Αθλητική επικαιρότητα

Νομίζω θα το καταφέρει, θέλει δουλειά, δεν είναι εύκολο. Νομίζω χτυπάει 6.15 σε 2-3 χρόνια αν δεν βγάλει τραυματισμό και γίνει σοβαρή δουλίτσα που ήδη γίνεται δηλαδή

1 Like

11/10

1 Like

Απο τη μια εντελως χαζοι οι Ιταλοι που εφαγαν γκολ ετσι, καθως επρεπε να παει ενας παικτης εστω κοντα να μην τους αφησει να το εκτελεσουν γρηγορα, απο την αλλη θεωρω πληρως ηλιθιο γενικα το συστημα που ειναι σε φαση “αν σφυριξει ο διαιτητης πρεπει να περιμενουν, αλλιως οχι”.

Καλα γενικα το “ευγενης αμιλλα” εχει εξαφανιστει απο τα αθληματα εδω και κανα 2 δεκαετιες, ολοι κλεφτοκοταδες, ολοι υποκριτες, ολοι θεατρινοι… μεγαλος λογος για τον οποιο δε βλεπω παιχνιδια οσο εβλεπα παλιοτερα.

Κρίμα που ο Ναιγκελσμαν δεν είναι πια στη Λειψια, θα του μάθαινε κι άλλα κόλπα ο Κλοπο σίγουρα

Ο καθένας ό,τι του αξίζει, εμείς δάκρυα, ο Μεσσι βασιλιάς, η Μπάρτσα να έχει βγάλει 2ο Μεσσι , η Λίβερπουλ 4 κύπελλα στην δεύτερη καλύτερη περίοδο της ιστορίας της, και ο Κλόπο να τα παίρνει ρομαντικά από τη Red Bull ως ένας από εμάς

Τα λέει και ο Θέμης, άλλωστε.

1 Like

Έτσι, καμία ορίτζιναλ σκέψη, να μου πεις λογικό Αμερικανάκια αριθμολαγνους σας έχουν κάνει ο ιδιοκτήτες

Δε χρειάζεται πολλή σκέψη. Μέσι Βασιλιάς, Κλόπο κόλπα, Λίβερπουλ 4 Κύπελλα στη δεύτερη καλύτερη περίοδο της ιστορίας της, Μπάρτσα δεύτερος Μέσι. Σκούπισε τα δάκρυά σου τώρα, πάνε 6 χρόνια.

1 Like

Άρα με λίγα λόγια ακριβώς ό,τι είπα κι εγώ, καμία ορίτζιναλ σκέψη :stuck_out_tongue:

προσπαθώ να παρακολουθήσω αυτό το εξαρετικά ενδιαφέρον low level beef, αλλα δυσκολεύομαι. μπορείτε είτε οι παρευρισκόμενοι είτε άλλοι αναγνώστες, να δώσετε μια εξήγηση ;

Αναφορικά με το αστείο με τον Θέμη, καλά κάνετε και το κάνετε καθώς δικαιωμά σας να μην σας αρέσει. από την άλλη δεν εχει παλιώσει ;

1 Like

Και η Real να παίρνει άλλα 6 Champions League :fire:

Ο παντελής λέει δεν ξέρει αν ο Βαν Ντάικ έπρεπε να πάρει κόκκινη για την ωμιά στον κλόουν, αυτό είναι καραχέρι μπορεί και κόκκινη

Ας πάρει άλλα 200, θα ξανάρθει πολύ σύντομα η μέρα που θα παίζει με 7 αμυντικούς σε ημιτελικό για να μη φάει 5 στο κεφάλι (όχι ότι τώρα τα γλιτώνει αλλά να’ χούμε να λέμε)

ευχαριστω φιλε Κρισπ.

Και για να ολοκληρωθει η αναλυση, εδω βλεπουμε χέρι ή ξερωγω κάτι άλλο ;

Ανάλογα με το τι θα απαντήσεις, θα κριθεί σε ποια πλευρά του μπιφ είσαι.

Είναι το πέναλτι με το οποίο η Λίβερπουλ έκανε το 1-0 στον τελικό του '19.

3 Likes

ακου τωρα, ειμαι διχασμενος.

Στην Αγγλια ειμαι τοτεναμ, αλλα αγαπαω και κλοπ.

Ο παντα ευστοχος στα ποδοσφαρικα παντελης, τι λεει ;

ΥΓ : Βαθυ beef από το 2019, για μερακληδες

Είναι ο Μέσι ο Θεός σου;

για οποιον δεν ειναι, δεν θα έπρεπε να γραφει για αθλητικά γενικά, θα έπρεπε να απαγορευεται

1 Like