Πότε έγιναν αυτές οι συναυλίες;;;; - ΒΟΗΘΕΙΑ!

Καλησπέρα σας,

όπως λέει και στον τίτλο, σπάω το κεφάλι μου να βρω τις χρονολογίες των συναυλιών που αναφέρω στη συνέχεια. Για κάθε μία θα σας δώσω όσο το δυνατό περισσότερα στοχεία έχω… λοιπόν:
[ol]
[li]Paradise Lost, @Ρόδον, Σάββατο, 27/09, εισιτήριο 5.000 δρχ,
[/li][li]Apocalyptica, @Ρόδον, 16/5, εισιτήριο 6.000 δρχ
[/li][li]Rage, @Ρόδον, Κυριακή, 7/12, εισιτήριο 5.000 δρχ
[/li][li]The Gathering+Crimson Sunsets, @Ρόδον, Κυριακή, 15/10, εισιτήριο 7.000 δρχ
[/li][li]Anathema, @Ρόδον, Σάββατο, 26/01,
[/li][li]Septic Flesh+Spider Kickers, @Πολυθέαμα (ΙΩΑΝΝΙΝΑ), Σάββατο, 11/12, εισιτήριο 2.500 δρχ
[/li][/ol]

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

Rage 7/12/1997 Ροδον
Paradise lost 27/9/1999 Ροδον

Για τις αλλες δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειχα παει

Apocalyptica-1999
Anathema-2002 χωρις να ειμαι σιγουρος
The Gathering-2000

GATHERING 15/10/2000, μα τι live!
ANATHEMA το διημερο 25-26/1/2002, δεν ήταν σαν το 1999 αλλά νταξ

rage είχα δει με coroner 1992 αλλα δε λες αυτή :stuck_out_tongue:
apocalyptica είχα δει 10/5/1998, δεν πήρα χαμπάρι ότι παίξανε και την επόμενη χρονιά

παιδιά ευχαριστώ πολύ!

τώρα αν βρεθεί και κάποιος να ξέρει για Septic Flesh στα Γιάννενα…

Έψαχνα σήμερα για ακριβώς αυτό γιατί ήμουν εκεί, και απάντησε τελικά το ChatGPT.

1 Like

2 Likes

Εντωμεταξυ αυτο απλα δεν ισχυει, γιατι οι PL δεν ηρθαν Ελλαδα ουτε για το HOST ουτε για το Believe In Nothing, αλλα ηρθαν 2-3 φορες για το Symbol Of Life, ολες χειμωνα. 27 Σεπτεμβριου εγω δεν τους εχω δει ποτε, και δεν ειχα χασει καμια συναυλια τους απο το 2002 εως και το 2008. Παντοτε απο Νοεμβριο εως Ιανουαριο ερχονταν. Θλιβερο το οτι τελευταια φορα που τους ειδα live ηταν το 2008, τοτε ετρεμε η καρδουλα μου με καθε νοτα τους. Δυστυχως δεν εχουμε συγχρονιστει τα τελευταια 15 χρονια.

Το setlist.fm δινει παντοτε την απαντηση βεβαια σε κατι τετοια πανευκολα. Το 1997 ηταν αυτη η συναυλια, για την περιοδεια του One Second. Ημουν 16 χρονων και πολυ ντροπαλος για να παω, δυστυχως. Θα μου ειχε μεινει για παντα αυτη η συναυλια λογικα.

2 Likes

Εκανα εγω λαθος ειδα το εισητηριο ειναι το 1997

1 Like

Και 28/9/97 τους είδα πρώτη φορά

Μια ιδέα για τα live της περιόδου του One Second δίνει το πολύ καλό dvd evolve που περιλαμβάνει ολόκληρο το live στο Shepherd ’ s Bush Empire στο Λονδίνο στις 26/1/98 (setlist 18 κομμάτια - οι περικοπές άρχισαν αργότερα φαίνεται!) Υπάρχει ολόκληρο κ στο Υoutube.

3 Likes

Το ίδιο κ εγώ, στον Μύλο, Θεσσαλονίκη. Πρώτη συναυλία γενικά για μένα.

1 Like

Τότε τους είδα κι εγώ πρώτη φορά αλλά έχω άλλο εισιτήριο! Έχει τη μπάντα με τα χέρια να μουτζώνουν τον @QuintomScenario που δεν ήρθε :joy:

Ιδού

είχα πάει και Apocalyptica το 1999 ως ζέσταμα για τους Metallica σχεδόν ένα μήνα μετά

5 Likes

Το ιδιο εισητηριο εχω και εγω

1 Like

Προφανώς είναι διαφορετικά τα εισιτήρια αφού αυτό του @stammargg_v2 είναι από τις 28 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη :stuck_out_tongue_closed_eyes:

566 λέει, ακόμα κι εκεί ΦΩΛΣ

2 Likes

Εσυ που ήσουν εκείνη τη μέρα πουλάκι μου;