Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός, Λεονέλ Νούνιες. Ο Ίλια Ίβιτς τα βρήκε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς στα 2,5 εκ. δολάρια, φήμες ότι ο παίκτης βρίσκεται καθ? οδόν για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.
Οντως ειναι λιγο μαλακια, θα ηταν καλυτερο πχ να ηταν την 3η αγωνιστικη που θα εχουν παιξει λιγο οι ομαδες, θυμαμαι που ειχε γινει το ιδιο πριν 2 σεζον και ηταν απο τα πιο σαπια ντερμπι που εχω δει, θα ειναι ανετοιμες οι ομαδες και ισως αυτο καταστρεψει το ματς.
…:roll:
Τη δυσαρέσκειά του για τη μη χρησιμοποίησή του από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μεξικού, Ούγκο Σάντσες, στον ημιτελικό του Gold Cup απέναντι στη Γουαδελούπη (1-0) εξέφρασε ο Νέρι Καστίγιο. «Δεν ξέρω γιατί έγινε, πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Μίλησα μαζί του για λίγο πριν τον αγώνα και μού είπε πως έγινε για λόγους τακτικής. Αν όμως δεν είμαι στα πλάνα για ένα ματς με τη Γουαδελούπη, τι θα γίνει απέναντι στη Βραζιλία, τη Χιλή και τον Ισημερινό (αντίπαλοι στο Κόπα Αμέρικα); Αν δεν είμαι ικανός για ένα τέτοιο ματς είναι καλύτερα να δοθεί η θέση μου στην ομάδα σε κάποιον άλλο. Θέλω να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Όταν δεν αγωνίζεσαι στον ημιτελικό, είναι δύσκολο να παίξεις και στον τελικό. Θέλω να ξέρω για ποιον λόγο δεν έπαιξα, δεν είπα πως δεν θέλω να παίξω ξανά», δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού.
Από την πλευρά του ο Ούγκο Σάντσες απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις των Μεξικανών δημοσιογράφων: «Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έμειναν στον πάγκο, όχι μόνο ο Νέρι. Για το λόγο αυτό μόνο ένας αποφασίζει ποιος παίζει και ποιος όχι. Όταν δεν υπάρχει θέση στην ομάδα, είναι δύσκολο για έναν παίκτη σαν αυτόν. Πάντα εξηγώ σε κάθε παίκτη γιατί παίζει ο ένας και όχι ο άλλος. Και την Κυριακή όμως έντεκα είναι αυτοί που θα παίξουν και οι υπόλοιποι θα μείνουν στον πάγκο».
Ο Ανρί υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με Μπάρτσα… Να δούμε ποιος θα φύγει τώρα… Ετό ή Ροναλντίνιο?
Ροναλντίνιο χλωμό, για Ετό λυσσάει πόσο καιρό τώρα η Λίβερπουλ και γενικά είναι πάντα ζεστό το ζήτημα.
Το θέμα είναι ότι ο Ανρί δεν είναι φορ περιοχής. Αρέσκεται να παίρνει την μπάλα έξω από περιοχή κ συνήθως αριστερά. όπου παίζει και ο Ροναλντίνιο δηλαδή. Θα δούμε… Η Λίβερπουλ μάλλον παίρνει τον Τόρες από Ατλέτικο δίνοντας 24 εκ ευρώ και τον Λουίς Γκαρσία.
Μαλλον ο Ετο θα φυγει ρε παιδια…
Και για τον Τορες χωνεται και η Man Utd,αρα μπορει να τα βρουν μεταξυ τους
Ασχετο,παρελθον ο Ματσον απο τον Αρη.
Αιντε βουρ για φημολογιες τωρα με Σπαχια,Ιβκοβιτς,Σακοτα αλλα και Πεδουλακη(ο τζιζους και ο κραιστ) και Κακιουση(το ιδιο).
δεεεεε φτιάχνονται έτσι οι ομάδες[-X
Εεεεελα…
Σκατα στα μουτρα μας τωρα.Αντε να πουμε καναμε 2 καλες χρονιες με εναν προπονητη,δημιουργησαμε χημεια και τωρα φτου κι απ’την αρχη.
Παντως δεν τον διωξαμε απ’οτι καταλαβα.Ο ιδιος αποφασισε να φυγει κ να γυρισει Ιταλια.
Scheisse.
Αντιο Τιερι
Γιατι ρε γαμωτο να παει στην αντιπαθιτικη Μπαρτσελονα ???
ΓΙΑΤΙ ???
Τι λες ρε ο Πεδουλάκης είναι προπονητάρα.
Δεν τον παω μια…
Α,μολις ειδα οτι ο Ολυμπιακος αφηνει ελευθερο τον Στακ…Φαγωθηκατε να μας τον παρετε περισυ και τωρα κλωτσηδον? :x
Δν ήταν επιλογή του Γκέρσον.
Σωστο.
Αλλα παλι :x :x
:lol:
Μπορεί και να τον ξαναπάρετε, δεν ξέρεις. :-k
ό,τι και να πάρει ο ΟΣΦΠ από παίκτες,και μόνο η παρουσία του Γκέρσον ανεβάζει πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά τα ντέρμπι με ΠΑΟ:wink:
Xμχμ…Μακαρι,αλλα τα σουπερακια τον βριζαν και τον γιουχαραν στα μεταξυ μας ματς και η διοικηση δεν ξερω τι σχεσεις εχει μαζι του.
Εγω παντως τον παω.
Τωρα ριχνουν και φημες για Μαυροκεφαλιδη παντως.
Για τον Ολυμπιακό εννοείς οι φήμες…
Oχι,για μας
Και για Ολυμπιακο ακουγεται?Δεν το’ξερα.
Τι να τον κανετε ρε…Εχετε Ζιζιτς,Μπουρουση,Σοφο…