Ενδιαφέρον συνεργασία για το 2016
NEW RELEASE: Jesu / Sun Kil Moon
Format: CD/LP/Digital
Release date: February 19, 2016 - Caldo Verde Records
Ενδιαφέρον συνεργασία για το 2016
NEW RELEASE: Jesu / Sun Kil Moon
Format: CD/LP/Digital
Release date: February 19, 2016 - Caldo Verde Records
Λοιπόν η δυναμική του άλμπουμ των Symphony X είναι καταπληκτική, ασχέτως λεπτομερειών.
October the 2nd
Στην anti records κιόλας.
Ε ΒΙ ΒΕΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
χεχ τώρα τό 'δα αυτό. Ογκόλιθος, ό,τι πρέπει για καλοκαιράκι και καϊπιρίνια.
Νταμπλ ποστ αλλά είναι δύσκολες μέρες και τα βλέπω με χρονοκαθυστέρηση. Η κοπελούδα των Windhand ε, μια ομορφιά.
Μιας και το έφερε η κουβέντα, τη δισκάρατων Palace In Thunderland μην αφήσουμε να παραπέσει.
Καινούριο Riverside, περιμένω μεγάλα πράγματα
you’re in for small surprise, αλλά σε καμία περίπτωση όσον αφορά στην ποιότητα.
άλλαξαν ύφος/κατεύθυνση?
Mε Sun Kil Moon προσπαθησα (ισως και γιατι καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του προσπαθει να ακουσει οσους περισσοτερους δισκους με Steve Shelley μπορει :lol:) με κεινο το δισκακι με το οποιο εγινε τρελος ντορος, αλλα δεν …ειμαι εγω περιεργος;;
Τα δύο κομμάτια που έχουν δημοσιεύει οι Kadavar έχουν εκτοξεύσει τις προσδοκίες στον θεό.
ναι, αλλά όχι και 180 μοίρες στροφή. Ο ήχος και το συναίσθημα έχουν αλλάξει, αλλά παραμένουν άμεσα αναγνωρίσιμα ως Riverside. Στην αρχή μπορεί να ξενίσει λίγο (όπως πχ το “Discard Your Fear”), αλλά το κερδίζουν το στοίχημα. Μεγάλη μπάντα, το έχουμε πει;
Το έχουμε πει, πιστεύω θα έρθουν πάλι για λάιβ ε
[SPOILER][/SPOILER]
χμ… Έχει στιγμές που είναι κοντά στο τελευταίο του duda?
όχι, καμία σχέση με Lunatic. πιο άμεσο και πιο νορμάλ. και φυσικά πιο αισιόδοξο.
Εκπληκτικό live αυτό του 2013, πραγματικά.
Καλά αυτό ετσι και αλλιώς δεν γίνεται να είναι διαφορετικό. Ωραία λοιπόν. Περιμένουμε
Παρανοια το νεο Ratatat.
Επιτελους μελωδιαρες, γιατι LP4 δεν μου ειπε απολυτως τιποτα