Αθλητική επικαιρότητα

Σωστό (κανονισμός όμως, όχι νόμος)

Λάθος. Δεν υπήρξε ποτέ απόδειξη, τουναντίον υπήρξε αθώωση

1 Like

Ναι.

Οχι. Τι σημαινει αυτο μωρε; Μηπως πρεπει να το πουμε στον Ερικ Καντονα, για να το ξερει; Οχι, σορι. Εχουμε κανονικοποιησει τα παραλογα.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να φυγουν απο το γηπεδο μονοι τους. Εννοω, ναι σαν συνδεσμος μπορουν να το ζητησουν. Μπορουν να απεργησουν. Μπορουν δεν ξερω τι. Αλλα οχι να φυγουν μονοι, χωρις να τιμωρηθει η ομαδα. Και τα συμβολαια δεν γραφονται σε χαρτοπετσετα, αλλα ειναι απειρες σελιδες με “ορους και προϋποθεσεις” που πρεπει να τηρηθουν.

quote=“Sevek, post:7467, topic:2833”]
Τέτοιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν δημόσιο λόγο.
[/quote]
Ποιοι ειναι “τετοιοι ανθρωποι”; Γιατι εκεινος και οχι εσυ; Ή εγω; Ποιος αποφασιζει για το ποιος εχει δημοσιο λογο; Τι επικινδυνο εκανε ο (καθε) Λουτσεσκου οταν νομιζει οτι σε ενα επαγγελματικο παιχνιδι αδικηθηκε; Τπτ ειναι η απαντηση. Τον συντηρει ο χωρος του, οχι καποια ανωτερη δυναμη. Αν ο χωρος καθαρισει απο “εξαγριωμενους πελατες/οπαδους” και “εξαλλους προεδρους/γκανγκστερ”, θα καθαρισει κι απο τους Λουτσεσκου.

Συνεπως, ξαναδιαβασε οσα εγραψα στο προηγουμενο ποστ.

Ναι, σίγουρα έτσι νομίζει :joy:

Δεν είπα να του απαγορευτεί να μιλάει, αλλά ότι εκ του αποτελέσματος, το τύπος είναι επικίνδυνος και με βάση αυτό, ότι δεν θα έπρεπε να μιλάει γιατί προκαλεί βία. Ακόμα και δίκιο να είχε σε αυτό που υποστηρίζει, υπάρχει άλλοι 1000 τρόποι να το πει χωρίς να πολώσει και χωρίς να προσβάλει.

Η πόλωση που προκαλεί είναι πολύ περισσότερο από τίποτα. Και πες εγώ και συ, μπορούμε να καταλαβουμε τι γίνεται. Μια μεγάλη μάζα όμως δεν μπορεί. Και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα.

Συμφωνούμε απόλυτα.

Ας πούμε ότι ούτε αυτό ήταν η ενδεδειγμένη αντίδραση, ετσι?
Το ότι έχουμε κανονικοποιήσει τα παράλογα, είναι κατι που με βρίσκει σύμφωνο και είναι είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα.

Ναι, δεν μπορούν να φύγουν έτσι. Μπορούν να κάνουν 1002 ακόμα πράγματα. Δεν κάνουν όμως.

1 Like

Οχι, αλλα ηταν ανθρωπινη. Το επαγγελμα του ποδοσφαιριστη φερνει εκατομμυρια, αλλα δεν σημαινει οτι τα παιρνει για να ακουει εμενα να ξεσπαω χυδαια σε αυτον. Και αν πρεπει να επιλεξω μεταξυ ενος ουγκανου φασιστα μπεκρη στην εξεδρα κι ενος ποδοσφαιριστη, δεν θα αναφερω τι διαλεγω.

Γενικως παντως φαινεται οτι συμφωνουμε. Απλως εχω την αισθηση οτι η οπτικη σου ειναι “κοψτε τους μλκς σαν τον Λουτσεσκου επειδη ειναι role models και ετσι θα κοπει η βια”, κατι που δεν θα γινει.

Ενω εγω ειμαι “κοψε τη βια και καθαρισε τον χωρο, διοτι ετσι θα εξαφανιστουν οι μλκς σαν τον Λουτσεσκου”, που επισης δεν θα γινει εξαιτιας του πρωτου μερους της προτασης μου. Νομιζω οτι απο το quote που εβαλα, κι εσυ το ιδιο πιστευεις αλλα ισως δεν εχεις σκεφτει σωστα το roadmap.

Βια δεν παραγει ο αθλητης (καθε σπορ), αλλα η κοινωνια μας. Ολοι ψαχνουν τροπο να ξεσπασουν και το γηπεδο αποτελει ωραιοτατο “πεδιο μαχης” που αφηνει ελευθερο η καθε κυβερνηση μας για αποσυμπιεση της βαλβιδας. Η ασυδοσια που υπαρχει επιτρεπει σε μαφιοζους (πασης φυσεως) να αποκτουν ελεγχο ομαδων και να οχυρωνονται πισω απο το πληθος. Στην Πρεμιερ Λιγκ οι χουλιγκαν δεν εχουν εξαφανιστει, αντιθετα δινουν ραντεβου και σκοτωνονται μεσα στα δαση. Αλλα μεσα στο γηπεδο δεν γινεται τπτ.

1 Like

Έχω πάθει τζετ λαγκ απ’τα σύννεφα που πέφτω κάθε λιγο

3 Likes

Δεν είμαστε εμείς, είμαστε τα ξαδέρφια μας

7 Likes

Μπάρτσα Ατλετικο 2-2 στο 20 και το έχει το κωλοaction24 που εκπέμπει σε 144p, τι μλκες είναι αυτοί ρε γαμώτο

Ε βαλε το Youtube 1080 :stuck_out_tongue:

1 Like

Ηθελα να το βαλω να το δω και εκανα κατι στον υπολογιστη, λεω να το βαλω στο 25’.

Ηδη στο 2-2 το σκορ ε γαμησε μας πεφτω για υπνο γιατι ειμαι κομματια.

Επαθα οτι ο Αποστολης την αλλη μερα με το Ρεαλ - Σιτι και χωρις να παω περιπτερο.

4-4 στο 93’ , 3 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά. Απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων

https://x.com/brfootball/status/1896903427114082457?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1896903427114082457|twgr^e08a331a6c27e632af40e2cee810d458df5f7469|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2FViral%2Fmeksiko-to-pio-edupwsiako-kai-aneksigito-gkol-to-ebale-paiktria-tis-tigkres%2F5038450
GOOOOOOOL

5 Likes

Τι εβαλε η μπαλαδόφατσα;;

1 Like

Πραγματικα φανταστικο γκολ ε.
Τετοια γκολ μπαινουν αρκετα συχνα χωρις 100% προθεση, αλλα αυτη το ηθελε ακριβως ετσι το γκολ.

1 Like

Dear Fiorentina

Please come to Greece next year to play with us

Love,
Every single Greek team

4 Likes

Απολαυστική Μπόντο Γκλιμπ απόψε.

Βλεπω χεζονια εσπασε το ροδι και πετυχε ξανα καλαθι για τον παναθηναικο επειτα απο σχεδόν 4 χρόνια.

1 Like

Μπράβο Μανόλο! 6.05 , απίστευτος

8 Likes

Μονο 4 αλτες εχουν κανει καλυτερη επιδοση σε κλειστο στην ιστορια του επι κοντω!

1. Duplantis 6.27
  2. Lavillenie 6.16
  3. Bubka 6.15
  4. Steve Hooker 6.06

Ο Μανολο ειναι με τον Chris Nilsen μαζι στο 6.05. Σε ανοιχτο δεν ειναι ακομα στο ιδιο επιπεδο, αλλα εχει φτασει τα 6.00 νωριτερα φετος (ειναι ο 17ος αθλητης στην ιστορια που επιασε αυτο το οριο).

Αναρωτιεμαι αν μπορει να φτασει συντομα και τα 6.05 σε ανοιχτο, θα ηταν τρομερο επιτευγμα. Καλα, ηδη ειναι.

2 Likes