η συμπεριφορά ειναι απαραδεκτη στον ποταπο πλεον πΟΤΕ. εχω εδω και 3 μερες προβλημα με τη γραμμη. απο οτι φαινεται φταιει ο ΟΤΕ (εχω πχ αλλαξει drivers αλλα απο τα speedtest που εκανα εχω το μισο αυτου που θεωρειται βλάβη…δηλ…τραγικον…)
το εχω δηλωσει εδω και δυο μερες, και τους παιρνω τηλεφωνο σημερα επειδη οσο πηραν εσας οι τεχνικοι τους αλλο τοσο πηραν και μενα. το σηκωνει το ιδιο ατομο με το οποιο ειχα μιλησει την κυριακη, ο οποιος και τοτε ηταν αγενεστατος.
σας πραθετω την κουβεντα. πολυ γελιο μιλαμε…
λεω αριθμο και ονομα και μου κανει με ειρωνικο υφος:
-νομιζω εχουμε ξαναμιλησει εμεις.
-ναι…την κυριακη!
-τι θελετε;
-οι τεχνικοι δε με πηραν τηλεφωνο ακομα.
-ειπαν οτι περασανε χτες και δε σας βρηκαν. (σχολιο: αμφιβαλλω αν μπηκαν στον κοπο καθαρα δευτερα αντι να με παρουν να φιλοτιμηθουν να ερθουν)
-μα…δεν ειπατε οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο; κυριε μου, εγω πληρωνω για καποιες υπηρεσιες που ουσιαστικα δεν εχω.
-απευθυνθειτε στην forthnet. εκει πληρωνετε. πειτε τους να πιεσουν (ΕΛΕΟΣ. δηλ ο οτε μου λεει να τους πω να πιεσουν τον οτε…)
-κυριε μου, η forthnet λεει οτι φταιτε εσεις. ειναι ή δεν ειναι δικο σας το δικτυο;;
-(τωρα το παιζει υπερανω σε φαση οτι μου κανει χαρη) κοιταξτε, αν και δεν ειναι στον κανονισμο, θα στειλω ενα fax στους τεχνικους τωρα. καλη σας μερα…
ειλικρινα, καφροι πιο νορμαλ συμπεριφορα θα ειχαν. εχω βγει απο τα ρουχα μου.
πλεον κοιταω τα πακετα Tellas Zisto και Forthnet 2play για δικες τους γραμμες. και να εχω προβλήματα, σιγουρα δε θα εχω αυτην την μεταχειρηση.
θα θελα να φυγουν κανα κατομμυριο συνδρομητες απο τον οτε…ετσι απλα για να ζητιανευει για πελατες…:evil: :evil: :evil: :evil: