Και για να μην ξεχνιόμαστε, εκείνη η Λίβερπουλ είχε τον πιο ακριβό αμυντικό στην ιστορία, 60 εκ τέρμα, 60 (Κεϊτά) και 40 (Τσάμπερλεϊν) αναπληρωματικούς μέσους του Φαμπινιο (50 εκ), συν κάτι Σαλαχ, Μανε, Φιρμίνιο που έσκαγε 30αρια-40αρια απέναντι σε μια Τοτεναμ που έπαιζε με παιδιά είτε από τις ακαδημίες (και ο Χαρης τραυματίας) είτε που τους πήρε μικρούς και η πιο ακριβή μεταγραφή ήταν 30εκ ο…Σισσοκο, έβαλε το κάλπικο στην αρχή και μετά έκατσε όλη πίσω (39% κατοχή).
Αλλά εδώ η Λίβερπουλ ήταν οι ισχυροί η ομαδάρα που δεν πήρε αυτά που τους αναλογούσαν από τους κλέφτες της Σιτι, και η Τόττεναμ χαχα, ποια Τοτεναμ, έλα τώρα.
Γι’αυτό δυσκολεύονται, έχουν συνηθίσει να είναι ο Βασιλάκης Καΐλας όταν μιλάνε για μπάλα
Ντροπή που δεχτήκατε να γίνετε το πλυντήριο του Μπαρτομέου, εγώ αν ήμουν ο Κλοπ θα έλεγα δεν μπορώ να δεχτώ να είμαι μέρος αυτού του συστήματος, παραιτούμαι αν πάρετε τα 150 για τον Κουτίνιο και θα πάω να δουλέψω στη Λειψία
Εντωμεταξυ αν μια διοικηση ειναι καλη, αυτο σημαινει πως η Μπαρτσελονα επρεπε να πηγαινει τελικο καθε χρονο ή/και να παιρνει το Champions League? Αρα με την ιδια λογικη η διοικηση της Λιβερπουλ τα τελευταια 30 χρονια ειναι γενικα απαραδεκτη με εξαιρεση κανα 2 χρονιες?
Το αυτογκολ της Βαλενθια σημερα θα το ζηλευε το 90% των ποδοσφαιριστων.
Δεν μετρησε τελικα ως offside, αλλα σχεδον κριμα που δεν μετρησε. Απιστευτη εκτελεση!
Μετά απ’ αυτό που έκανε η Γιουνάιτεντ σήμερα τείνω να αναθεωρήσω και να τη χρίσω φαβορί
Γιατί ΟΚ ομαδάρα η Αθλέτικ, σούπερ ταλαντούχα, μέγα κίνητρο με τον τελικό σπίτι της κλπ κλπ, αλλά αυτή η ψυχολογία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση ρε παιδί μου…
Ποια ψυχολογια? Οι Γαλλοι ηταν κατω με 2-0 και πηγαν και εβαλαν 4 αρχιδατα γκολ μεσα στο Old Trafford μεσα σε μιση ωρα. Το οτι δεν μπορεσαν να διαχειριστουν το προβαδισμα και εκαναν δυο εντελως ηλιθια και αχρειαστα πεναλτι, δεν αλλαζει το γεγονος οτι η αμυνα της Man Utd ειναι για γελια και κλαματα. Καλα για τον Ονανα τι να πουμε… περιττα τα λογια.
Αυτην την στιγμη υπαρχουν 30-40 ομαδες στην Ευρωπη που ειναι καλυτερες απο την United, απλως η Lyon δεν ειναι μια απο αυτες.