Αθλητική επικαιρότητα

ωραίο ζέσταμα κάνει η κοπελιά.

…πιο το πρόβλημα, θά’ναι και καλοντυμένος:p :slight_smile: :!:

ποτε ξανατρεχει??? :roll:

Xανει Ολυμπιακους το Γελενακι μας μωρε? :smiley:

…υπέροχη:):!:

[B]Προκαλεί το? black humor της Παπαχρήστου[/B]

Άλλη διάσταση στην έννοια του μαύρου χιούμορ έρχεται να δώσει η Βούλα Παπαχρήστου με σχόλιό της στο twitter.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν, παραμονές Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε: «[B]Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό[/B]»?

Ήδη στο διαδίκτυο έχει γίνει ένας μικρός χαμός με την υπόθεση, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να πάρει θέση για το συγκεκριμένο σχόλιο, αλλά και το κατά πόσο θεωρεί πως συνάδει με τις αρχές του Ολυμπισμού, του φίλαθλου πνεύματος και της ενότητας και της φιλίας των λαών που συμβολίζουν οι Ολυμπιακοί κύκλοι και οι Αγώνες γενικότερα.

μεγάλη πρέζα. ακόμη και το site

ελπιζω να βρεθεί ενα αφρικανος να τις δείξει την μονάδα μέτρησης που έχουν εκει.

Τσαρίνα μουυυυυυυυυυυυυυυ :smiley:

Και μετά, κοκοκοκό “εγώ είμαι αθλήτρια, δεν ξέρω από αυτά.” Ένα σκάμμα μισό σκατά και μισό βιτριόλι να πηδήξει η άλτρια, παρακαλώ

[B]Παπαχρήστου στο sport-fm.gr: «Έλεος, δεν μπορώ να κάνω χιούμορ»;[/B]

:lol::lol::lol:

αθλητές. ζώα όρθια. και νόμιζα οτι είναι μόνο στο ποδόσφαιρο ετσι

*θες και τουιτερ. δεν ξέρεις να μιλάς και να σκέφτεσαι .γελαδι

:lol::lol::lol: Βασικα εγω περιμενα καμια δικαιολογια σε φαση “Οχι,οχι αν θελετε να ξερετε μερικοι απ τους καλυτερους μου φιλους ειναι μαυροι” κι ετσι…Αλλα αμα εχεις σβουνιες στον εγκεφαλο πρωτα κανεις τις παπαριες σου χωρις να σκεφτεις και μετα τρεχεις για δικιαολογιες…

Btw κανα θρεντ για την πιο ομορφη αθλητρια εχουμε ή να φκιασω ενα? :-k

Τζόκερ υπάρχει - δεν ξέρω πόσο θαμμένο. Άλλα έχει τερματιστεί τόσο με Μπλάνκα, όσο και με Γελενάκι. :wink:

Κι όσο για την άλλη, έξω οι ξένοι ρε - εκτός αν φέρνουν μετάλλια. Αυτοί, μέσα.

:-k

Φακ. Παω να κανω καμια ανασκαφη για να ποσταρω τις βορινες θεες μας και καμια απ αυτες τις βολειμπολιστριες των ΠΑΟ/ΟΣΦΠ που το τελευταιο κριτηριο για την αγορα τους πρεπει να ειναι το ποσο καλο βολεη ξερουν :lol::stuck_out_tongue:

Δεν ξερω τι να απαντησω για [U]αυτην[/U] την Μπλανκα :expressionless:

πραγματικα αυτο το γεγονος με τσατισε

εκανε αυτη το αστειακι οπως κανουν ολοι της και ολοι ορμηξανε να την φανε.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

αλλα μαλακες μμεδες για να πουλησουν θα κανουν τα παντα.

Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου».

δε τη χάλασε :lol:

επιτελους υπάρχει ζωή στον πλανήτη αρη.
τώρα μπορείς να γελάσεις με το αστείο σου οσο θες

Ελατε ρε μαλακες,αφου το ειπε η κοπελια,δεν εχει καμια ΑΝΑΜΗΞΕΙ με τα πολιτικα.

Σπιτι σου τωρα,να πηδας το σκαμμα της γατας σου.

Μαλακες κλαίω. τι γράφει.χαχααχα αν προσέβαλα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

τι λέει για ανθρώπους? για μάυρους δε το είπε?

[B]«Δεν έχω καμία ανάμηξει» έγραψε η Παπαχρήστου και ο Μπαμπινιώτης την διέγραψε[/B]

:lol::lol::lol::lol:

ακομα δε καταλαβα γιατι συμφωνειτε με το να αποκλειστει…