Εγώ φαλάκρα και κοτσίδι δεν αφήνω, ξηγημένοι.
Παίζει και στην Ίντερ άκουσα χθες
Εγώ φαλάκρα και κοτσίδι δεν αφήνω, ξηγημένοι.
Παίζει και στην Ίντερ άκουσα χθες
To γεγονος οτι οι ΗΠΑ εχουν αυτον τον ποιοτικο χαφ (Bradley) που ΔΕΝ ΕΧΕΙ η Αργεντινη, σας αφηνει ασυγκινητους;;;
Παντως, για πλακα το καλυτερο μουντιαλ του 21ου αιωνα.
Αν τον έλεγαν Doug και είχε καρφίτσες στο κεφάλι του, εγώ ένα δάκρυ το έχυνα πάντως.
Επισης, θαπρεπε να το θυμομαστε και σαν μουντιαλ τερματοφυλακων.
η κομπινα των ηπα θυμιζε περισσοτερο μια που εκανε η μπαρτσελονα και η ισπανια δυο τρεις φορες με τον πεντρο.
και να πουμε οτι παιζανε χωρις τον ντονοβαν
[B][U][SIZE=2]Σλιμανί: «Τα χρήματα του Μουντιάλ στη Γάζα»[/SIZE][/U][/B]
…οκ, καλή και άκρως πολιτικοποιημένη κίνηση, όταν πολύς διάσημος κόσμος, κωλώνει να πάρει θέση:):!:
Πάμε για τους 8 λοιπόν.
Το Γαλλία - Γερμανία δεν αγγίζεται ούτε στοιχηματικά αλλά ούτε και σαν απλή πρόβλεψη. Δύο από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Μου μοιάζει πιο πλήρης ανά θέση η Γερμανία, αλλά για κάποιο λόγο οι Γάλλοι μου φαίνονται πιο… δουλεμένοι - πράγμα περίεργο για εθνική ομάδα. Από τους λίγους που έχω δει που βγάζουν συνδυασμάρες όταν επιτίθενται. Ελπίζω να του κόψει του Deschamps και να δει την ακατανόητη εμμονή του Low να παίζει με στόπερ στα πλάγια της άμυνας, οπότε να ξεκινήσει Griezmann. Με Giroud βασικό δεν τους δίνω πολλές πιθανότητες.
Βραζιλία - Κολομβία: Η απογοήτευση κόντρα στην έκπληξη. Φαβορί εδώ υπάρχει αλλά μόνο στα χαρτιά. Στο γήπεδο η Κολομβία είναι μάλλον ό,τι πιο ωραίο έχει να επιδείξει το Μουντιάλ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αντέξουν στην πίεση, ούτε κι ότι αν το ματς πάει στη μία φάση δε θα δούμε καμιά ομορφιά πάλι. (Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια, με τη Χιλή δεν είδαμε.) Προσωπικά ελπίζω στην έκπληξη, άσε που αυτός ο παικταράς πρέπει να παίξει κάπου καλύτερα από το Σαμπιονά.
Αργεντινή - Βέλγιο: Μυρίζομαι αηδία που θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό. Οι Αργεντίνοι πίσω ψιλοκρατάνε, αλλά μπροστά θέλουνε βασιλικά έξοδα για να τη βάλουν. Οι Βέλγοι ανάποδα, κάνουνε φάσεις αβέρτα αλλά τα πλάγια μπακ τους είναι για γέλια. Λογικά όποιος βάλει πρώτος γκολ αγχώνει τον άλλο και το παίρνει. Ρισκάρω πρόβλεψη Αργεντινής για να χουμε κλάσικ στον ημιτελικό.
Ολλανδία - Κόστα Ρίκα: Ντάξει φτάνει το αστείο, ωραίο το δίπατο πούλμαν, χαβαλές το φετινό πειρατικό, φτάνει τώρα. Αν παίζανε με καμιά αντιπαθητική ομάδα μπορεί και να τους στήριζα φορ δε λολζ, αλλά να αποκλείσει πάλι το αντιποδόσφαιρο τους Ολλανδούς, όχι. Θεωρώ τον Φαν Χαάλ πολύ καλό κόουτς για να φάει την κακαράτζα που φάγανε οι αλειτρούητοι προηγούμενοι.
Discuss gentlemen
[B]Γαλλία - Γερμανία[/B]
Μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι αυτό εδώ είναι το πιο σίγουρο ζευγάρι σχετικά με το ποιός θα περάσει - ναι, η Γερμανία θα είναι. Εύκολα (ντάξει χλωμό), δύσκολα, στην κανονική διάρκεια, στην παράταση, στα πέναλτι, δεν ξέρω, πάντως βλέπω Γερμανία ό,τι και να γίνει. Οι Γάλλοι παίξανε καλή μπαλίτσα στον όμιλο (όχι απόλυτα του γούστου μου βέβαια αλλά αντικειμενικά καλή ήταν), αλλά δε με πείθουν ρε γαμώτο, δεν ξέρω. Νομίζω ότι οι Γερμανοί, πιθανότατα με μια ακαλαίσθητη επίδειξη βαυαρικής κοπής τίκι-τάκα, θα τους κόψουν τα φτερά και εν τέλει θα τους λυγίσουν.
[B]Βραζιλία - Κολομβία[/B]
Απ’ ότι διαβάζω, ο Σκολάρι θα αφήσει (Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ) στον πάγκο τον Φρεντ Φλίντστοουν και θα χτυπήσει με Νεϊμάρ - Χουλκ. Έχω την εντύπωση ότι θα δούμε το πρώτο πραγματικά πειστικό παιχνίδι της Βραζιλίας στη διοργάνωση (όσο μπορούν να πείσουν εν πάσει περιπτώσει) και την Κολομβία, η οποία μέχρι τώρα έκανε πλάκα μεν αλλά σε αντίπαλους από κακούς (Ιαπωνία) ως μέτριους (Ακτή Ελεφαντοστού - Ελλάδα), καθώς και στην παρηκμασμένη/αποδεκατισμένη Ουρουγουάη, θα αποχαιρετήσει.
[B]Αργεντινή - Βέλγιο[/B]
Μάλλον θα είναι το πιο ανοιχτό ζευγάρι από τα τέσσερα ως προς την έκβαση, το πιο δύσκολο να προδικάσεις (δυστυχώς). Επίσης πιθανολογώ ότι θα είναι το ζευγάρι στο οποίο θα μπουν τα περισσότερα γκολ (;). Η μεν Αργεντινή έχει αξιοπρεπή άμυνα αλλά όχι κάτι το πολύ σπουδαίο εν πάσει περιπτώσει (καμία σχέση με την αμυντική γραμμή της Βραζιλίας π.χ.), άσε που το Βέλγιο έχει δείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο να ανοίγει την αντίπαλη άμυνα, με αποκορύφωμα τον αγώνα με τους Αμερικάνους (οι οποίοι και στα τέσσερα παιχνίδια τους ήταν αρκετά σταθεροί πίσω, αλλά αυτό δεν τους έσωσε εν τέλει). Απ’ την άλλη όμως οι Βέλγοι έχουν εντελώς τρύπια άμυνα, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν παίκτες με την προσωπικότητα και την κλάση των Μέσι, Ντι Μαρία και Λαβέτσι. Εγώ φυσικά ξέρετε τι θέλω… έχω την εντύπωση ότι είναι επίσης το πιο πιθανό αποτέλεσμα συγκριτικά. Αλλά και πάλι καμία σιγουριά. Πραγματικά δεν ξέρω.
[B]Ολλανδία - Κόστα Ρίκα[/B]
Θεωρητικά είναι ο μοναδικός προημιτελικός που έχει ξεκάθαρο φαβορί, και ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Αλλά ακριβώς αυτό το γεγονός είναι που με κάνει να έχω τις αμφιβολίες μου. Στη φάση των 16, παρ’ όλο που πήγαν να γίνουν κάμποσες εκπλήξεις, εν τέλει δεν έγινε καμία, κανένα φαβορί δεν “έσπασε”. Δεν αποκλείεται λοιπόν, για μένα, αυτό να γίνει εδώ. Κι αυτό γιατί τα μεν μετόπισθεν της Ολλανδίας είναι μάλλον η αχίλλειος πτέρνα αυτής της ομάδας, κάτι που ενδέχεται να εκμεταλλευτεί με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά της η Κόστα Ρίκα - η οποία ΔΕΝ παίζει αντιποδόσφαιρο (btw, σαν πολύ εύκολα δεν το πετάμε αυτό τα τελευταία χρόνια;). Επίσης η Κόστα Ρίκα έχει δείξει κι αυτή πολύ μεγάλη σταθερότητα στην άμυνα, μεγαλύτερη μάλλον από όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε μέχρι τώρα η Ολλανδία. Εντάξει δε λέω ότι θα γίνει σίγουρα το μπαμ, λογικά η Ολλανδία θα περάσει, αλλά νομίζω αρκετά πιο δύσκολα απ’ όσο περιμένουν οι περισσότεροι.
Χωρις πολλα πολλα βλεπω να περνανε Γερμανια,Κολομβια (αν δεν την σφαξουνε),Βελγιο(μακαρι να πεσω εξω εδω) και Ολλανδια
το βέλγιο δεν το βλέπω να περνάει.πολύ καλό επιθετικά αλλά αμυντικά αν δεχτούν πίεση λυγίζουν.πιστεύω οτι πάλι με κάποιο τρόπο ο μέσι θα την βρεί την άκρη.
[B]Γερμανία - Γαλλία:[/B] Η Γαλλία μέχρι τώρα μου μοιάζει φονική ομάδα. Προσεκτική πίσω (με την εξαίρεση του διαστήματος μετά το 5ο γκολ με Ελβετία) και κίλλερ μπροστά. Οι Γερμανοί ποιοτικά είναι καλύτεροι αλλά Γερμανία με 1-2 γκολ σε 30 τελικές, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Προβλέπω Γαλλία.
[B]Βραζιλία - Κολομβία:[/B] Είναι το ματς που όλοι παραδέχονται ότι η Κολομβία είναι (μέχρι τώρα) καλύτερη, αλλά όλοι πιστεύουν ότι στο τέλος θα περάσει η Βραζιλία. Όλα ανοιχτά για μένα, δεν κάνω πρόβλεψη.
[B]Αργεντινή - Βέλγιο:[/B] Δίνω 60% πιθανότητα να σκοράρει πρώτη η Αργεντινή και μετά όταν ανοιχτεί το Βέλγιο ίσως να του ρίξει κι άλλα, 30% πιθανότητα να σκοράρει πρώτο το Βέλγιο, η Αργεντινή να πάθει κοκομπλόκο και να πάει ημιτελικό ο Μιραλάς και 10% πάλι να σκοράρει πρώτο το Βέλγιο, αλλά να ισοφαριστεί και το ματς να γίνει ροντέο.
[B]Ολλανδία - Κόστα Ρίκα:[/B] Κάπου γύρω στο 3-0, άντε 3-1.
…για το πρώτο η Γερμανία έχει προβλήματα με ίωση, που μάλλον χτύπησε αρκετούς παίκτες, και δεν είναι σίγουρο το πως θα παρουσιαστεί
…για το τέταρτο, πιστεύω ότι η Κόστα Ρίκα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της
:):!:
Κρατάω μια πισινή για το ποιος θα κάνει τη βρωμοδουλειά του De Jong, πέραν αυτού ακόμα και το σκορ να μην πάει ψηλά μου φαίνεται clean sheet για Ολλανδία. Κι αυτό όχι γιατί υποτιμάω τους Κοσταρικανούς - το αντιποδόσφαιρο που είπα (και που το παρεξήγησες παλιογιουσουφάκι του Ντι Ματέο ) δεν το είπα κατηγορώντας, αλλά υπό το πρίσμα της προσωπικής άποψης - αλλά γιατί όπως είπα θα τους έχουν πλέον διαβάσει αρκετά καλά. Δε θα παραξενευόμουν αν ξεκίναγε και Huntelaar δηλαδή.
[SPOILER][/SPOILER]
:lol::lol::lol:
περιμένω ματσάρα επιπέδου 82 σήμερα από τις 2 καλύτερες ευρωπαικές ομάδες σε τούτο το μουντιάλ…
…αν οι παίκτες της Γερμανίας είναι οκ με την υγεία τους, θα δούμε ένα ντέρμπι απ’τα παλιά…τα δοξασμένα, όντως:):!:
Εχει ματσαρες σημερα, ευχομαι να δουμε ωραια μπαλα και να μην πανε παλι ολα στην παραταση. Προβλεπω Γαλλια και Βραζιλια, αλλα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα, θα γινει μαχη και στα 2 παιχνιδια.
Δηλαδή θα σε χαλάσει αν ας πούμε πάει το ένα 2-2 και το άλλο 3-3 και μετά στα πέναλτι :!:
αυτό.
να παίξουμε και στο στοίχημε 4-6 γκόλ και τα 2 μάτς να χεστούμε στο τάληρο
γράκχε αυτό είναι πρόβλεψη? να σε εμπιστευτώ?