Αγορά ηλεκτρική κιθάρας

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Λέγομαι Παύλος και σπουδάζω κλασσική κιθάρα (εκτός από χημικός μηχανικός στο πολυτεχνείο :stuck_out_tongue: )

Πριν 2 χρόνια αγόρασα την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα, μία fender squier affinity. H επιλογή μου βασίστηκε πρώτον στο μπατζετ μου, δευτερον στις μουσικες επιλογές μου (blues, classic rock, country) και τριτον στα πολύ καλά σχόλια που είχα διαβάσει. Από το όργανο δεν έχω κάποιο τρομερό παράπονο, αλλά εύκολα διαπιστώνω πως ο ήχος της δεν είναι και ότι καλύτερο και κυριότερα δεν μου κάθεται καλά στο χερι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαι κλασσικός κιθαρίστας, αλλα δεν μου κάθεται ωραία και δεν πολυγουστάρω να παίζω. Ετσι, μπήκα πάλι στο τρυπάκι της αναζήτησης για μια κιθάρα και αυτή τη φορά κοιτάω πιο πολύ σε LP ή σε αυτές που χρησιμοποιούν οι μπλουζίστες όπως ο BB King (δεν θυμάμαι πως λέγεται το σκάφος). Όσες φορές έχω παίξει με LP πάντα μένω ενθουσιασμένος, αλλά ίσως να φταίει το γεγονός πως μας γοητευει ό,τι δεν είναι δικό μας :stuck_out_tongue:

Θα ήθελα την γνώμη σας και τις προτάσεις σας με γνώμονα ότι το μπάτζετ μου είναι μέχρι 400 ευρώ περίπου και οτι θα προτιμούσα να πάρω το όργανο από ελλάδα μιας και είμαι της άποψης πω ένα μουσικό όργανο πρέπει να το δοκιμάσεις πριν το πάρεις…:slight_smile:

Ευχαριστώ πολύ κ των προτέρων!!

Γνωρίζω πως το θέμα είναι πολυσυζητημένο και πως σίγουρα την τελική απόφαση την παίρνω εγώ, αλλά επειδή είμαι ψιλοχαμένος, οποιαδίποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη…

Θα κάνω την αρχή παραθέτοντας μια κιθάρα που μου αρέσει πολύ…

http://www.thomann.de/gr/epiphone_sheraton_ii_vs.htm