Θελω να μαθω μπασο!

Τωρα που εχω αρκετο χρονο μου εχει κατσει η ιδεα να μαθω μπασο!! Εστω και αν τρωνε πολυ δουλεμα οι μπασιστες και οι ντραμερ!! :lol: Αν ειναι κανεις μπασιστας θα ηθελα να μου πει με τι μπασο να αρχισω και αν υπαρχουν στο ιντερνετ μαθηματα!! Επισης πως ειναι καλυτερο να παιζεις με δαχτυλα η πενα??

ειμαι κιθαριστας αλλα εχω ασχοληθει και με μπασο,σχετικα με το πως θα παιζεις ειναι αναλογα τον ηχο που θες να πετυχεις,με τα δαχτυλα βγαινει πιο μουντος και μπασος με την πενα ομως θα ακουγεσαι περισσοτερο,μην ασχοληθεις με μαθηματα απο το ιντερνετ θα βαρεθεις,μαθαινε απλα τα κομματια που γουσταρεις μεσω tab και θα τα μαθεις ολα εν καιρω με περιεργεια.ετσι εκανα τουλαχιστον εγω.

Σε ποσο καιρο θα παιξω σε μπαντα πιστευεις??

αναλογα τα κομματια,αν γουσταρεις πανκ σε 6 μηνες εισαι νταξει νομιζω,αν θες στονερ η φαση με βαρυ μπασο θελει χρονο,αναλογα ποσο θα γουσταρεις και το επιπεδο που θες,για μενα βαζε στο youtube κομματιακαι παιζε απο πανω,πρωτα χωρις να ακουγεσαι και σιγα σιγα ανεβαζε το μπασο σου ωστε να μπορεις να ακους περισσοτερο τον εαυτο σου,ο μπασσιστας ειναι σημαντικος για τον ντραμμερ,θα νιωσεις ετοιμος για τη μπαντα να το ξερεις