Είμαι περήφανος για την εθνική αυτή. Πειράζει; Αχ και να σας έβλεπα όλους στη θέση του Θεοφάνη…
-
Μια ερώτηση προς όσους περιμένατε να δείτε την εθνική να ΛΙΩΝΕΙ την Κόστα Ρίκα στην παράταση, μήπως σας πήραν και τα δικά σας τα μυαλά οι θριαμβολογίες όλων αυτών των ημερών και ξεχάσατε ποιός είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας;
-
Είναι δυνατόν να γίνεται κριτική στον Καρνέζη για… τα πέναλτι;
Για τη φάση του γκολ της Κόστα Ρίκα δε λέω, κράξτε τον όσο θέλετε.
(Βασικά έχω σκεφτεί γαμάτο σενάριο για σατιρικό βιντεάκι με το ριπλέι αυτής της φάσης, που πιστεύω ότι θα έκανε και σουξέ στα socialmedia πώς σκατά τα λένε αυτά, αλλά ποιός το φτιάχνει τώρα)
Ελα USΑ τωρα γερα με τσαμπουκα και σβησε απ το χαρτη ευρωπες κ νοτιες αμερικες
Εδιτ:
Και Αλγερια για το ξεκαρφωμα αμα περασει τους Γερμανους κανω παρτυ στην Τραφαλγκαρ
@γεροντα
- δε μιλησε κανεις για ντομινεησον, μια αξιοποιηση τον φασεων που παρουσιαστηκαν.
- ναι γινεται. δεν ειπε κανεις οτι περιμεναμε αποδοση Ντουντεκ,αλλα οταν σε 5 πεναλτι εισαι σαν κουκλα προπονησης χτυπαει λιγο στο ματι.
Ε καλά, δεν περιμέναμε και να την ΛΙΩΣΕΙ αλλά μια φάση θα μπορούσαν να την τελειώσουν (ειδικά αυτό το 5v2)
Για τον Καρνέζη συμφωνώ. Στα πέναλντι έκανε αυτό που κάνουν όλοι. Στο γκολ ήταν σαν να σκεφτόταν “χμμ…μάλλον αν πέσω θα το πιάσω…αλλά δεν γαμιέται”
Δηλαδή τι παραπάνω περίμενες σε επίπεδο “αξιοποίησης των φάσεων”. Έκαναν όλοι ΑΚΡΙΒΩΣ εκείνα τα τελειώματα (ή τα μη τελειώματα) που περιμένεις βάσει είτε της παικτικής τους αξίας (Γκέκας, Λάζαρος, Κατσούρ) είτε της κατάστασης στην οποία βρίσκονται (Μήτρογλου). Καμία απολύτως έκπληξη.
Καλά για τα πέναλτι δε θα σχολιάσω. Η πίκρα σας μιλάει πιστεύω. Γενικά πρώτη φορά βλέπω να κατηγορείται τερματοφύλακας στη διαδικασία των πέναλτι. Είναι ο μόνος που δε φέρει ευθύνη, ποτέ.
καλά σας λέει. κράξτε τον γκεκα :!:
σιγα τα αυγά . ωραία περάσαμε με εθνικη. και κράξαμε, και βρήκαμε και στόχο να μας φταίει για ολα τόσες μέρες, και μπάλα λιιιγο πάνω απο αυτό που περίμενε κανείς προσπάθησε να παίξει, και σε ματς που δεν ξεφτιλιστήκαμε φύγαμε, ολα ωραία.
τωρα στο διάολο οι βραζιλιες και δεν ξερω γω ποιες άλλες "υπερ"ομαδες να το πάρει καμιά κολομβια ή τίποτα τέτοιο
Κοντά έπεσες (σε σχέση μ’ αυτό που σκέφτηκα εγώ)
Έλα ρε μαλάκα τώρα, σε μένα το λες αυτό; Νόμιζα ήταν εμφανές - δε γαμιέται, ας το ξεκαθαρίσω: εγώ δεν κράζω το Γκέκα επειδή το έχασε. Χωρίς πλάκα τώρα. Αυτό που έγραψα προηγουμένως ήταν περισσότερο στο χαβαλέ.
Και για την ακρίβεια, αν (ΑΝ) ένας φταίει που χάσαμε αυτό το shootout, αυτός ήταν μάλλον ο Σάντος που κατάφερε με κάποιον τρόπο να αποβληθεί (γιατί δεν τον έκοψα το ρέφερι και για κανέναν τρελό, να τον αποβάλει χωρίς λόγο) και ψαχνόταν όλη η ομάδα. Ψυχολογία, παίδες, αυτό είναι που μετράει περισσότερο απ’ όλα στα πέναλτι. Οι κοσταρικανοί είχαν ήδη το προβάδισμα εκεί με το τέλος της παράτασης, έδεσε και το γλυκό με τους δικούς μας να ασχολούνται με διάφορα άλλα πράγματα - που πραγματικά δεν κατάλαβα ποιά ήταν, αλλά τέλος πάντων.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το ξέρω πως είναι κλισέ αλλά πραγματικά δε με πειράζει καθόλου ο αποκλεισμός. Είναι η πρώτη φορά που είδα ομάδα μου να χάνει στα πέναλτι σε διεθνές ματς και για αυτό δεν έχω στεναχωρηθεί. Δε το θεωρώ αποτυχία που αποκλειστήκαμε, αλλά επιτυχία το ότι φτάσαμε να παίζουμε πέναλτι σε μουντιάλ.
Τιμή και δόξα στον Καραγκούνη που -φαντάζομαι- σταματάει από την Εθνική και πρέπει να είναι ο καλύτερος αρχηγός Εθνικής ομάδας που θυμάμαι (πάνω κι από Ζαγοράκη ή Γιαννάκη στο μπάσκετ). Ο ορισμός του εργάτη για τις εθνικές ομάδες. Και απόψε ήταν εξαιρετικός. Μαζί με τον Χολέβας και τον Χριστοδουλόπουλο ήταν αυτοί που μου άρεσαν περισσότερο. Μέχρι και ο Κατσουράνης που μπήκε, καλός ήταν και βοήθησε περισσότερο από τον Μανιάτη που έκανε λάθος παιχνίδι από τη βιασύνη του.
Αυτή η Εθνική, είχε πολλά προβλήματα. Φαινόταν πως σε αρκετές θέσεις δεν είχε παίκτες για αυτό το επίπεδο. Ακόμη και σήμερα, δεν ήταν τόσο καλή ομάδα. Παρόλα αυτά, έφτασε στους 16 και αποκλείστηκε στα πέναλτι. Δεν ξέρω πότε θα δούμε ξανά την Εθνική Ελλάδος στους 16 οπότε αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους. Ακόμη κι αυτούς που έκραξα στα προηγούμενα ματς.
Τώρα επιστρέφουμε στο mode με το οποίο μεγαλώσαμε. Βλέπουμε τις άλλες ομάδες να παίζουν μουντιάλ και ονειρευόμαστε μήπως κάποια μέρα παίζει κι η δική μας ομάδα ανάμεσα τους
δεν πάει σε εσένα μωρέ.! απλά ήδη είδα στατους και πίπες που κράζουν και βρήκα ευκαιρία. δεν είδα καν τι έχεις γράψει… νταξ. χαλαρώστε κόσμε…
και double post για το γαμωτο
[B]
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.[/B]
κράξτε ελεύθερα. θα τα δω αύριο.
*βρείτε αριστερό μπακ, και μπροστά τον χολεμπας να κλείσει η γραμμή.στα τσακίδια ο λουσμένος(αν και τον άλλαξε και θέση και απο όλα).
Εγώ πιστεύω ότι του έχεις άχτι λόγω επωνύμου :!:
αυτό που το πας!!!??
Όχι ακριβώς, εγώ λέω ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να τον κράξει κανείς. Ειδικά σήμερα.
μητρογλου και γκεκας,καρικατουρες στο γηπεδο,τιποτα αλλο
κατα τα αλλα αυτος ο γκεκας προτιμηθηκε εναντι του Αθανασιαδη σε φουλ σεζον…πραγματι λυπηρο
Όχι ότι έχει σημασία η αποψάρα μου :p, αλλά οκ, 1-2 πρόχειρες σκέψεις.
Έχοντας βιώσει εξπρεςς όλα τα στάδια του θρήνου και φτάνοντας στη ρημάδα την αποδοχή:
-
Ποια πέναλτυ και μαλακίες τώρα. Όταν φτάνει το παιχνίδι σε αυτή τη φάση, άδικο/ξεάδικο παίζει κυρίως η τύχη. Οκ, ο Καρνέζης έπεσε 5 φορές ίδια, οκ το έχασε ο Γκέκας κτλ. Αλλά ποιόν να κατηγορήσεις; Το τέρμα φυσικά και δεν φταίει (τάσσομαι με γέροντα) και μάλλον ούτε και ο Funny (TM @ Private Joker-φακιν επικ!). Άλλωστε και να το έβαζε και να βάζαμε και το πέμπτο πες, ίσως να χάναμε στη συνέχεια και πάλι κάποιος θα έφταιγε. Το πρόβλημα είναι ότι φτάσαμε ως εκεί. Ας πρόσεχε ο Καρνέζης στο πρώτο γκολ, ας εξελισσόντουσαν καλύτερα τα τόσα κόρνερ, ας έκανε ο Λάζαρος λίγο καλύτερα την κίνηση στην ηλιθιότητα του 5-2, ας έμπαινε το Μητρογκόλ (σκατά ο μαν σήμερα) και πολλά παρόμοια. Έγιναν λάθη και στην τελική, οι άνθρωποι είχαν 10 παίκτες. Αφού δεν το σώσαμε νωρίτερα, επανέρχομαι στο “ποια φακιν πεναλτυ”.
-
Για το χέρι του Τόρο και το πέναλτυ που ξέφυγε εκεί δε λέει κανείς πάντως.
-
Συγκίνηση, μόνο. Είναι το τρίτο μουντιάλ που βλέπω (ω ναι!) και τέτοια αγωνία ποτέ ξανά. Αρρώστησα, κυριολεκτικά. Στα πρώτα δύο ματς της εθνικής ήμουν πολύ επιφυλακτική (έως αρνητικότατη) και τα παλικάρια τώρα με κάναν να τρέχω χιλιόμετρα στο σπίτι από την αγωνία και την έκσταση. Άντε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι…!
ps1: Είπαμε, έφτασα στην αποδοχή αλλά! Μωρή Ολλανδία εξαφάνισέ τους απ’το χάρτη! Τουλάχιστον βέβαια πάρτο μετά επιτέλους. Κι ας απέκλεισες τη Μεξικάρα και χάσαμε τον καλύτερο τερματοφύλακα, σ’αγαπώ ακόμα. ;p
ps2: Απ’την άλλη, Vamos Colombia! Ποια Βραζιλία. 15 γκολ ρίξε και να αυτοκτονούν πάλι. Και πάρε και την κούπα.
ps3: Γκολ Παπασταθό.- Δεν έχω φωνή πια.
ps4: Έβρισα τον Γκέκα όσο δεν έχω βρίσει άνθρωπο απ’την ώρα που άκουσα ότι θα εκτελέσει μέχρι και κανα 3λεπτο μετά το ματς. Οκ, σκληρό, ήθελα την εκτόνωση αι γκες. Όπως και να έχει όμως, δυστυχώς θα είναι πάντα αυτός που εκτέλεσε το χαμένο πέναλτυ. Κακή φάση.
ps4: Μουντιαλάρα γαμώτι!
Κρίμα για χτες, χάσαμε μοναδική ευκαιρία να πάμε στους 8 του Μουντιάλ. Έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από την παράταση, αλλά δε μας έκατσε. Μπράβο σε όλους. Δεν είναι ώρα για βρισίδια, στη θέση του Γκέκα θα μπορούσε να είναι άλλος παίχτης, το πέναλτυ που εκτέλεσε το ταγάρι δεν ήταν άσχημο, απλώς ο (πολύ καλός) τερματοφύλακάς τους το έβγαλε ψιλο-ηρωϊκά. Η ευκαιρίες του Σάλπι και του Μήτρογλου ήταν τρομερές. Όποιος λέει κακό το πλασέ του Σάλπι, δεν πρέπει να σκαμπάζει και πολύ. ΤΕΛΕΙΑ σέντρα από τον Χολέμπας, πλασέ με τη μία στην κίνηση στην αντίθετη γωνία από τον Σάλπι, απόκρουση με το μπούτι, δε γίνονται αυτά. Κρίμα που αποκλειστήκαμε, αλλά όχι άδικο. Γιατί η Κόστα Ρίκα όταν έμεινε με 10 ροκάνισε πολύ καλά τον χρόνο και δε μας άφησε να κάνουμε παρά λίγες ευκαιρίες. Και στο κάτω-κάτω, άντεξαν και μπράβο τους. 3/5 πέναλτυ που εκτέλεσαν, ήταν άπιαστα. Ο Καρνέζης φαινόταν ότι δεν “το είχε” με την όλη διαδικασία, αλλά κανείς δε θυμάται τον τερματοφύλακα που τρώει το πέναλτυ, θυμούνται όλοι τον παίχτη που το χάνει. Το σουτ του Παπασταθόπουλου που μπήκε ήταν καλή τσουρουκιά, η μπάλα έσκασε κάτω και πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακά τους :lol:. Επίσης, το γκολ που φάγαμε ήταν φτηνό, αλλά ήταν τέλειο σουτ πιστεύω και εντελώς αντίθετης κατεύθυνσης από την αναμενόμενη, εκεί περιμένεις να σουτάρει προς τα δεξιά του τερματοφύλακα και αυτός το πήγε στην εντελώς αντίθετη γωνία, πιστεύω πως δεν πιανόταν σχεδόν με τίποτα.
Μπράβο στην Ολλανδία. Το Μεξικό ήταν καλό, έβαλε πολύ καλό γκολ (σε έναν ψιλο-ανύπαρκτο τερματοφύλακα ο οποίος από τη φάτσα φαίνεται πολύ αγχωμένος), όμως μετά κλείστηκε πολύ πίσω. Ένα σχόλιο για την αλλαγή του Φαν Χάαλ που έβγαλε τον Φαν Πέρσι και έβαλε τον Χούντελαρ ήταν πολύ σωστό, ήθελε πολλά κιλά @@, τα οποία και ο Φαν Χάαλ διαθέτει. Έκανε την αλλαγή και δικαιώθηκε. Μόλις έγινε το 1-1 και είχε ακόμα 7-8 λεπτά, πίστεψα με τη μία ότι η Ολλανδία θα καθαρίσει το ματς και δε θα έχουμε παράταση. Τον Ρόμπεν τον άφησαν και τους ξέφυγε από δεξιά όταν κέρδισε το πέναλτυ, αυτός είναι δαίμονας, μπορεί να κάνει μια άμυνα πουτάνα από τη μια στιγμή στην άλλη, αυτό τους έκανε. Πέναλτυ, άπιαστη εκτέλεση από τον Χούντελαρ και η Ολλανδία στους 4.
Οι σκέψεις μου είναι ακριβώς οι ίδιες, ειδικά το bold.
Χτες χάσαμε την πρόκριση γιατί δεν είχαμε τους 1-2 παίκτες που θα είχαν το ταλέντο να τελειώσουν το ματς στην παράταση. Οι προϋποθέσεις για φάσεις βγήκαν, η ικανότητα για μια σωστή τελική ενέργεια έλειπε.
Είναι καιρός να αλλάξει λίγο η νοοτροπία και οι παίκτες που ξέρουν μπάλα να μην θεωρούνται κάτι σαν αρρώστεια.