτα κλπ αλλα αφηνει μια πικρα ο αποκλεισμος τον funny μου μεσα

ΡΕ ΓΚΕΚΑ ΓΑΜΩ ΔΗΛ> !!!

νταξ το 5 vs 2 δεν το σχολιάζω …