έχει κανείς κλείσει μέσω internet αεροπορικά εισητήρια με την aegean?
τα έκλεισα, πλήρωσα, και μου στάλθηκε με μέιλ το το e-ticket confirmation με ονόματα / επώνυμα κλπ. Δεν μου ζητήθηκε κάποιος αριθμός διαβατηρίου, πέρα από το να συμπληρώσω κάποια στοιχεία για το γεύμα για τις αποσκευές κλπ. Όλα καλά? πάω την ημέρα που ταξιδεύω στο αερδρόμιο και είμαι κομπλέ? Θα χρειαστεί σε κάποια φάση κάποιο check-in ηλεκτρονικό?
Θα πρέπει να κάνεις online check-in στο site της Aegean , 48 ώρες πριν την πτήση σου … Αλλιώς στα μηχανήματα του Ελ. Βενιζέλος … Αν δεν έχεις να δηλώσεις κάποια extra αποσκευη (είσαι δηλαδή μέχρι 8kg και σωστές διαστάσεις), μπορείς να πας απ’ ευθείας στην θύρα απ’ την οποία θα φεύγει το αεροπλάνο … Τον αριθμό διαβατηριου ή ταυτότητας , θα τον γράψεις όταν κάνεις το online check-in. Μετά θα πρέπει τυπώσεις το boarding pass ή να το έχεις διαθέσιμο στο κινητό σου.
Ο αριθμός του e-ticket ή ο κωδικός κράτησης (ένας 6 ψηφιος κωδικός αν δεν κάνω λάθος), μαζί με το επώνυμο σου , χρησιμεύει για να μπεις στην κράτηση σου στο site της aegean και να κάνεις το check-in. 48 ώρες πριν την πτήση σου , μέχρι και μισή ώρα πριν την πτήση σου. Το μόνο που χρειάζεται να δείξεις τυπωμένο (ή μέσω του smartphone σου) είναι το boarding pass σου. Δηλαδή η καρτέλα σου, αφού κάνεις το check-in.
Παρτους τηλεφωνο. Συνηθως δεν υπαρχει προβλημα. Κανεις check in στο αεροδρομιο. Εκτος αν ειναι καμια RYANAIR αν και δεν ξερω…τωρα τελευταια ειναι πιο δεκτικες οι εταιριες η απλα εμενα μου φαινεται
Παιδια να κανω μια ερωτηση. Ειναι να φιλοξενησω μια φιλη μου απο την Τουρκια και μου πε οτι χρειαζονται καποια εγγραφα. Πχ μια προσκληση θεωρημενη απο τα ΚΕΠ κτλ κτλ. Εχει κανει κανεις αντιστοιχη διαδικασια? Ειναι κατι τυπικο η εχει ρισκο και ταλαιπωρια? θενκ γιου ιν αντβανς