Δεν το επιασες ρε silent? Και σ ειχα για εξυπνη
Δεν είναι όπως τα λες για τον Μέσσι, πάντα περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να σπάσει τη μπάλα και συνήθως έκανε την καλύτερη επιλογή. Με δεδομένο ότι πάλι τον κλείνανε 3-4 παίκτες κάθε φορά, μια χαρά έπαιξε. Και η ασίστ του στο γκολ υποδειγματική ήταν.
Κατά τ’ άλλα, τα γνωστά. Ελάτε μας (Γράκχε) στους τέσσερις αν μπορείτε να σας περάσουμε ένα χεράκι. 8)
Για τί με είχες;;;; Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν κατάλαβα τί παίζει.
Περάστε πρώτα τη Ρίκα Κόστα και βλέπουμε, μικρέ.
έντιτ
Γειά σου ρε Silent
Ένα θα σου πω… Άμα ο Χολέμπας έκανε τέτοια εμφάνιση στο προχθεσινό ματς, σκέψου τι έχει να γίνει με τον Ρόμπεν :!:
Στο FIFA που το έπαιξα πάντως, περνάει το Βέλγιο στα πέναλτι.
Ντέμπσει ρε. Τους έχουν οι Αμερικάνοι.
Και δεν ξεκινάει βασικός στα knock-out? Πέφτω από τα σύννεφα δικέ μου
να μου το θυμηθείτε θα κάνει η Argentina το παιχνίδι που περιμένουμε στον τελικό !
Vamos ρε ομάδα !!
(εεε, μουντιάλ έχουμε κάθε 4 χρόνια , να μην υπερβάλω λίγο παραπάνω)
Λόγω δουλειάς είδα την Αργεντινή απ’ το 60κάτι ως το 105 και πραγματικά παρακαλούσα να έρθει το μέηλ που περίμενα για να συνεχίσω τη δουλειά μου.
Νομίζω είναι μακράν η χειρότερη Αργεντινή που έχω δει, τόσο σε ποιότητα παικτών όσο και σε στήσιμο, σε σημείο που με Μαραντόνα προπονητή έμοιαζε τακτικά αξιοπρεπής. Μηδενική κίνηση παικτών, άτσαλες γιόμες, ακίνδυνοι φορ. Η Ελβετία που έπαιζε σύστημα “διπλό πούλμαν” φαινόταν πιο επικίνδυνη.
Επίσης, αυτό το Παλάσιο που μπήκε αλλαγή είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής; Κανονικός; Γιατί νομίζω οποιονδήποτε άντρα μεταξύ 30-40 ετών με νορμάλ φυσική κατάσταση βρίσκαμε στον δρόμο και τον βάζαμε να παίξει, δε θα έκανε κάτι λιγότερο από αυτό το πράμα.
Τέλος πάντων, VAMOS ARGENTINA μέχρι το τέλος :!:
Πλακα κανεις;Ασιστ στον Παλασιο, στα σκουπιδια.Ασιστ σκαφτη μπαλια σε 2 ελευθερα κεφαλια απο τα πλαγια, στα σκουπιδια.Τι αλλο να κανει ο ανθρωπος;Και τους 12 βαθμους ο Μεσσι τους εχει παρει.Και πολυ ομαδικα παιζει με βαση το ποιοτικο επιπεδο των υπολοιπων(πλην Ντι Μαρια ,Μασερανο στα αμυντικα και Λαβετσι).
Είναι όντως αδιανόητο να ασκείται η οποιαδήποτε κριτική στον Μέσι με βάση τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα. Αν δεν τον είχε [U]αυτή[/U] η Αργεντινή, μπορεί και να μην είχε περάσει καν απ’ τον όμιλο.
Αν και (για να σχολιάσω το αποπάνω ποστ του Κρις) δε θεωρώ ότι είναι η χειρότερη Αργεντινή: αυτή η “τιμή” μάλλον ανήκει στην ομάδα του Μπιέλσα το 2002 - χωρίς πάντως να είναι εκείνος ο κύριος υπεύθυνος για το τότε χάλι της ομάδας. Ήταν απλά ένα τσούρμο που στα (ας πούμε) δύσκολα έχανε τ’ αυγά και τα πασχάλια, δεν ακολουθούσε ούτε τακτικές, ούτε οδηγίες του προπονητή ούτε τίποτα, απλά προσπαθούσαν όλοι να γίνουν ήρωες, με γελοία αποτελέσματα - για όσους θυμούνται π.χ. τα τραγελαφικά “σόλος” του Ορτέγκα ή τις μπαλιές του Βερόν για γέλια και για κλάματα. Η φετινή ομάδα, αν και σίγουρα χειρότερη σε υλικό και με πολύ σοβαρά προβλήματα τόσο σε συντονισμό/δημιουργία όσο και σε εκτέλεση (α ρε ταγάρι Ιγκουαΐν), δείχνει τουλάχιστον - έτσι μου φαίνεται - μια ανθεκτικότητα, μια παραπάνω διάθεση να μείνει ζωντανή σ’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Και βέβαια έχει και τον Επίγονο.
Ναι, πιθανότατα έχεις δίκιο, απλά το μουντιάλ του 2002 γενικά το έχω ψιλοδιαγράψει από τη μνήμη μου οπότε και να μου λεγες ότι δεν έπαιξε καν η Αργεντινή, μπορεί και να σε πίστευα.
Εντωμεταξύ τι ταγάρια είναι αυτό το Βέλγιο, έχουν καταφέρει να κάνουν 25 σουτ και ΟΥΤΕ ΕΝΑ από αυτά να μην είναι καλό. Και μετά μ’ ενοχλεί η Ελλαδίτσα…
Βαλκάνια και το Βέλγιο λοιπόν
Τιμ Χάουαρντ μαλάκα μου
Και ο 19χρονος όμως ε, έχει πολλά κιλά ούμπαλα.
Μου ψιλοαρέσει το Βέλγιο απόψε, έχω την αίσθηση ότι κάνει το πρώτο σοβαρό του παιχνίδι.
Έχουν βέβαια όντως ένα θέμα (ΚΑΙ αυτοί) με το τελείωμα των φάσεων. Αλλά έτσι όπως το πάνε, κάποια στιγμή (μάλλον στην παράταση;) θα το βάλουν.
8O US Tagari
Ένα ταγάρι που το έλεγαν γουοντολοβσκι :!:
Εγώ πάλι προτείνω να αποκλειστεί και ο Αζάρ που προσπαθεί να κάνει τον Μέσι και ο Βοϊδολόφσκι που τον φωνάζει η προετοιμασία του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και να περάσει το Μεξικό.