Επίσης να δώσουμε τα εύσημα στα ξυραφένια σχόλια του Στέλιου Αποσπόρη, αν και δε θα ήθελα να αδικήσω κανέναν από τους παγκόσμιους κόουτς που μας ανοίγουν τα μάτια μέσω της νέριτ.
To Βελγιο κοπαναει απο παντου αλλα ο Χαουαρντ δινει ρεστα μεχρι στιγμης!
Δεν ειδα ολο το ματς πρωτον και δευτερον,σε μαρκαρουν 3 παιχτες.Δινε την την ρημαδα
με την μια.Εχεις 3 πανω σου.Καποιοι ειναι μονοι τους!Το οτι βεβαια αυτοι οι καποιοι
ειναι για μπατσες δεν αλλαζει αυτο!
δεν μπορουσε να το βαλει ενα λεπτο πριν να παμε να κοιμηθουμε
Ο αιώνιος έφηβος μίλησε…
[SPOILER]“Je t’aime papa” :lol:[/SPOILER]
H μια ζωη αγαπημενη μου ομαδα και η Ελλαδα ειναι εκτος.
Ειχα ελπιδες και για μια τριτη (οχι πως καιγομουν) μα εξανεμιστηκαν κι αυτες κλαψ…
Απο την αλλη εχω βαρεθει να ακουω μια ζωη για μερεντωνηδες βαμος και σουπα μουπες.
Καντε μου μια χαρη ρε Βελγιοπαιδες, καντε τους την ζωη δυσκολη!
Και παρολο που συμπαθω την Ολλανδια (απεξεκανέκαθεν που λενε και οι ψαγμενοι :p), παντα με συγκινουν τα outsiders. Κοστα Ρικα ρε!
Τραγικη η Αργεντινη για ακομα ενα παιχνιδι και αμα συνεχισει ετσι δεν το περναει το Βελγιο που περασε δικαια παρα την φιλοτιμη προσπαθεια της Αμερικης στο δευτερο ημιχρονο της παρατασης
Και σας ρωτάω τώρα: περνάει σπρώξε-γλύψε η απαισιότατη Βραζιλία απέναντι στην καλύτερη μπάλα του τουρνουά ή όχι;
θα μας το πουν οι διαιτητες:p
κάποιος που να κατάλαβε τι ρώτησα ίσως;
Πέρασε το Βέλγιο; <3 <3 <3 Βέλγιο. <3
αργεντινη - βελγιο και βραζιλια-κολομβια ειναι ματς για τρελλα ταμεια νομιζω
ειδικα το αργ-βελ κανει κρα για Χ ημιχρονο / Χ τελικο 8)
γερμανια-γαλλια απροβλεπτο 100% δεν το ακουμπας καν
ολλανδια-κοστα ρικα λογικα θα περασουν οι περπλ χειζ
επισης βλεπω 1ο σκορερ αυτον της Κολομβιας , χθες τον εδιναν 5,50 σημερα επεσε στα 3,50
κολομβια ftw.
Tι πανηγυριζεις βρε χλεμπονα που μουχετε τον κλινσμαν να παιρνει τοσα γκαφρα για μια μετρια ομαδα πφφφ [SPOILER][/SPOILER]
Ασταδιάλα ρε, σχεδόν πνίγηκα χωρίς να πίνω τίποτα :lol:
Επιτέλους ταμείο με τα 2 χ χτες. Βλέπω χ και το Αργεντινή - Βέλγιο και το Γερμανία - Γαλλία και ευελπιστώ σε Κολομβία και παιχτούρα Χαμές
Γουσταρα καργα true underdog ΗΠΑ σαυτο το μουντιαλ και με τη χτεσινη ματσαρα δικαιωσαν. Κριμα που δεν τα καταφεραν.
Τι πανεμορφο δουλεμενο φαουλ στην παραταση. Θα ταχα κανει πανω μου αν εμπαινε.
Αισχρη αργεντινη.
Απο δω και περα, καλο ποδοσφαιρο ειμαστε, δεν εχω καμια ιδιαιτερη προτιμηση καθως πηραν τσουτσουνι ολες, sadface.
Aνετα ομως η καλυτερη διοργανωση απο ολες που θυμαμαι
η κομπίνα των ΗΠΑ θύμισε κομπίνα αργεντινής στο μάτς αργεντινή - αγγλία στο μουντιάλ 1998 μου φαίνεται.
αν έμπαινε κιόλας θα ήταν από τα highlight του μουντιάλ.
Σωστά θυμάσαι.
Έλα μαλάκα θα βάλω τα κλάμματα. Κοίτα τέλειωμα το side back και χτες έχασα 2,5 ώρες από τη ζωή μου να βλέπω Ροντρίγκο Παλάσιο
Δες το από τη θετική του πλευρά, ο Παλάσιο αποδεικνύει ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ αν γυμναστούμε λιγάκι μπορούμε να βρούμε θέση στο ρόστερ ομάδας που δηλώνει ότι διεκδικεί το παγκόσμιο κύπελλο.
Το όνειρο είναι ζωντανό.