ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Για προβλέψεις σε πίσω σελίδα παρακαλώ, δε θα κάνουμε και υπερωρίες εδώ μέσα :!:

Το μόνο για το οποίο έχω αρχίσει και έχω αμφιβολίες είναι το Γαλλία - Γερμανία. Μαθαίνω ότι δεν είναι καλά οι Γερμανοί και σκέφτομαι “βρε λες;”

τους γερμανούς πολύ χαλαρούς τους βλέπω.μπανάκι με τις γυναίκες στην παραλία και λοιπά, λές και παίζουν με κάποια ομάδα της σειράς.

Ποιος πανύβλακας σχολιάζει;

Η Γερμανία έχει κάνει μόνο το γκολ από τη στημένη φάση, η Γαλλία έχει χάσει 5-6 καλές ευκαιρίες (και οι δύο δηλαδή κάνουν τα ακριβώς αντίθετα απ’ όσα έκαναν μέχρι τώρα στο μουντιάλ) και ο άλλος λέει ότι η Γερμανία έχει την πρωτοβουλία και η Γαλλία κάθεται περιμένει και θα πρέπει να κυνηγήσει περισσότερο το γκολ. Τράβα σπίτι σου ρε γίδι να πούμε :!:

Καλα, οχι οτι εχει κανει τιποτα η Γαλλια, αλλα οντως η Γερμανια δεν εχει, προφανως, καμια υπεροχη, αφου βρεθηκε απο ενα στημενο μπροστα στο σκορ.

Η Γαλλια, μπορει να βρεθηκε πισω απο το πουθενα, αλλα εν πασει περιπτωσει, πρεπει να παιξει πολυ καλυτερα αν θελει να μην παει σπιτι της.

Ιταλια - Αγγλια το πρωτο ημιχρονο -μπαλάρα- ηταν 100000 καλυτερο απο αυτο που μολις ειδαμε.
Ελπιζω ν αλλαξουν τα πραγματα στο δευτερο ημιχρονο…

Ε, πώς δεν έχει κάνει η Γαλλία, 3 φάσεις ο Μπενζεμά και μία ο Βαλμπουενά. Και σε άλλες 2-3 περιπτώσεις έπρεπε νάχει γίνει καλύτερη τελική πάσα. Απλά έπρεπε να έχουν κάνει τουλάχιστον ένα γκολ.

Απαράδεκτη για μένα η Γαλλία,περίμενα μεγαλύτερη αντίδραση μετά το γκόλ και στο τέλος περπατούσαν.

μπαααα :stuck_out_tongue:

Βαλτο ρε μαλακα Μπενζεμα με τους σιχαμενους.Πολυ ταμπουρι η Γερμανια στο δευτερο ημιχρονο

Υπνος ! Απλα φλυαρη η Γαλλια,οι στοπερ με μπαλιες,στα πλαγια με Εβρα και Βαλμπουενα.
Δουλεια ετσι δεν γινεται.Οτι περναγε απο την αμυνα,υπηρχε ο καλυτερος τερματοφυλακας
των τελευταιων ετων.Απλα τα πραγματα.

…και όλο από αριστερά…μονότονα…παίξε και από δεξιά, δεν θα σε πούμε Σαρκοζί:p :slight_smile: :!:

Μαντης εισαι?

μπορώ να πώ οτι πήγε στο χειρότερο το μυαλό μου μόλις είδα το neymar να μην κουνάει παρά μόνο το κεφάλι και τα χέρια μετά την γονατιά στην σπονδυλική στήλη?

Ηθελα να πεσω στα γονατα και να υποκλιθω οταν ειδα την Κολομβια με 2 γκολ στην πλατη και σχεδον 20 λεπτα να απομενουν να παλευει να ισοφαρισει με τη μπαλα κατω, οργανωμενο, γρηγορο ποδοσφαιρο και με κοφτες και καθετες μπαλιες… Και ας μην εκατσε, τους απολαυσα…

Εμεις ειχαμε 35 λεπτα (και αλλα 30 μετα) με παικτη παραπανω και ο πανικος της γιομας ειχε αρχισει απο το 60’…

Δεν συγκρινω μεγεθη, αλλα ρε πουστη μου με την Κοστα Ρικα παιζαμε…

Κριμα για Κολομβια…

Πολυ ανετα τετοιο χτυπημα μπορει να αποβει μοιραιο…

…Kακοποιηση του ποδοσφαιρου, 4800 φαουλ και 5-6 λεπτα ποδοσφαιρου, κλασσικοι λατινοαμερικανικοι παπαρισμοι και δολοφονικα χτυπηματα, οποιοδηποτε αλλο ποδι εκτος το 2 στρεμματων του Χουλκ μετα απο κλωτσια στο γονατο θα σημαινε 1 χρονο εκτος γηπεδων.

Αυτη τη Κολομβια χαιρομαι που δεν θα τη δω αλλο, σιχαμενο ποδοσφαιρο, ενας φανταστικος νεος παιχτης και 8 τουλαχιστον Γκοικοετσεα.
Αυτη τη Βραζιλια θα χαρω να μην ξαναδω μετα το επομενο παιχνιδι, 3 παιχταραδες και οι υπολοιποι δεν πρεπει να μας πονανε τα ματια αλλο, ευχαριστουμε πολυ, σιχαμενο ποδοσφαιρο που βριζουμε διαρκως και στην χωρα μας. Συστημα 8-1-1 κατα διαστηματα και πουλμανο-λεωφορεια.

Βλεπεις την Γερμανια με την προσπαθεια να παιξει καθαρο ποδσφαιρο οποιο κι αν ειναι αυτο και μετα βλεπεις καραγκιοζακια να κανουν μουντιαλικο παιχνιδι ντερμπι τοπικης κατηγοριας.

κατά τα άλλα δώσε φίφα 4 μήνες αποκλεισμό στον σουάρεζ που δάγκωσε αλλά την παλαβή σε δολοφόνους.

…τα δολοφονικά χτυπήματα είναι μέσα στο παιχνίδι#-o

:):!:

Τωρα λενε οτι εχει σπασμενο σπονδυλο, γουελ νταν ξυλοκοπε που πας σαν γιδι να κοψεις την μπαλα του αλλουνου, ο Νευμαρ την γλυτωσε μετα το ανελεητο ξυλο που εφαγε με τη Χιλη, τωρα δεν τη γλυτωσε, το επομενο πραγμα που θα δουμε φυσικα ειναι αυτον τον μπαλαδορο να βαζει 5-10 μυικα κιλα και να γομαρευει για να αντεχει το ξυλο, να χαιρομαστε το συγχρονο ποδοσφαιρο.

Να σε δω κυρ-Σκολαρι μου τωρα τι μπαλα θα παιξεις στο επομενο, θα γελανε και τα μπετα με τους ξυλοκοπους τυπου Φερναντινιο να προσπαθουν να παιξουν μπαλα.

Ο Λουις θα παρει τα ωραια φραγκακια του απο τη Μπαρτσα και θα συνεχισει να γραφει τους παντες στα αρχιδια του, μια δυο μαλακιες να μην εκανε εγω με μπαλαδορους κανω χωριο, με κατι ταγαρια σαν τον Κολομβιανο δεν αντεχω με τιποτα

Τα πράγματα εξελίσσονται με λίγο-πολύ φυσιολογικό τρόπο μέχρι τώρα. Ήδη οι δύο πρώτες προβλέψεις μου για τους 4, Βραζιλία - Γερμανία, είναι εκεί χωρίς να αρέσουν. Κλασσικά πράγματα για Γερμανία, ακόμα πιο κλασσικά πράγματα για τη Βραζιλία του Σκολάρι. Αυτό που κάνει την όλη υπόθεση μπουρδέλο είναι οι αστάθμητοι παράγοντες: χωρίς Τιάγκο Σίλβα πίσω, και βέβαια χωρίς Νεϊμάρ μπροστά, η Βραζιλία χάνει τα δύο μεγαλύτερά της όπλα. Μπορεί από φαντασία και δημιουργία στα χαφ να ήταν λίγα πράγματα αλλά τουλάχιστον είχε γραμμή Μαζινό πίσω και ταλέντο/κλάση μπροστά, οπότε έβρισκε λύσεις και όπως-όπως έπαιρνε τα παιχνίδια. Τώρα και τα δύο διαταράσσονται με απρόβλεπτες συνέπειες εν όψει ημιτελικού. Μάλλον πρώτο φαβορί για πρόκριση στον τελικό γίνεται πλέον η Γερμανία.

Υ.Γ.: Δε θα σχολιάσω το ξύλο και τις συνέπειές του, γιατί λίγο-πολύ έχω καλυφθεί. Ένα πράγμα μόνο έχω να προσθέσω: όταν διαβάζω για κόκκινη που δε δόθηκε λέει στον Ζούλιο Σέζαρ και “ευνοήθηκε η Βραζιλία”, ειλικρινά μελαγχολώ. Τελικά μιλάμε για πλήρη άγνοια του κανονισμού, ή για αδυναμία/βαρεμάρα του άλλου να βάλει το ξερό του να δουλέψει και να σκεφτεί ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ;

Πολυ ενδιαφέρον παρουσιάζει το Αργεντινή-Βέλγιο. Από τα πιο αμφίρροπα ματς του μουντιάλ.

Και για μετά θέλω να ελπίζω ότι θα δούμε το πιο ανοιχτό παιχνίδι των νοκ-άουτ σο φαρ, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι οι Ολλανδοί πίσω πάσχουν σημαντικά και μπορεί να φάνε κανά γκολ.