300

Από την επόμενη βδομάδα ξεκινά να προβάλετε η ταινία [B]300: Rise of an Empire[/B] και δεδομένου του τι είχε προκαλέσει η προβολή της πρώτης ταινίας 300 κυρίως με τους κριτικούς κινηματογράφου και το πόλεμο που ξεκίνησε για το αν η ταινία ήταν μια ακροδεξιά φασιστική προπαγάνδα, είπα να ξεθάψω αυτό το thread.

Χθες είδα αυτό στο facebook του ΣΙΝΕΜΑ όπου όπως όλα δείχνουν πάμε για τον δεύτερο γύρο μονομαχίας κριτικών και θεατών για το τι είναι οι 300 του Frank Miller.

Ποτέ δεν συμφώνησα με τις απόψεις των κριτικών για την πρώτη ταινία. Η οποία όταν την είχα δει σινεμά μου είχε φανεί συμπαθητική αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να την δω ολόκληρη και δεύτερη φορά. Μάλλον υπερτιμημένη ταινία που ο χρόνος δεν την βοήθησε να μείνει.

Δεδομένου ότι η εικόνα του Leonidas από την πρώτη ταινία χρησιμοποιείται ως avatar από σχεδόν όλους του χρυσαυγίτες στα forum, facebook και τα ρέστα προβλέπω να γίνεται ο κακός χαμός με αυτό το σικουελ. Let the battle begin λοιπόν

Ετσι που είχε γίνει κ όπως συνεχίζεται είναι σαν να δημιουργείται επίτηδες θέμα και κάποιοι να τσιμπάνε.
Κακώς γιατί το κόμικ ητακ καλό κ η πρωτη μεταφορά ήταν σχετικά καλή. Το δεύτερο δεν ξέρω καν, έχει κυκλοφορησει επισημο το κόμικ ή ητσν ανεπίσημο?

Από ότι διάβασα η ταινία θα βασίζεται στο κομικ του Miller “Xerxes” δεν ξέρω και πολλές λεπτομέρειες για το ίδιο το κομικ.

το comic θα λέγεται “xerxes” και θα κυκλοφορήσει μετά την ταινία γιατί ο Miller δεν προλαβαίνει κλπ

edit, με πρόλαβε ο Dead

…έτσι είναι, κουβέντα, και προμόσιον να γίνεται…μια χαρά ταινία είναι η πρώτη, και κάπως έτσι θά’ναι και η δεύτερη:):!: