Αθλητική επικαιρότητα

Μεγάλη μορφή και αγαθή ψυχή ο Εθνικάρας. Καλό ταξίδι να έχει. Τον πρωτοείδα στο Καραϊσκάκη τέλη δεκαετίας του 70. Πάντα εκεί, πάντα ζωντανός, πάντα χαμογελαστός. Καθολική αποδοχή στο βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν κερδίζουν πολλοί…

Ο Σαββίδης ανέβασε εδάφια από το τρίτο κεφάλαιο του Εκκλησιαστή!

1 Like

Πέθανε ο Ντούντα :disappointed_relieved:

α ρε δάσκαλε…

E_ZDKygWUAAoHGR

11 Likes

Τεράστια μορφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ ο “σοφός”, κρίμα.

6 Likes

Μόλις το διάβασα. Τεράστια απώλεια, μέγας καθηγητής στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Προσέφερε τα μέγιστα και στη βελτίωση του αθλήματος στην Ελλάδα με την παρουσία του… μη το λησμονούμε αυτό.

Διαβάστε εδώ και μία συνέντευξή του που είχα βάλει τους προηγούμενους μήνες στο νήμα του Basket.

1 Like

Rip τεράστιε Ντουντα

Μας έχουν βάλει τα γυαλιά οι Γάλλοι. Τα δικά μας γήπεδα είναι εκκλησία πλέον :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Γκουχ γκουχ

Ομπράντοβιτς, Ντανίλοβιτς, Ζντοβτς, Πάσπαλι, Ντίβατς και Ράτζα κουβαλάνε το φέρετρο του Ίβκοβιτς. 30 χρόνια αργότερα, τους ξαναένωσε.

19 Likes

το μπάσκετ είναι ευγνωμων στον ανθρωπο Ντουντα. η προσφορά του δεν περιγράφεται.
απιστευτη φοτο, εβαλα τα κλαματα πραγματικα, βλεπεις τα ιδάλματα σου και του αντιπάλους τους να μεγαλωνουν, να παραμερίζουν τις διαφορές τους, γιατι υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχει το σπορ.
αποψη μου, οι γιουγκοσλάβοι σε όλα τα ομαδικά σπορ έχτισαν σχολή και έδειξαν το δρόμο. τεσπα. Ντούντα μας λειπεις, σε ευχαριστω σαν ανθρωπος που αγαπαει πρωτα το μπάσκετ για τα παντα στο σπορ και μετά σαν ολυμπιακος για οτι προσεφερες στην ομάδα μας.

4 Likes

Από το χτεσινοβραδινό ντου στα Κάτω Πατήσια.

Κριμα που δεν ειχαμε θυματα.Κυριως απο αυτους που εκαναν το ντου. Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα μπορει μεσα σ αυτους που ηταν στον συνδεσμο, να ηταν κ καποιοι που πανε για την καυλα τους κ οχι για να παιζουν μαχαιριες κλπ

Είναι σαν να μου λες πως όσοι πάνε στα στριπτιτζαδικα πάνε γιατί εκεί έχουν ωραία φυστίκια. Οργανωμένοι και καύλα (έτσι όπως την εννοείς εσύ) απλά δεν παίζει.

7 Likes

Μλκ γελασα δυνατα ε :joy:

5 Likes

Παρομοίωση ΕΠΟΣ. Γελάω σα μαλακας…
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω φάει ποτέ φιστίκια σε στριπτιτζάδικο :thinking: Ρε λες;

1 Like

Δεν νομιζω να πηγαινουν ολοι οι οργανωμενοι εκει για τα μπαχαλα .Πολλοι πανε για να καυλαντησουν , για να εχουν εισιτηριο πιο φθηνο ή για εκδρομες. Αυτο γινοταν τουλαχιστον πιο παλια. Τωρα αν μαζευονται μονο χουλιγκανια δεν μπορω να το ξερω.Ποτε βεβαια δεν ασχολουμουν με το σπορ.

Ε, μάλλον δεν θεωρείσαι από τους…“καλούς” πελάτες, θα είσαι του ποτού στο όρθιο! Εκεί δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες :laughing:

Κοίτα, η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια που το σταμάτησα (ευτυχώς!) το “σπορ” οπότε δεν μπορώ να ξέρω πλέον τι γίνεται. Αν και απ’ότι βλέπω δεν είναι να έχεις και πολλές ελπίδες. Εκείνα τα χρόνια οι μόνοι που είχαν μία τέτοια “αθωότητα” για καυλαντα, ήταν οι πολύ πιτσιρικάδες που δεν ήξεραν τι παιζόταν και σιγά σιγά τους ρουφούσε η δίνη. Από την ηλικία των 18-20 και άνω, οι εκδρομές και οι “επιχορηγήσεις” από τις ΠΑΕ-ΚΑΕ απαιτούσαν κάτι παραπάνω από απλή εγγραφή και καυλάντα.

Αδέλφια τον ήπιαμε. Καμιά εναλλακτική;

1 Like