Αθλητική επικαιρότητα

10 Likes

Γιατί γράφετε σε λάθος θρεντ? Θα πάθετε χολέρα αν γράψετε στο σωστό? Just asking όχι ότι με νοιάζει αλλά απορώ τι καταλαβαίνετε με το να γράφετε εδώ πχ.

1 Like

Σκεφτήκαμε μήπως εδώ πέρα παραπέσουν τα μηνύματα και κάποιοι δεν τα δούνε και κρυφτούμε :stuck_out_tongue:

Ή είναι αυτό που λέμε “ούτε απέξω”

Η απαντηση ειναι προφανης :sunglasses:

1 Like

Τι ούτε απέξω ρε σεις,μωρά είστε?
Καλύτερα να μην γράφετε καν, τότε ξέρω γω.

Έλα μωρέ χαλάρωσε, μια πλάκα έκανα

1 Like

Αυτό ή ποτιστήρια στον Μουρίνιο όταν τους έκλεισε το σπίτι?

Με αυτό το γκολάκι ο Χαρίλαος έφτασε τα 16 γκολ σε 10 αγωνιστικές, όσα είχε βάλει πέρσι ο πρώτος σκόρερ σε όλο το πρωτάθλημα

Αν συνεχίσει έτσι, σύντομα στο Μόναχο θα είναι όλοι σε φάση “Lewa who?”

Βραζιλια - Αργεντινη 0-1 χθες, και ηταν η πρωτη ηττα της Βραζιλιας εντος εδρας για προκριματικα Παγκοσμιου Κυπελλου στην ιστορια της (!)

Πηγα και το εψαξα, γιατι εχω μια βδομαδα αδεια απο την δουλεια λογω Thanksgiving, και ειναι οντως αληθεια. Οχι οτι δηλαδη το αμφισβητουσα αλλα ηθελα να δω λεπτομερειες.

Μεχρι και το 1994 τα προκριματικα στην Νοτια Αμερικη ηταν 3 ομιλοι των 3-4 ομαδων, και αρα η Βραζιλια κληρωνοταν ως μια απο τις δυνατες ομαδες παντοτε με 2-3 αρκετα πιο αδυναμες χωρες, απο τις οποιες ηταν σχεδον απιθανο να χασει στην εδρα της. Απο το 1998 και μετα, που το συστημα στην Νοτια Αμερικη μετατραπηκε σε εναν ομιλο 10 ομαδων με διπλους αγωνες εντος-εκτος, η Βραζιλια εχει τα παρακατω:

1998 : Κατοχος (προκριθηκε απευθειας)
2002 : 1 ισοπαλια και 8 νικες
2006 : 2 ισοπαλιες και 7 νικες
2010 : 4 ισοπαλιες με (0-0) και 5 νικες
2014 : Διοργανωτρια (προκριθηκε απευθειας)
2018 : 1 ισοπαλια με Ουρουγουαη, οι αλλες ολες νικες
2022 : 8 νικες, ενω ο αγωνας με Αργεντινη ακυρωθηκε καθως ειχαν προκριθει και οι δυο ομαδες ως σιγουρη 1η και 2η.

1 Like

Ε ναι, δεν ειναι και οι ντριπλες που εφαγε ο φαν Νταϊκ.

Πονας ακομα, 4 χρονια περασαν, ξεπερασε το ρε Τακη

1 Like

Ναι αλλά αυτό δεν το έβαλες!

Αν σκεφτούμε πόσο συντηρητικές είναι οι κοινωνίες σε αυτές τις χώρες δεν θα μπορεί.

Εκτός αν του κάνουν ειδική εξαίρεση όπως έκαναν στον Κριστιάνο Ρονάλντο που του επέτρεψαν να κοιμάται με τη σύντροφό του ενώ δεν είναι παντρεμένοι.

Αλλά είπαμε οι νόμοι σε όλες τις χώρες ισχύουν μόνο για την πλέμπα.

To SDNA μηνύει τη Θύρα 7 επειδή σε χτεσινοβραδινή ανακοίνωσή της ανέφερε ονομαστικά κάποιους δημοσιογράφους του μέσου και έγραψε τη φράση “Μαζευτείτε αλλιώς θα σας μαζέψουμε εμείς”.

Καλά θα πάει αυτό

Χτες είχε βόλλεϋ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Το ματς διακόπηκε λόγω επεισοδίων. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρότατα από ναυτική φωτοβολίδα που του καρφώθηκε στον μηρό, μπήκε χειρουργείο, έπαθε τρεις ανακοπές, είναι ακόμα και τώρα σε κρίσιμη κατάσταση. Για όποιον δεν το ξέρει, μηρός = πεθαίνεις αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, από εκεί περνάει η μηριαία αρτηρία, γι’ αυτό οι χούλιγκαν μαχαιρώνουν εκεί. Επίσης, ανακοπή = αναπηρία, μιας και ένα κομμάτι του καρδιακού μυ ουσιαστικά πεθαίνει, άσχετα αν τη γλιτώσει ο άνθρωπος. Έγιναν 424 προσαγωγές. Καλά πάμε με τα πλακώματα για τις ομάδες, αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” σε όλους τους μπροέντρους, σε όλα τα δημοσιογραφικά σκουπίδια και σε όλους όσους θρέφουν αυτό το πράγμα (δεν είμαστε 100% άμοιροι κι εμείς).

Κατά τα άλλα, ο καραγκιόζης που έχουμε για πρωθυπουργό, όταν είχε πέσει ένας αστυνομικός από το μηχανάκι στη Νέα Σμύρνη που τα ΜΑΤ πλακώνανε τον κόσμο που διαμαρτυρόταν δικαίως για την υπερβολική βία (θυμίζω, ήταν τότε που στην πλατεία είχαν τραμπουκίσει μια οικογένεια γιατί και καλά δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κόβιντ και μετά είχαν δείρει έναν νεαρό που τους υπερασπίστηκε), είχε βγει και μας είχε κάνει διάγγελμα. Τώρα ακόμα κάνει την πάπια, η κότα.

12 Likes

Εδώ βγήκαν και είπαν πως τα επεισόδια έγιναν στο Allu Fun Park !!!