ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

Περιεργο… στο ημιχρονο δε φαγανε κανενα γκολ… :-k

Εμένα γιατί μου φαίνεται ελαφρώς στημένο; :-s

Περιμένω είδηση στις επόμενες μέρες για άτομα που τα έχωσαν χοντρά στο στοίχημα και πλέον είναι εκατομμυριούχοι .

Τουλάχιστον προς το παρόν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει να συλλάβει το μυαλό μου όλο αυτό που έγινε από το 11’ ως το 26’.

Δεν βλέπω β’ μέρος, δεν βρίσκω τον λόγο. Θα μάθω το σκορ αργότερα.

Εχω ανάψει πούρο

Νοσα νοσα και αη σε του πεγκου να ουμε

Ποσα εδινε το 0-5 στο ημιχρονο?

50,00 μπραζιλ μαγιό , συνοδευόμενα και απο τα κωλαρακια !!!

Ανεβηκε ο Κεντιρα που αγωνιζοταν για ενα καλο παιχνιδι μετα τον σοβαρο τραυματισμο του, ο Λαμ επαιξε μπακ, επαιξαν μαζι Κρος και Μπαστιαν και η σεμνη τελετη ελαβε τελος. Σε αυτο το κεντρο ο Σκολαρι παρεταξε…ΤΣΟΥΡΟΥΚΙΑ

Δωστε την μπαλα στον Φρεντ τωρα να δουμε ΣΑΜΠΑ

Ασήμωσε με Μάτα

δυο σιγουρα γκολ χαθηκαν

Ψιτ, μαγκες (γερμανοι), τα κεφαλια μεσα τωρα, γτ θα αρχισουν να πεφτουν σαν βροχη τα βραζιλιανικα γκωλ…

Το άφησα στο 0-1, έκανα ένα γρήγορο ζάπινγκ να δω τη βλακεία στο σταρ και μετά αλλάζω και βλέπω ότι μόλις πήγε 0-4… και το 5ο αμέσως μετά! WTF?!
Αυτή η Βραζιλία είναι για λύπηση, ας πρόσεχαν τι ομάδα έστειλαν για το μουντιάλ στην έδρα τους.

Τελικός Γερμανία με… Ολλανδία ή Αργεντινή τελικά; Βλέπω ευρωπαϊκό τελικό, εκτός αν έχει κέφια ο Μέσι και αυτό αρκέσει.

χώνεις ρίμες στανγκερ

Αν περασει η Αργεντινή αυριο , που το βλέπω δύσκολο δεν θα εχει καμια τύχη με αυτή την Γερμανία στον τελικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτός ο κίτρινος με το 9, ο Μάρντι Κόλινς είναι και σφουράνε έτσι;

xaxaxaxaxaxaxa 3 ιδια γκολ φάγανε και ακομα να νιώσουν!!

Ο Πελε και ο Ροναλντο θα κλαινε.

Πάνω που θα έλεγα πόσο απογοητευτική η Γερμανία (ούτε ένα γκολ στο 2ο ημίχρονο), αλλά να και το 6ο… η τσόντα συνεχίζεται!

Και αυτή η Βραζιλία ούτε μια φάση να μην μπορεί να κάνει; Σαν αουτσάιντερ παίζουν!

Εκαναν 3 φασεις. Ειναι και γκαντεμηδες.

Παλεύουν να περάσουν την μπάλα πέρα από τη σέντρα, και κάνουν τάμα για να τη φέρουν στη μεγαλή περιοχή των Γερμανών (από το πλάι πάντα). Οκ παίζουν γερή άμυνα οι άλλοι, αλλά που είναι η επίθεσή σου; 3 φάσεις για Βραζιλία ίσον καμία.

Οταν εχεις βαλει 5 6 γκολ παζεις με μηδεν αγχος. Παρκαρεις και ενα μινι λεωφορειο στην αμυνα ετσι οπως οι Γερμανοι ξερουν, με αντεπιθεσεις, και αντε βαλε γκολ εσυ μετα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παμε και παρθένα!!