Γεια σας!

Χαιρετω τη παρεα! Ειμαι η Μπεσσυ(Βασιλικη),οποιο σας ερχεται πιο ευκολο,χαχα! Ειμαι Σεφ,δυστυχως ανεργη και ασχολουμαι ιδιαιτερα με τη ζαχαροπλαστικη!Ακουω και γω πολλα χρονια ροκ μουσικη. Το αγαπημενο μου συγκροτημα ειναι φανερο απο το παρατσουκλι μου! Ειναι αυτο που λεμε κολλημα!

Θα ηθελα να πω και αλλα,αλλα να μη κουρασω. Θα τα λεμε στη πορεια!:slight_smile:

Γεια σου Μπέσσυ…
Επι της ευκαιρίας να πω κι εγώ καλώς μας βρήκαν.Εμένα δυστυχως δεν μ’αρέσουν οι Evanescence αλλά μπορώ να ακούσω από pop-rock μέχρι black ανάλογα τη διάθεση οπότε μπορεί τελικά να μου αρέσουν και να μην το ξέρω :stuck_out_tongue:

Μιλας αγγλικα? Εχουν αναγκη απο σεφ εδω που βρισκομαι.
Την μπαντα σου την εχω δει 11 χρονια πριν στο LA, συμπαθητικοι αλλα μεχρι εκει.
Γουστα ειναι αυτα ομως οπως εγραψε στο περιπου και ο προηγουμενος φιλος.

Μα δε κατηγορησα καποιον για τη μουσικη που ακουει. Φυσικα και υπαρχουν πορωμενοι και με πιο <βαρια> πραγματα. Ακουω μεχρι και melodic death,ας πουμε και εσυ οπως ειπες black. Aπλα αναλογα και με τι σε εκφραζει,κολλας και με αυτο. Ειμαι χαμηλων τονων,δεν ακουει τα τρελα,χαχα!

FREAKHOOD! Μιλαω μια χαρα τα αγγλικα,αλλα δε μπορω να γνωριζω τι θελει ο καθενας και φυσικα που εισαι εσυ,στειλε μηνυμα! Ειναι πως μιλαει ο καθενας στη ψυχη σου!

Αααα…μη μας τα γυρίζεις τώρα. Εγώ πάντως προσβλήθηκα :smiley:
Χαχα… Μη μασας πλάκα κάνω έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλοι οι φίλοι μου σκυλάδικα ακουνε.
Αλήθεια ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου;

Καλώς ήρθες στο φόρουμ, Μπέσσυ.
Με λίγη τύχη, μπορεί να σε μάθουμε να ακούς σοβαρές μουσικές.

Χαχα,δε παρεξηγηθηκα! Ευτυχως η φυση φροντισε να εχουμε διαφορετικα γουστα και αυτο ειναι καλο. Ασχολουμαι πιο πολυ με τη ζαχαροπλαστικη και την αρτοποιια! Ειμαι περισσοτεροτης ζυμης,τσουρεκια,κουλουρια κτλ,αλλα ιαχνω τα παντα και τα τρωω φυσικα γιατι ειμαι γλυκατζου,χαχα!

Gracchus,τι εννοεις,σοβαρες μουσικες? Συγγνωμη,αλλα δεν αλλαζω γιατι για μενα τα τραγουδια των Evanescence μιλουν στη ψυχη μου και ειδικα οπως τα λεει η Amy,πως τα ερμηνευει καλυτερα και αυτο δεν αλλαζει,ακομα και αν διαλυθουν,εγω θα τους ακουω γιατι για μενα οταν εισαι φαν,αληθινος φαν,μενεις… Ξερω ισως καποιοι ακουτε απο 5 χρονων να ακουτε,εγω 15 και ειμαι 27. Δεν ειναι πολλα και ξερω την αξια πολλων συγκροτηματων που αξια ανωτερη των evanescence,αλλα εμενα δε μενδιαφερουν,μονο 2-3 κομματια. Συγγνωμη για τα λαθη,αλλα ειμαι απο ταμπλετ.

Οταν λεει σοβαρη μουσικη εννοει οτιδηποτε αλλο εκτος απο metal :stuck_out_tongue:

Εχω ενα κακο. Μπορω να ακουσω τα παντα εκτος απο λαικα. Ποτε μου δε μου αρεσαν. Το ειδος που με εκφραζει ειναι ενα. Δε παμε με τη μαζα,σωστα? Χαχα

Ο Freakhood μ’ έχει ψυχολογήσει τέλεια ο πούστης όμως :!:

Μπέσσυ, όταν λέω σοβαρές μουσικές, δεν ξέρω αν μπορώ να σου δώσω ακριβή ορισμό για να με καταλάβεις… θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Κάτι που δεν είναι Evanescence.

Πάντως δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, δε μ’ έβαλες ν’ ακούσω εγώ Evanescence (χοχο).
Anyway σε πειράζω, αυτό είναι όλο. Πόσοι και πόσοι υπάρχουν εδώ που ακούνε πολύ χειρότερα απ’ τα δικά σου.

Nα σου πω κατι,παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο και κατι χειροτερο απο αυτο που ακους. Τωρα τι ειναι <καλυτερο> και τι <χειροτερο> ειναι στη κριση του καθενος. Και ποσο μαλλον οταν δε προκαλλεις γιατι δε προκαλλω,οσο δε με προκαλουν,ομως ετσι? χαχα Οπως και να χει,δε μπορω χωρις μουσικη ουτε λεπτο,ειτε evanescence,ειτε nightwish,ειτε eternal tears of sorrow που ειναι melodic death,χαχα ολοι οι καλοι χωρανε,οι καλοι κατε με!

Προσωπικα θεωρω θετικο το να προκαλει καποιος γενικοτερα, ειδικα οταν προσπαθει να περασει καποιο μηνυμα. Πχ οι μεριλυν μανσον προκαλουν με τον τροπο τους αλλα προτιμω τους πανκηδες, για μενα ειναι ασυγκριτα πιο αυθεντικοι και πιο σημαντικοι απο οποιοδηποτε παρακλαδι μεταλ.
Σημαντικους καλλιτεχνες ωστοσο βρισκεις σε ολους τους χωρους, οπως ας πουμε και στην ηλεκτροποπ.
[B]Βεβαια ο καθενας απο μας εχει διαφορετικα κριτηρια.[/B]
Πχ οταν ειδα την “γκρουπαρα” σου πριν 11 χρονακια…ενταξει ηταν ας πουμε μια συμπαθητικη (με το ζορι για μενα) συναυλια αλλα αυτες ειναι γνωμες. Το ιδιο διαστημα επαιζαν οι ινταστριαλομεταλαδες Ministry στην ιδια περιοχη με guest τον Jelllo biafra (=o πρωην τραγουδιστης των dead kennedys) και καποια μελη απο nine inch nails.
Η μερα με τη νυχτα ηταν, οπως και με μια παρομοια συναυλια του Neil Young και των Pearl Jam.
Οι τυποι αυτοι λοιπον εκαναν ολοκληρη διαλεξη για το τι παιζει στην αλλη πλευρα του πλανητη με τον πολεμο, την εκμεταλευση και τα δικαιωματα των μεταναστων κλπ, Προσπαθουσαν μεσω της μουσικης τους δηλαδη να ευαισθητοποιησουν το κοινο για διαφορα ζητηματα. Και αν σκεφτει κανεις πως τα τυπακια αυτα ειναι αμερικανακια που μιλουσαν για πραγματα εναντια στην ιδια τους την χωρα, αυτο αυξανει τον δεικτη εκτιμησης μου στο κατακορυφο. Οι ανθρωποι ειναι συνειδητοποιημενοι καλλιτεχνες. Δεν ειναι απλα μια τυπισα που θα δεις σε ενα πιανακι και θα πεις αχ τι ωραια μουσικη παιζει και ποσο γλυκια ειναι και ποσα γκραμυ πηρε. Ειναι ενα σκαλι παραπανω (επαναλαμβανω για μενα παντα).

ΕΔΙΤ
Βεβαια εξαρταται παντα το τι ζητα κανεις απο την μουσικη. Αν την βλεπει απλα ως διασκεδαση, ψυχαγωγια, εκτονωση κλπ η αν την βλεπει και διαφορετικα ταυτοχρονα, μα αρκετα μακρηγορησα μιας και η συγκεκριμενη κουβεντα παει μακρια!

Δε νομιζω οτι ειναι απλα μια τυπισσα και κερδισαν βραβεια,καλα κανανε στο κατω κατω. Τα τραγουδια τους μιλουν για θανατο,πονο,θλιψη κτλ,νομιζω οτι ειναι καλο μηνυμα. NEVER GO BACK ηταν εμπνευσμενο απο το τσουναμι στην Ιαπωνια,το γνωριζω πολυ καλα. Και να θα ακουστει παραξενο,εχω υποστει bullying στα παιδικα μου χρονια σε ασχημο σημειο και οι στιχοι τους με βοηθησανε να το ξεπερασω,οσο χαζο και αν ακουγεται. Εχεις δικιο,ειναι μακρια η συζητηση,σε ευχαριστω για τη κουβεντα… Και ισως γι αυτο ειμαι αποτομη,πες οτι εινσι αμυνα.

μια απο τα ιδια

Οποτε καταλαβαινεις…

Αφήνω αυτό εδώ.

Συνεχίστε.

Δεν υπαρχει λογοςνα συνεχισει το θεμα αυτο. Ηταν πριν πολλα χρονια,απλα εχει διαμορφωσει το χαρακτηρα μου,αυτο ηθελα να πω.