Έτσι. Και είναι καλύτερο από το πρώτο του.
Αγαπημένα τα Catholic Blood και Saturn’s Eye.
Ίσως το αγαπημένο μου cd για το '08
Stormlord - Mare Nostrum
Black/Gothic/Power/Extreme Epic Metal… άντε και λίγο Oriental Metal, από την Ιταλία!
Τα σπάει! Το “Legacy Of the Snake” είναι το αγαπημένο μου.
Πάρτε μια γεύση εδώ…
http://www.myspace.com/stormlordband
Εχω διαβασει καλα λογια για το Stormlord και ολο λεω να το ακουσω και δεν το κανω.
Isole - Bliss Of Solitude [2008]
λογικα θα εχουν ξαναποσταριστει αυτοι και το τελευταιο τους αλμπουμ στο DOOM κυκλοφορίες θρεντ,
αλλα μπορει μεσα στο συνοθυλευμα των φετινων κυκλοφοριων σε καποιο αυτι να περασε ντουγρου αυτο το doom διαμαντι που διακοσμει εδω και καιρο την 10αδα μου για τα φετινα καλυτερα αλμπουμς.
σαφως πιο ατμοσφαιρικο απ’ τα δυο προηγουμενα και με μεγαλυτερη προσοχη στη παραγωγη αυτη τη φορα.
λυρικοι-καταδιακστικοι-σκοτεινοι οι τυποι απ’τη Σουηδια φτιαξανε παλι ενα αψεγαδιαστο πραμα, για βραδυνες ωρες.
Ωραίο το Isole, όπως και το προηγούμενο. Και το “Forevermore” !
Κάτι κλασσικό :
Νομίζω έχει αναφερθεί ο Άνγκμαρ στο παρελθόν σ’αυτούς, αλλά μια επανάληψη δεν βλάτει (και είναι και τζάμπα!:p)
Rwake - Voices Of Omens 2007
Το πιο “ζεστό” ίσως όνομα στο χώρο του sludge, σήμερα!!! Δισκάρα μεγάλη!
ομορφοι οι rwake, απ’ τις λιγες μπαντες που σε καθε αλμπουμ βλεπεις σημαδια βελτιωσης
Μιας και δυο ατομα πιο πισω λετε για Scott.
http://www.rocking.gr/review1840.php
Κι εμενα μ αρεσε και με το παραπανω. Καλα που μου το θυμησατε, ειναι επικαιρο album λογω φθινοπωρου
Επισης, οσον αφορα την εκδοση του Ground, την ειχα ακουσει αλλα δε τη πολυθυμαμαι γμτ. Το ‘χα χασει σ’ ενα format κι οντως, μονο ως free download δοθηκε… Αν δε με απατα η μνημη μου παντως, δεν ηταν και τοοοσο σκοτεινο, ή πειραματικο…
:lol: Πρέπει να προσέχω τι λέω, ο Ανγκμαρ συνέχεια με ταπώνει! :lol:
Είχα να ακούσω αυτή τη version του ground από πριν βγει το monotheist. Teλικά έχεις δίκιο. Δεν είναι τοοσο διαφορετικό! Απλά τότε μου είχε φανεί πιο κοντα στους Sun απ’οτιδήποτε είχα ακούσει ως τότε απο τους Frost. #-o
Άμα το θέλεις όμως, στείλε μου ένα πμ με το mail σου να στο στείλω. Είναι 6,66 ΜΒ (Τυχαίο???) :twisted:
Ιδου κι ενας απο τους 10 αγαπημενους μου δισκους ever.Στο Endtroducing ο dj shadow κινειται σε hip hop/trip hop υφος και το παραπανω δισκακι ειναι το κορυφαιο του.Αν μπορειτε ν’ακουσετε εστω και λιγο hip hop τοτε προτεινεται.
Dj Shadow ε? Κάτι ψιλά που έχω ακούσει στα όρθια μου έχουν φανεί τρομερά ενδιαφέροντα… θα το τσεκάρω αυτο όπως-και-δήποτε!
off topic:
o τυπάς δεξιά είδε την βιντεοκασσέτα της ταινίας Ring και η μούρη του αλλοιώνεται στην φώτο?
:p:p:p:p
Outlaw, thanx για την πρόταση! Μόλις το κατέβασα, και τώρα το ακούω το Ντι-Τζέι Σκια! Γαμάτο!!! Θα τεσταριστεί και σε συνθήκες “περιπλάνησης στην πόλη με ακουστικά”, και αν περάσει και αυτό το crash test, το βλέπω ήδη στο ράφι με τα υπόλοιπα cd μου…
Σε αυτες ειδικα τις συνθηκες ειναι οτι καλυτερο.Αμα ψηνεσαι να το αγορασεις υπαρχει στις προσφορες.Να σαι καλα παντως,χαιρομαι που σου αρεσε.
@Panagiots.Μαλλον οπως τα λες ειναι.Στο cd που εχω παντως δεν τον δειχνει ετσι.Πλακα εχει παντως.
Εδω περα αγαπητοι κυριοι/ες εχουμε μια screamo πανωλεθρια με πανεμορφες ποστοπινελιες. Ακρως γουστοζικο και προτεινομενο. Κυκλοφορια του 2001, λεει και με το παραπανω.
ωραιο το all the footprints αλλα το dead sinking story, που εχω λιωσει και πιο πολυ, πιστευω πως το εχει
Το δισκιο που ανεφερες λογικα ειναι πολυ υποσχομενο, αλλα δε το χω ακουσει. Καλομελετα κι ερχεται!
επειδή είναι κάπως δύσκολο να διαβάσω όλα τα προηγούμενα αν τα έχουν προτείνει δεν πειράζει…
Alestorm - Captain Morgans Revenge είναι folk/power/pirate μπορεί να το χαρακτηρήσει κανείς, έχουν μόνο ένα δίσκο…
Brother Firetribe - Heart Full Of Fire band του Empuu από Nightwish…πολύ καλοί,θα σας θυμήσουν δεκαετία 80’ και πίσω(τουλάχιστον εμένα αυτό μου ηρθε πρώτο πράγμα στο μυαλό)…
Now playing: Sonata Arctica - The Cage
via FoxyTunes
Mιας και βγάλανε καινούριο πρόσφατα, κάτι παλιό και ψιλο-αδικημένο.
Benediction - Grind Bastard (1998 )
Το άλμπουμ που εγκαινίασε τη 2η (3η αν ξεχωρίσουμε το διάστημα που είχαν τον Barney στη φωνή) περίοδό τους, όπου ξέφυγαν από τον κλασσικό τους μουντό ήχο, και έδωσαν χώρο στις groovy/punk επιρροές τους να βγούν στην επιφάνεια. Όσοι γουστάρουν το To ride… των Entombed ή το Diatribes των Napalm Death ας ρίξουν μια ματιά.
ΥΓ. Το δισκάκι έχει και 2 διασκευές στα Tear it loose από Twisted Sister (πολύ καλό) και Electric Eye από Judas Priest (την τελευταία αποφύγετέ την πάση θυσία!). Στη digipack έκδοση υπάρχει και το we are the league από Anti-Nowhere League (Κορυφή!)
Holy Fuck - LP [2007]
εδω εχουμε με τους holy fuck, μια εξπεριμενταλ/ελεκτρονικ μπαντα απο τον Καναδα.
εχουνε 2 ντραμμερζ, πειραματιζονται αρκετα. κανουν ομορφα lives και γενικα εχουν πολυ καλη μουσικη καταρτιση.
δινουμε βαση σε κομματια οπως το Milk Shake, Frenchy’s και Royal Gregory. χαβ φαν.