Συμφωνω, αλλα τον ειχα για σημαια της ομαδας (αν και δεν υπαρχουν σημερα σημαιες) δεν μπορω να τον δω σε αλλη ομαδα, τον ηθελα για παντα στην Αρσεναλ, επισης ηταν το μεγαλυτερο ονομασ την ομαδα.
Η φωτο ειναι απο τον τελευταιο αγωνα στο Highburi οπου φιλησε το χορτο αφου σκοραρε ??? εε???
Σε απολογία κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Ζήσης Βρύζας για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Το πρώτο δείγμα του πρώην διεθνούς φορ είχε βρεθεί θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε μετά την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Skoda Ξάνθης στις 3 Μαρτίου, ενώ ο ίδιος δεν ζήτησε εξέταση και του δεύτερου δείγματος, με αποτέλεσμα να ισχύουν τα αποτελέσματα του πρώτου ελέγχου. Ο Καβαλιώτης επιθετικός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις την προσεχή Τετάρτη, 4 Ιουλίου, και κινδυνεύει άμεσα με επιβολή ποινής αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.
Όντως είχα πετάξει από την χαρά μου όταν έμαθα ότι τον πήραμε και τελικά έκανε μόλις ΕΝΑ καλό παιχνίδι με ΟΦΗ στο Παγκρήτιο…
Όσο για Μπαρτσα με Ανρί και Τουρέ που ενισχυθήκαμε, και με όλους τους άλλους παικταράδες μας πιστεύω ότι έχουμε το κορυφαίο ροστερ της Ευρώπης και μας ανήκει CL και Primera Division.
Μου φτάνουν αυτά που βλέπω. Στην προσωπική του ζωή μπορεί να είναι και το καλύτερο παιδί, αλλά στο γήπεδο όχι. Το φαουλ που έκλεψε από τον Μάριτς νομίζω με το Αιγάλεω τι ένδειξη είναι ?
Οτι ειναι τσαμπουκας και ξερει μπαλα. Ποτε μαθανε μπαλα ο Μαριτς και ο Μπουλουτ για να εκτελουν φαουλ? Κι εν πασει περιπτωσει, μια ολοκληρη χρονια περσι δεν τσακωθηκε με κανεναν κι ισα-ισα του δωσαν και αδικη αποβολη με τον Ατρομητο (νομιζω)…
Ναι είναι κωλόπαιδο ο Καστίγιο που ξέρει μπάλα.
Ναι είναι κωλόπαιδο ο Καστίγιο που είναι τσαμπουκάς.
Ναι είναι κωλόπαιδο ο Καστίγιο που δεν είναι αδερφή στο γήπεδο.
Και ναι, είμαστε μαλάκες που δεν τον πήραμε στην εθνική.
Σε ποιο απ’ολα? Που εχει πλακωθει με τη μιση Ελλαδα, με ολους τους προπονητες του και με μερικους συμπαικτες ή με το οτι ελεγε οτι μονο το Μεξικο σκεφτεται?
Το παλικαρι ειχε επισης δηλωσει οτι μονο στο Μεξικο θελει να παιξει. Ας αποφασιζε που τον συνεφερε περισσοτερο για να ανυψωθει η καριερα του κι ας μας ελεγε. Τελικα το εκανε και τον συγχαιρω. Απλα δεν τον θελω στην εθνικη.