Η βιβλοσ τησ γοτθικησ κουλτουρασ

Από τις εκδόσεις ΟΞΥ.

Πωλείται στα 10 ευρω,

Γεμάτη πάθος, ιστορία και ακραίες εκφράσεις στην αισθητική της, η Γοτθική κουλτούρα παραμένει στο πέρασμα των αιώνων, δραστήρια και εξαιρετικά δημοφιλής ενώ συνεχίζει να εμπνέει συνεχώς όλο και περισσότερο τις εκάστοτε σύγχρονες τάσεις στις τέχνες, τον πολιτισμό αλλά και τη μόδα!

Ένα βιβλίο προς κάθε νέο ενδιαφερόμενο αλλά ταυτόχρονα και μια καλομελετημένη, καλογραμμένη και πάνω απ’ όλα αιχμηρή κατάθεση ιστορικών και λοιπών στοιχείων από έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της που θα εντυπωσιάσει και τους πιο μυημένους!

Αιδεσιμότατος της εκκλησίας του Σατανά του Αnton Lavey αλλά και ένας έμπειρος δημοσιογράφος με θητεία σε Observer, Metal Hammer, The Independent και London Evening Standard και ΒΒC, o Gavin Baddeley είναι χωρίς αμφιβολία ένας άνθρωπος που έχει προκαλέσει ποικιλοτρόπως τα media αλλά και το συντηρητικό κοινό και παραμένει εδώ και χρόνια μια αμφιλεγόμενη μεν, σημαντική δε προσωπικότητα της παγκόσμιας Goth κοινότητας.

Alice Cooper, Ann Rice, Bela Lugosi, Black Sabbath, Boris Karloff, Bram Stoker, Carnival of Souls, Christopher Lee, Clive Barker, Cradle of Filth, Dead Can Dance, De Sade, Diamanda Galas, Edgar Allan Poe, H.P. Lovercraft, Joy Division, Lord Byron, Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Sisters of Mercy, Stephen King, The Cramps, Tim Burton, Vincent Price…

Mε δεκάδες αναφορές σε ταινίες, μουσική, βιβλία και κόμικς, ανάμεσα σε άλλα, o Baddeley σκιαγραφεί με λεπτομέρεια τη ραχοκοκαλιά της Goth κουλτούρας!

1 Like

Ενδιαφέρομαι για το βιβλίο. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Το διαθέτετε προς πώληση;

Φίλε άμα υπάρχει δίνω και κάτι παραπάνω, εμφανίσου να με λυτρωσεις!

Μια ερώτηση προς εσάς που το ψάχνετε εδω. Γενικά το ψαξατε? Γτ εγω με μια αναζήτηση στο Google το αγόρασα πριν 5 λεπτα

Εγώ αυτήν θέλω.

1 Like

Μετά από τόσα χρόνια ο Νεφελίμ μπορεί να έχει γίνει Ελοχίμ.

1 Like

Που το βρήκατε; Γιατί εγώ σε ολόκληρο το διαδίκτυο δεν το βρήκα πουθενά διαθέσιμο και όπου υπήρχε δεν ίσχυε η διαθεσιμότητα.