Αθλητική επικαιρότητα

Ηθελα να το βαλω να το δω και εκανα κατι στον υπολογιστη, λεω να το βαλω στο 25’.

Ηδη στο 2-2 το σκορ ε γαμησε μας πεφτω για υπνο γιατι ειμαι κομματια.

Επαθα οτι ο Αποστολης την αλλη μερα με το Ρεαλ - Σιτι και χωρις να παω περιπτερο.

4-4 στο 93’ , 3 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά. Απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων

https://x.com/brfootball/status/1896903427114082457?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1896903427114082457|twgr^e08a331a6c27e632af40e2cee810d458df5f7469|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2FViral%2Fmeksiko-to-pio-edupwsiako-kai-aneksigito-gkol-to-ebale-paiktria-tis-tigkres%2F5038450
GOOOOOOOL

5 Likes

Τι εβαλε η μπαλαδόφατσα;;

1 Like

Πραγματικα φανταστικο γκολ ε.
Τετοια γκολ μπαινουν αρκετα συχνα χωρις 100% προθεση, αλλα αυτη το ηθελε ακριβως ετσι το γκολ.

1 Like

Dear Fiorentina

Please come to Greece next year to play with us

Love,
Every single Greek team

4 Likes

Απολαυστική Μπόντο Γκλιμπ απόψε.

Βλεπω χεζονια εσπασε το ροδι και πετυχε ξανα καλαθι για τον παναθηναικο επειτα απο σχεδόν 4 χρόνια.

1 Like

Μπράβο Μανόλο! 6.05 , απίστευτος

8 Likes

Μονο 4 αλτες εχουν κανει καλυτερη επιδοση σε κλειστο στην ιστορια του επι κοντω!

1. Duplantis 6.27
  2. Lavillenie 6.16
  3. Bubka 6.15
  4. Steve Hooker 6.06

Ο Μανολο ειναι με τον Chris Nilsen μαζι στο 6.05. Σε ανοιχτο δεν ειναι ακομα στο ιδιο επιπεδο, αλλα εχει φτασει τα 6.00 νωριτερα φετος (ειναι ο 17ος αθλητης στην ιστορια που επιασε αυτο το οριο).

Αναρωτιεμαι αν μπορει να φτασει συντομα και τα 6.05 σε ανοιχτο, θα ηταν τρομερο επιτευγμα. Καλα, ηδη ειναι.

2 Likes

Νομίζω θα το καταφέρει, θέλει δουλειά, δεν είναι εύκολο. Νομίζω χτυπάει 6.15 σε 2-3 χρόνια αν δεν βγάλει τραυματισμό και γίνει σοβαρή δουλίτσα που ήδη γίνεται δηλαδή

1 Like

11/10

1 Like

Απο τη μια εντελως χαζοι οι Ιταλοι που εφαγαν γκολ ετσι, καθως επρεπε να παει ενας παικτης εστω κοντα να μην τους αφησει να το εκτελεσουν γρηγορα, απο την αλλη θεωρω πληρως ηλιθιο γενικα το συστημα που ειναι σε φαση “αν σφυριξει ο διαιτητης πρεπει να περιμενουν, αλλιως οχι”.

Καλα γενικα το “ευγενης αμιλλα” εχει εξαφανιστει απο τα αθληματα εδω και κανα 2 δεκαετιες, ολοι κλεφτοκοταδες, ολοι υποκριτες, ολοι θεατρινοι… μεγαλος λογος για τον οποιο δε βλεπω παιχνιδια οσο εβλεπα παλιοτερα.

Κρίμα που ο Ναιγκελσμαν δεν είναι πια στη Λειψια, θα του μάθαινε κι άλλα κόλπα ο Κλοπο σίγουρα

Ο καθένας ό,τι του αξίζει, εμείς δάκρυα, ο Μεσσι βασιλιάς, η Μπάρτσα να έχει βγάλει 2ο Μεσσι , η Λίβερπουλ 4 κύπελλα στην δεύτερη καλύτερη περίοδο της ιστορίας της, και ο Κλόπο να τα παίρνει ρομαντικά από τη Red Bull ως ένας από εμάς

Τα λέει και ο Θέμης, άλλωστε.

1 Like

Έτσι, καμία ορίτζιναλ σκέψη, να μου πεις λογικό Αμερικανάκια αριθμολαγνους σας έχουν κάνει ο ιδιοκτήτες

Δε χρειάζεται πολλή σκέψη. Μέσι Βασιλιάς, Κλόπο κόλπα, Λίβερπουλ 4 Κύπελλα στη δεύτερη καλύτερη περίοδο της ιστορίας της, Μπάρτσα δεύτερος Μέσι. Σκούπισε τα δάκρυά σου τώρα, πάνε 6 χρόνια.

1 Like

Άρα με λίγα λόγια ακριβώς ό,τι είπα κι εγώ, καμία ορίτζιναλ σκέψη :stuck_out_tongue: