Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

Mινιμαλιστικο…:wink:

Devildriver -The fury of our maker’s hand
Το ακούς μονορούφι !!
Ακούστε το και τεστάρετε τις αντοχές του σβέρκου σας. Πολύ ωραία καφρίλα…

Πάρτε και μια γεύση…

[SIZE=“6”]EΥΓΕ[/SIZE] Μιλάμε είναι απίστευτη δισκάρα και κρίμα που έχουν περάσει στα ψιλά στην Ελλάδα.Βγαίνουν και σε περιοδεία με Dimmu Borgir πληροφοριακά…8) Digging up the corpses…

http://www.rocking.gr/review1028.php,
είστε στο φόρουμ του site που είναι έτη φωτός μπροστά:wink:

Είναι το ρημάδι έιναι!! :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

πωπω τι μου θυμισες.να ξερες ποσο καιρο εχω να τους ακουσω…εβαλα τωρα το Restoring The Locust Years από το Where Moth And Rust Destroy να θυμηθουμε τα παλια…:stereo: ευγε τέκνον μου!:smiley:

λέω να προτεινω εναν σχετικα νέο δισκο μιας και βλέπω στονεροφατσες εδω…

The Quill - In Triumph

δισκαρα!

“THE QUILL, delivering melodic Heavy Rock with Sabbathian guitar chords and Bonham-esque drums, are undoubtedly soaked in seventies influences.”

αν προσθεσετε και ότι έχουν την groove-ο-stoner-ιά του σημερινου ηχου πεσατε μεσα. μιλαμε για μια σχετικά γνωστη μπάντα στους κυκλους των stoner-αδων, αλλα πιο εξω γμτ δεν εχουν βγει. γκρουπαρα ρε! σε μια φαση τους εσπρωχνε το hammer (το αξιζαν βεβαια), αλλά όταν βγαλαν το In Triumph περυσι, ουτε που τους πηραν χαμπάρι…

το ομολόγω πως αμέλησα και εγω να τους βάλω στη λιστα μου με τα καλυτερα της χρονιάς…και το αξιζαν πραγματικα…

ακούστε τα “Yeah” και “Merciless Room” να δειτε μπαντα με α******…

τον εχω πετυχει αλλα δεν τον εχω παρει :frowning:

ειναι παρα πολυ καλο. βασικα εχει και τα groovατα χωσιμο κομματια, και τα πιο αργα μελωδικα…ειναι στη κατηγορια δισκων που το ακους ευχαριστα απο αρχη ως το τελος του…

δεν το ειχα ακουσει και το ακουσα σημερα. φοβερο αλμπουμακι. βεβαια οι παλιοτερες δουλειες τους δεν με τρελαινουν αλλα το συγκεκριμενο ειναι φοβερο. thanx for the tip :wink:

Δεν ειναι τιποτα παρα αρκουδες. [-X

ε…arcturοs ειναι μια ενωση προστασιας της αρκουδας στη βορεια ελλαδα…αυτο ειναι λιγο ασχετο:?

τωρα, τι να σου πω…arcturus στα αγγλικα ονομαζεται ενα απ’ τα συμπλεγματα αστερων. λογικα απο’κει εχουν παρει το ονομα τους…

Σουτ εσυ ρε, σε αλλον κανω πλακα. :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol:

κοιτα φιλαρακου, όταν εγω ακουγα arcturus να ουμ’ εσυ έβλεπες τα αρκουδακια σε παιδικες εκπομπες τύπου sesami street. ουστ!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Mα εννοειται. Εγω τουλαχιστον τα εβλεπα τα αρκουδακια στην τιβι, εσυ που τα ακους και χαιρεσαι? Εσυ ΟΥΣΤ ρε! :stuck_out_tongue: :lol:

ααα…ο hellhammer εγινε αρκουδακι ξαφνικά εεε;…καλά…προδοτη…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ον τοπικ:

Fall Of Efrafa - Owsla

ντεμπουτο και 2006 κυκλοφορια. τα παλικαρια παιζουν σε ενα στυλ crust/hardcore με στοιχεία και επιρροές από pelican σε αρκετά σημεία και έχουν βάλει ακόμα και βιολιά σε κάποια μέρη. προσωπικα ειναι πολυ κριμα που δε τους πετυχα περυσι επειδη τη θέση στη λιστα μου με στα καλυτερα της χρονιας θα την ειχαν κερδισει ανετα. ο δισκος εχει καθηλωθει στο playlist εδω και αρκετό καιρό, και ειναι ανετα αυτό που λέμε “φρεσκο άκουσμα”. μελωδίες, φωνητικά, χωσιμο, όλα είναι αψογα. θεριζει ανελεητα.

"The concept of the band is based partly on the political overtones of the book Watership Down by Richard Adams. In the book, Efrafa is a fascistic warren, where women are oppressed and lives are subdued by a dictatorship. We felt that the book dealt with human political institutions in a unique metaphorical way and thus decided to base a portion of our lyrics on it; the Efrafa representing the harsh encroachment of humans over the Earth and the Owsla representing the natural world and its battle to defend itself.

Owsla is the first of three records; a trilogy, that will collectively be known as The Warren of Snares. These three records are Owsla, Elil and Inlé (Elil and Inlé are yet to be completed). In Watership Down, the Owsla are soldiers, guardians of the warren. To us Owsla is the front line of nature, the last defense against destructive human race. Owsla is the last stand. Elil means predator and this record will deal with the evils of predatory institutions; ignorant belief systems that sway the minds of a large proportion of humanity on this planet, blinding us as we pollute and rape the Earth. Inlé means death. This record will deal with existence; of life and death free of stagnated ideologies."

επίσημο site:

http://www.fallofefrafa.com

αν δε τους τσεκαρετε εσεις χανετε. μου δινουν παντως την εντυπωση αν το δειτε και στο πληρες bio τους πως το γκρουπ ειναι απλα το μέσο να προσέξουν τις ιδέες τους.και ισως γιαυτο και ειναι τοσο αψογη η μουσικη. επειδη θελουν πραγματικα να τους προσεξουν.

Γεια σου ρε γιγαντα angmar με τους Quill με εφτιαξες ασχημα … Δισκαρα τεραστια! Πιο πολυ hard rock ομως με τα μυαλα στα καγκελα. Και εγω τον αδικησα καταφωρα περισυ…Παιζει να ηταν ο κορυφαιος hard rock περσι αλλα αυτο θα το δειξει ο χρονος που ειναι υπερ τους.

Εγω επιμενω οτι οι Σουηδοι μας εβαλαν τα γυαλια περσι στο stoner . Για μενα ο stoner δισκος του 2006 ηταν με διαφορα το Oxytocin των Harms Way.

Tσεκαρετε εδω τα High becomes low , Hopus Pocus κοιταξτε τις επιρροες τους που τις αποδεικνυουν εμπρακτα και μετα τα λεμε…

Daz, δεν έχω διαβάσει πιο πίσω αλλά αφού αναφέρεις τους Quill θα συμφωνήσω πως είναι γαμώ τις μπάντες αλλά το περσινό In Triumph κατά την προσωπική μου άποψη είναι κατώτερο των προηγούμενων δίσκων τους.

Λοιπόν, ψάξε βρες τα Voodoo Caravan (2002) και το Hooray! It’s A Deathtrip (2003). Σπερνουν…

Επίσης, ο τραγουδιστής έδωσε ρέστα στο ρόλο του στο εκπληκτικο, ανυπερβλητο, απίστευτα γαμάτο The Human Equation των Ayreon. Δισκος μαγεία που προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Όποια και αν είναι η μουσική που ακούτε, προμηθευτείτε κάπως τα Into The Electric Castle και Human Equatin των Ayreon. MONO ME ΣΤΙΧΟΥΣ και καλό θα ήταν με το original booklet.

Αν σπερνουν λεει… θεριζουν κιολας τα τυπακια. Ολα τα αλμπουμ τους ειναι αξιολογα δεν θελω να διαχωρισω κανενα. Μπαντα δυναμη!

Απο Αyreon ειμαι σκραπας και ξερω μονο μια κομματαρα που ειχε μια πιτσιρικα(νομιζω 15 χρονων) στα φωνητικα αλλα τωρα δεν μου ερχεται το ονομα του κομματιου (ενα μυαλο χειμωνα - καλοκαιρι…). Κατι με metal ηταν ο τιτλος(Cold metal νομιζω)… Οποτε πρεπει να ψαχτω.

Σωστός!!!:thumbup: