ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

σκέφτομαι τα μούτρα του νευμαρ και γελάω

13 σουτ από τα οποία τα 12 on target, από τα οποία τα 7 γκολ…

γκολ της τιμης δεν θα μπει?

Άλλο ένα και σπαει η επτάρα της Γιουβεντους…

βραζιλιανοι ειναι αυτοι που φωναζουν ολε, το πηρατε χαμπαρι?

Ο άλλος ακόμα τι Γιούβε σκέφτεται !!:slight_smile:

παρα λιγο το ογδοο

ο σκολαρι θ αναλαβει πληρη ευθυνη

ευτυχως μπηκε το γκολ της τιμης

παρακαλαω να μην υπαρξει ουτε μια αυτοκτονια, οι βραζιλιανοι τοχουν στο αιμα τους…

Πάντως όταν έπαιζα τη λατρεία tehkan world cup, στα ημιτελικά είχε Αργεντινή κ στο τελικο Γερμανία!

Πάνε βρε Ολλανδία χαχα!

Ιστορική μέρα η σημερινή. Από τόσες πολλές απόψεις που δεν ξέρω καν από πού να το πρωτοπιάσω. Γάμα το για την ώρα.

Αισθάνομαι ότι απόψε κάτι άλλαξε στο άθλημα.

Μακάρι να προκύψει ευρωπαϊκός τελικός.

Όποιος αυτοκτονήσει ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι για λύπηση.

Γάμα το για την ώρα όντως - αν και πρόχειρα, νομίζω ότι απλά απόψε φάγαμε στη μούρη αυτά που είχαν ήδη αλλάξει κι εμείς κάναμε τις κινέζες.

Γκολ εσείς; Σέντρα εμείς!

Ξεχνάς σε τι κατάσταση ειναι οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχεις δίκιο σε αυτό.

Τους παίχτες τους λυπήθηκα πραγματικά. Είχαν τεράστιο φορτίο στις πλάτες τους, το άγχος τους πρέπει να ήταν ασύλληπτο και φαινόταν ότι μεγάλωνε όσο προχωρούσαν στη διοργάνωση.

το.τελειο.σεναριο.

Οχι πολλα παντως, αλλα καταλαβαινω που το πας. Μιλαμε ομως για ομαδα που εχει χτιστει με μεθοδικοτητα και υπομονη, εχει σχεδον ολους τους παιχτες σε ηλικια για “φιλημα” με προσθηκες 3 εμπειρων παιχτων, εχει το καλυτερο κεντρο μακραν στο μουντιαλ, εχει τον καλυτερο τερματοφυλακα στον κοσμο και εχει γενικα μια χαλαροτητα ως νοοτροπια χωρις δραματα σαν αυτα που ειδαμε απο τους Βραζιλιανους. Αν δει κανεις και ποσοι ερχονται απο τη νεα γενια και θα συνεχισουν να ερχονται, η δουλεια που κανουν θα συνεχισει να αποδισει καρπους, παντα αυτη η ομαδα θα ειναι σε ψηλο επιπεδο.

Τωρα αν κερδισει η οχι το μουντιαλ ειναι θεμα μερας, αλλα αυτη η ομαδα το αξιζει και εχει και την ιδια προσδοκια και για το επομενο γιατι θα μοιαζει πολυ με το τωρινο ροστερ

Θέλω με τρέλα να το παρει η Ολλανδία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To παίζω αυτό το πράμα και δε μπορώ να σουτάρω πλάγια (με Mame) καμία βοήθεια, θα βρω αύριο τον ΠΑΚΜΑΝ (ενας είναι ο ΠΑΚΜΑΝ) μπας και στίψει. Το είχε στα φέρι μπόουτ απο Ερέτρια Ωρωπό παλία. Γαμεί.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Εμείς απ’ τη μεριά μας καλά τα λέμε, μιας και για τους περισσότερους από εμάς το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα, τίποτα παραπάνω. Ενώ για αυτούς που επικρίνεις μπορεί να είναι η ζωή τους όλη, φαντάσου πόσο δυστυχής πρέπει να 'ναι κάποιος για να στηρίζει όλη του την ύπαρξη στο ποδόσφαιρο.