ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Εγω δεν μπορω τους μερεντόνες, μια ζωη πιπιλισμα μιλαμε.
Απο την αλλη σκεφτομαι πως ο λαος της Αργεντινης ειναι ενας δυστυχισμενος λαος που εχει τραβηξει πολλα και αυτο θα του δωσει μια καποια χαρα. Τι να πω.
Προτιμω Ολλανδια παντως αφου οι αλλες τρεις το’χουν παρει.

1974 revisited θέλω κι εγώ αλλά με την κούπα στους οράνιε…

Γενικα, υπαρχει λογικος ανθρωπος που δε θελει το ζευγαρι Αργεντινη-Ολλανδια να δωσει κυπελλουχο;;;

Με αποκλεισμένη Αργεντινή στον ημιτελικό και νίκη σε ενδεχόμενο τελικό με Γερμανία, οι Ολλανδοί παίρνουν εκδίκηση από όλες τις ομάδες που τους έχουν νικήσει σε τελικό (μαζί με την πεντάρα στην Ισπανία νωρίτερα).

Τι απέγιναν τα πολυαγαπημένα σου πάντσερς; :stuck_out_tongue:

Καλά δίκοπο μαχαίρι θα είναι ο τελικός αλλά η καρδιά έστω και λίγο φέτος θέλει αιώνιους και μια ζωή αγαπημένους λούζερς Ολλανδούς :stuck_out_tongue: οι άλλοι έχουν πάρει Μουντιάλ δεν έχουν ανάγκη

γιορ κιλλινγκ μι.

Να το πάρει όποιος θέλει αρκεί να μη δούμε ημιτελικούς και τελικό στο 1-0 με γκολ-γονατιά από το 5’ και μετά σύστημα [I]“δίπατο πούλμαν”[/I] ο ένας και [I]“γύρω γύρω όλοι, μπας και μας κάτσει καμιά σπόντα στο τέλος”[/I] ο άλλος.

Βασικά, να μην δούμε ημιτελικούς και τελικό σαν το Γαλλία-Γερμανία. Ας είναι δίπατα πούλμαν, ας είναι πειρατικά, αλλά ας έχουν πάθος -ή έστω θέληση. Τόσο νερόβραστο ματς σαν το Γαλλία-Γερμανία ούτε σε φιλικά Αυγούστου. Να περιμένεις πιτόγυρα και να σου σερβίρουν κουάκερ.

Αφού το ξέρεις όμως ότι κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα πάνε και οι ημιτελικοί και ο τελικός. Ή 1-0 ή 0-0 και πέναλτι ή άντε κάνα 1-1 και μετά πάλι πέναλτι. Κακά τα ψέματα, ό,τι είδαμε από θέαμα και ματσάρες με πολλά γκολ είδαμε, και ευχαριστημένοι να μαστε γιατί σ’ αυτό το Μουντιάλ είδαμε πολύ περισσότερα τέτοια απ’ ότι στα προηγούμενα - τώρα θα είναι όπως σχεδόν όλα τα μουντιαλικά νοκ άουτ απ’ το '90 και μετά, είτε η υπόλοιπη διοργάνωση ήταν καλύτερη ('98, '14) είτε χειρότερη ('02, '10, '94). Όποιος ονειρεύεται τίποτα τελικούς με 3-2 και παρεμφερή (μεγάλα) σκορ όπως στα Μουντιάλ του '82/'86 και πιο πίσω, καλά θα κάνει να ξυπνήσει, αυτές οι εποχές περάσανε.

^ αυτές οι περιοχές όμως; :stuck_out_tongue:

Καταρχάς, Ουρουγουάη-Ολλανδία μόλις το 2010.

Κατα δεύτερον, δεν αναφέρομαι τόσο στα γκολ ή το θέαμα αλλά στην προσέγγιση ενός αγώνα. Γενικά έχω σκαλώσει με το Βέλγιο, δεν έχω ξαναδεί σε τέτοιο βαθμό ομάδα να παίζει με κύριο στόχο να κρατήσει το [U]εναντίον της 1-0[/U].

[COLOR="#FFFFFF"]_____[/COLOR]

ναι, είναι βέβαιο ότι υπάρχει

Aυτοι που για οποιοδηποτε λογο (να πω αληθεια, δεν μπορω να βρω καποιον :p) υποστηριζουν Γερμανια, δεν πιανονται. :smiley:

Ναι, εγω.
Ολλανδια ναι.
Αργεντινη δεν χωνεψα ποτε μου απο τοτε που ημουν σκατο και εβλεπα μπαλα στην ασπρομαυρη τιβι παρολο που μου αρεσαν οι Αρντιλες και Κεμπες αλλα ελαχιστα σκαμπαζα τοτε λογω ηλικιας.
Οπως εγραψα ομως και πιο πριν, ο λαος της Αργεντινης ειναι ενας δυστυχισμενος λαος που εχει τραβηξει πολλα και αυτο θα του δωσει μια καποια χαρα αν το παρουν οι μερεντονες και σια, οπότε σε αυτη την περιπτωση θα παρηγορηθω με αυτη την σκεψη παρολο που δεν το θελω καθολου.

[B]ΕΔΙΤ:[/B]

Μπραβο να υποστηριζετε! Ηθελα να το γραψω και γω αυτο με ενα ΔΕΝ στην αρχη και το ξεχασα :smiley:

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η εκδίκηση απ’ τη Γερμανία, μου φαίνεται πολύ πιο ελκυστικό το σενάριο το να νικήσουμε τη Βραζιλία στον τελικό. Δηλαδή είναι αμαρτία να πάρουν Κύπελλο ο Φρεντ κι ο Φερναντίνιο (ντάξει βέβαια έχουν πάρει άλλοι κι άλλοι αλλά καταλαβαίνετε τι λέω) κι όχι ο Ρόμπεν π.χ… Τον οποίο Ρόμπεν σημειωτέον έχω πει αρκετές φορές ότι δεν πάω σαν στυλ για διάφορους λόγους αλλά την έχει ματώσει τη φανέλα σε 2 Μουντιάλ πλέον.

Αν γίνει καμιά στραβή και περάσει η Αργεντινή πάντως, θα την στηρίξω στον τελικό - ακόμα κι έτσι όπως έχει κατεβεί φέτος μου είναι πιο συμπαθής απ’ τις άλλες ομάδες.

[SPOILER]λέμε τώρα… σιγά μην περάσει :!:[/SPOILER]

Ό,τι λέει ο Leviathan. Κι εγώ προσωπικά την Ολλανδία στηρίζω - ασχέτως την ασχετοσύνη μου:p - επειδή μου είναι πιο συμπαθής και σαν ομάδα είναι πιο “δεμένη” και δουλεμένη. Ακόμα κι αν περάσει η Αργεντινή όμως, δε θα με πειράξει τόσο. Μακάρι κιόλας να αναμετριούνταν στον τελικό Αργεντινή-Ολλανδία. Απ’ την άλλη, όμως, όπως σωστά είπε ο freakhood, η Αργεντινή είναι μία ταλαιπωρημένη χώρα και το κύπελο θα της έδινε λίγο τα πάνω της. Οπότε, αν το αξίζει, ας το πάρει, γιατί όχι; Δέκα φορές προτιμότερο αυτή παρά οι άλλες δυο χώρες: Γερμανία-Βραζιλία. Όποιο λοιπόν κι αν είναι το αποτέλεσμα αύριο, μακάρι η νίκη να είναι δική τους (Αργεντινή-Ολλανδία). Σε καμία περίπτωση πάντως της Βραζιλίας. :stuck_out_tongue:

Γιατί δεν υποστηρίζετε και Βραζιλία ρε σεις; Κι αυτή βασανισμένη χώρα είναι.

Πεθανα στο γελιο, ο Μπορατ λεει… :lol3:

Συμφωνω οτι μετα τα θεαματικα ματς στους ομιλους τα νοκ-αουτ ειναι μαπα κατα 90%… Αν και το Βραζιλια-Κολομβια δεν με χαλασε, ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ηταν ανω-κατω το ματς, παιζανε με παθος, προσωπικα το γουσταρα, μετα οντως αρχισε να πεφτει πολυ ξυλο. Το Γερμανια-Γαλλια σαπιο καθολη την διαρκεια του, το Αργεντινη-Βελγιο το χειροτερο απο ολα, πιο νεροβραστο και απο φιδε σε νοσοκομειο και το Ολλανδια-Κοστα Ρικα αν και ειχε ενδιαφερον μεχρι το τελος ηταν πολυ μονοπλευρο και σε νυσταζε λιγο…

Υποστηριζω Βραζιλια και θελω να δω τελικο Βραζιλια-Αργεντινη, αλλα η καλυτερη ομαδα βαση αποδοσης απο τις 4 ειναι με διαφορα η Ολλανδια…

Ελπιζω η απουσια του Νειμαρ να συσπειρωσει την ομαδα της Βραζιλιας και να παιξουν καλυτερα απο τα προηγουμενα ματς. Η Βραζιλια δεν εχει σχεση με την Βραζιλια του παρελθοντος, αλλα εχει το βαρος της φανελας και θεωρω οτι στο συνολο εχει παιξει καλυτερα απο Γερμανια και Αργεντινη.