Ε νταξ μωρέ όσο περισσότεοι καλοί τόσο καλύτερα για μας!
Για μας ομως οχι :lol:
Τεσπα,θα ακουσουν πολλα τα αυτια μας.Το θεμα ειναι τι θα πραγματοποιηθει.
Εγω παντως σημερα ξενερωσα.
Και απ’οτι φαινεται την κανει και ο Μασει για Λιετουβος Ριτας.Πανω που ηταν ετοιμη η εκδοση του κοινοτικου διαβατηριου.
Γιεα.
τα ίδια και 2 χρόνια πριν όταν “χτίζατε” ομάδα με Μπάρτον…
Γιες.
Ειχαν μεινει 3-4 παικτες απο την ομαδα μετα το τελος της χρονιας.
Κ εκεινη η ομαδα (Σμους,Μπειλι,Στακ,Λικχολιτοφ,Κομματος κτλ κτλ ) το δευτερο μισο της χρονιας επαιζε το πιο θεαματικο και ωραιο μπασκετ που εχει παιξει ο Αρης οσο θυμαμαι να τον παρακολουθω εγω.
Ουφ ξενερωνω και μονο που τα σκεφτομαι.
Σήμερα κάπου διάβασα ότι ο Άρης πάει για Γιαννάκη.
Μούσι λέτε;
Το ειδα κι εγω,στην αθλητικη Μακεδονιας-Θρακης(η πιο κωλοεφημεριδα της Βορειας Ελλαδας,για ολους φαρμακι σταζει)
Κοιτα και περισυ ακουγοταν,αλλα ο Γιαννακης αυτη τη στιγμη εχει αναλαβει την Εθνικη.Και μεχρι τον Σεπτεμβριο δεν θα μπορει να ασχοληθει με καμια αλλη ομαδα,αφου εχουμε ενα Ευρωμπασκετ να παρουμε…
Παντως δεν το θεωρω καθολου απιθανο να αναλαβει ο Γιαννακης τον Αρη στα επομενα χρονια.
1:50.
Ο Νούνιεθ έχει ωραίο πόδι λοιπόν. Γενικά όποιος θέλει να δει καμμιά κίνηση ας γράψει να δει ματς της Αρζεντίνος, έχει συμμετοχή σε πολλές φάσεις και ωραίες ντριμπλίτσες. Να δούμε.
Πφφφ.
Toni Calvo,el nuevo C.Ronaldo.
Χα.
[SIZE=“5”]Ήρθε και υπογράφει ο Νούνιες[/SIZE]
Σκατά φωτογραφία του βάλανε, είναι ωραίο γκομενάκι κανονικά ε.
Το θέμα είναι να πετυχαίνει κάνα γκολ και ας είναι και σαν τον Άλβες!
Λενε για Σαμαρα στον ΟΣΦΠ αλλα βγαινουν και δημοσιευματα που λενε για ΠΑΟ οποτε παιχνιδι των μανατζερ ειναι.
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ
από: http://www.contra.gr/AmerWrestling/USA/WWE/158405.html (για όσους έβλεπαν-βλέπουν wrestling)
Ο Chris Benoit, η σύζυγός του και ο γιος τους βρέθηκαν νεκροί στην κατοικία τους το βράδυ της Δευτέρας (25/06). Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για δολοφονία και αυτοκτονία. Ο επιθεωρητής Bo Turner με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε ότι τα πειστήρια του εγκλήματος εξετάζονται στο εγκληματολογικό εργαστήριο και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο προς ανακοίνωση.
Οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι ο 40χρονος Καναδός παλαιστής σκότωσε τη σύζυγό του, στη συνέχεια τον γιο του και έπειτα, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ενας γείτονας κάλεσε την αστυνομία και τα πτώματα βρέθηκαν σε τρία διαφορετικά δωμάτια.
Ο επικεφαλής των ερευνών Tommy Pope τόνισε με δηλώσεις του στο Associated Press ότι οι θάνατοι εξετάζονται με το σκεπτικό της ανθρωποκτονίας και τα αίτια θα γίνουν γνωστά την Τρίτη μετά τα αποτελέσματα της νεκροψίας των πτωμάτων.
O Benoit ήταν μία από τις πλέον, αναγνωρίσιμες μορφές στο χώρο της επαγγελματικής πάλης με πολλούς τίτλους στο παλμαρέ του, τόσο ατομικά όσο και στo “tag-team”.
Η WWE ακύρωσε την απ’ευθείας μετάδοση του “Monday Night Raw” και το τηλεοπτικό δίκτυο πρόβαλε τρίωρη εκπομπή αφιερωμένη στον Benoit. Συντετριμμένος από την είδηση εμφανίστηκε ο πρόεδρος του WWE Καναδά, Carl DeMarco: “H σχέση μου με τον Chris ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και τον θεωρούσα ως έναν από τους καλύτερους φίλους μου. Ο Chris ήταν ζεστός, φιλικός, συμπονετικός και ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου μας”.
Παράξενα πράματα ρε παιδιά…
Και ο Eddie Guerrero σε τέτοια ηλικία έφυγε…
Ελεος! Το Wrestling ειναι μ@λ@κι@. Μονο οταν ημιυν στο χωριο μου το εβλεπα και δεν ειχα τιποτα αλλο να κανω αφηστε που ειναι και στημενα τα περισσοτερα.
Το προτιμώ από το αληθινό ξύλο.
Ακομα να το πιστεψω οτι μας πειρανε τον Henry οι Μπλαουγκρανα…
Λοιπόν, σίγουρα ο Τιτι είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ¶ρσεναλ και αυτό δεν αλλάζει.
8 χρόνια στην ομάδα προσέφερε τα πάντα και πιστεύω ότι έφτασε στο peak του στην Arsenal. Η Μπαρτσελόνα σίγουρα είναι μια καλή περίπτωση για να κατακτήσει το CL, που του λείπει από την συλλογή τροπαίων, αλλά εκεί δε θα 'ναι HENRY THE KING ρε παιδί μου.
Το ζήτημα είναι, ότι η ¶ρσεναλ έχει ήδη καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας και χρειάζεται εμπειρία στο ρόστερ και σίγουρα πλέον έναν πολύ καλό σέντερ φορ για να καλύψει το κενό του Τιερί. Ακούγονται διάφορα ονόματα και ο Βενγκέρ όλο και κάτι θα κάνει. 24 εκατ. ευρώ από τη μετεγγραφή του Ανρί και περίπου 2 από του Αλαντιέρ, αρκούν για να γίνει μια πολλή καλή μετεγγραφή. Χούντελαρ ή Τόρρες που ακούγονται είναι μεγάλα ονόματα και μπορούν με τον Φαν Πέρσι να βάλουν πολλά γκόλ.
Τέσπα.