Αθλητική επικαιρότητα

Σύμφωνα με το επίσημο site της Ευρωλίγκα η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Ζήση, ο οποίος υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.

Αυτος δεν ηταν κλεισμενος στο ΟΣΦΠ ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ξεκινησε το λιφτινγκ του “Αποστολος Νικολαιδης”

Στρώνεται το «χαλί»

[I]

¶ρχισε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στη Λεωφόρο, που θα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό την προσεχή περίοδο και μέχρι να μετακομίσει στο νέο του σπίτι, στον Βοτανικό. Ο χλοοτάπητας, οι εργασίες για την τοποθέτηση του οποίου θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, τοποθετείται σε σύγχρονα γήπεδα και βοηθάει στο να γίνεται πιο γρήγορο το παιχνίδι. Οι «πράσινοι» επέλεξαν το νέο χόρτο από εταιρεία στην Αυστρία και για πρώτη φορά μπαίνει η συγκεκριμένη ποικιλία σε ελληνικό γήπεδο.

Ο γεωπόνος και υπεύθυνος για τη συντήρηση του χλοοτάπητα, Φάνης Γιαννάτος, αναφέρθηκε χθες με δηλώσεις του στο Κανάλι 9 στην τοποθέτηση του χλοοτάπητα. «Πρόκειται για μία ειδική ποικιλία, την οποία προτιμούσε η ομάδα. Είναι από την Αυστρία και ελπίζω ότι μέχρι το Σάββατο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και η ομάδα θα μπορεί να το πατήσει σε ένα μήνα. Βοηθάει το γρήγορο παιχνίδι, διότι κυλάει ταχύτατα η μπάλα. Δεν υπάρχει τέτοιος χλοοτάπητας στα ελληνικά γήπεδα».

Το συγκεκριμένο «χόρτο» υπάρχει και σε γήπεδα της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας αλλά και ορισμένα της Ιταλίας, ενώ το κόστος του έργου αγγίζει τις 200.000 ευρώ. Στη Λεωφόρο επίσης έγινε επιπεδοποίηση 180 τόνων ποταμίσιας άμμου (έγινε πρώτα επεξεργασία σε εργοστάσιο), ενώ έχουν γίνει πολύ καλά αποστραγγιστικά έργα, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος αναβολής αγώνα σε ενδεχόμενο έντονων βροχοπτώσεων. Με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα θα ξεκινήσει η συντήρησή του.
[/I]

απο sport-fm.gr

Ιστορικές στιγμές στον ΠΑΟΚ. Την Δευτέρα ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναλαμβάνει πρόεδρος σε διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά από συνάντηση 6 ωρών με τον Θανάση Κατσαρή που τελείωσε πριν λίγο ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοίνωσε την απόφασή του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη.
Μέχρι την Δευτέρα θα του παραδώσει την λίστα των ονομάτων που θα συγκροτήσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου υπό την προεδρία του. Σε λίγο θα εκδώσει ανακοίνωση ο Ζαγοράκης που θα ενημερώνει τον κόσμο και επισήμως για την απόφασή του να αναλάβει την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Έχει βάλει μόνο ένα όρο ότι πρέπει μέσα στον επόμενο ένα μήνα η Πολιτεία να ψηφίσει την ρύθμιση των χρεών, αλλιώς θα αποχωρήσει.

1. :bounce: :dizzy: :bow2: :vibrate: :respect: [-o< \:D/ :country:

"Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε οκτώ δεκαετίες ζωής. Γεμάτες χαρές, δάκρυα και συγκινήσεις. Οκτώ δεκαετίες με τον κόσμο στο πλευρό του. Τώρα ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να γίνει συνοδοιπόρος και συμμέτοχος στην προσπάθεια σωτήριας της ομάδας. Ένας ισχυρός και πρωταγωνιστής ΠΑΟΚ, όπως είναι στην ψυχή του λαού του, έτσι πρέπει να είναι και στη δράση του και στην οργάνωσή του, στη διοίκησή του. Η συμμετοχή των φιλάθλων στην αναγέννηση εκ της τέφρας του Δικεφάλου μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο. Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να πηγάζει ΜΟΝΟ μέσα από το λαό του ΠΑΟΚ.

Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ένας ενωμένος κι ενιαίος ΠΑΟΚ.

Πρέπει όλοι να πλησιάσουμε πιο κοντά στον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να μετρήσει το συναίσθημα και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Προσωπικά πήρα αποφάσεις που ίσως να μην της είχα πάρει αν δεν αγαπούσα τον ΠΑΟΚ. Τις περισσότερες φορές μέτρησε το συναίσθημα. Αυτό που κάνω εγώ και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα, θα πρέπει να το οργανώσουμε τώρα πολύ καλύτερα.

Νιώθω ότι έφτασε η στιγμή να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου μέχρι σήμερα. Χρειάστηκαν ατελείωτες ώρες σκέψης και προβληματισμού μέχρι να δεχθώ μέσα μου ότι έφτασα στο τέλος της διαδρομής. Μιας διαδρομής με έντονα συναισθήματα χαρές και λύπες. Αυτή όμως είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Ένιωσα την αγάπη όλου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Πολλές φορές μου ασκήθηκε κριτική γιατί ενεργούσα με οπαδική λογική και όχι μ’ εκείνη που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια που γίνεται τώρα με τη βοήθεια από όλους του ΠΑΟΚτσήδες θα έχει επιτυχία και πράγματι μπορεί να στηρίξει και να κρατήσει ΟΡΘΙΑ την ομάδα. Τώρα στα δύσκολα.

Αυτό το συναίσθημα και η συμπαράσταση του κόσμου, επώνυμου και ανώνυμου, μου δίνει τη δύναμη, την πίστη και το όραμα να υπηρετήσω την ομάδα από ένα άλλο πόστο. Από μια άλλη θέση. Εκτός του αγωνιστικού χώρου. Σ’ έναν χώρο άγνωστο μέχρι σήμερα για μένα. Γνωρίζω τις δυσκολίες του. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Είμαι εδώ. Για να υπηρετήσω τον ΠΑΟΚ, όπως τον υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα.

Λαμβάνοντας σοβαρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων για άμεση ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είμαι σε θέση να δηλώσω ότι από το πρωί της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2007, θα ηγηθώ διοίκησης Πρωτοδικείου. Σεβόμενος κάθε αρμόδια αρχή και τις ευθύνες που αναλαμβάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ δηλώνω κατηγορηματικά ότι :

Σε περίπτωση που μέχρι το πρωί της 18ης Ιουλίου 2007 δεν γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για ρύθμιση των χρεών ΠΑΕ και ΚΑΕ προς το ελληνικό κράτος θα αποσυρθώ ζητώντας από τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τότε ζητώ την συστράτευση όλων των δυνάμεων για τη δημιουργία του ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε".

Θόδωρος Ζαγοράκης

Αιντε καλοριζικος ο νεος Προεδρος! :lol: :lol:

Οι πιο πολλοι χαιρονται περισσοτερο λογω γκαγκατση παρα λογω ζαγορακη…:?

Ο ΠΑΟ και τα ευρωπαικά ματς θα τα δίνει στη Λεοφώρο ???

όχι, τα ευρωπαϊκά στο ΟΑΚΑ νομίζω

Μετά από 10,5 χρόνια και 10 πρωταθλήματα, έφυγε ο Ανατολάκης από τον Ολυμπιακό. Τώρα ποιος θα παίζει βασικός? Τόσα χρόνια το ξέραμε, ότι όποιον και να έχουμε, ο Ανατολάκης θα ήταν ο βασικός. Τώρα ανησυχώ…:stuck_out_tongue:

Ωραια… Δυο σεντερ μπακ χρειαζομαστε τωρα… Θα μπορουσαν να τον κρατησουν παντως εστω και ως τελευταια λυση…

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ανατολάκη για την προσφορά του.

Αυτό που ήξερε, αυτό έπαιζε.

Το σήκωσε η REAL!!!

Έτσι ρε Μπάρτσα!!! Από εκεί που το κατεστημένο σε ανέβασε στο Ζενίθ, δείξε σε όλους ότι η θέση σου είναι το Ναδίρ!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“7”]REAL!![/SIZE]

:drunk: :yahoo: :yahoo: =D> \:D/

Σταδιαλα ρεεεεεεε!!!

Καταλωνια forever!!! Του χρονου παλι δικο μας… Χαρειτε το… Ειναι για λιγο!!!

Ναι μωρη Ρεαλ, ναι μωρη Βασιλισσα !!!

Το πηραμε ξανα, αντε γεια και του χρονου το Ch.L

[SIZE=“1”]αν και 1η ομαδα μου εκει ειναι η Αρσεναλ![/SIZE]

Ναι αλλα αν διωξετε τον καλυτερο προπονητη στον κοσμο, οπως ελεγε ο μαλακας ο προεδρος σας στην αρχη, θα παρετε τ’αρχιδια του Γκουφυ και του Μεσσι που θα τα γαμησουν ολα του χρονου. Ειδικα αν ερθει παρεα το Αρνι και δεσει με τον Ετο.
Αν και η καλυτερη ομαδα εκει περα ειναι η ΒαλενθιΑΡΑ.

Τελειωσε η αγωνιστικη δραση και αρχιζουν τα περιεργα τωρα.
Η Γενεσις(η εταιρεια που κατεχει το 67% της ΚΑΕ Αρης) απ’οτι φαινεται θα αποχωρησει και θα μπει αλλος στο προσκηνιο,πιθανοτατα εταιρεια με τον Τζεβελεκη ομως και παλι προεδρο…
Ο Ματσον οπως ολα δειχνουν φευγει και υπαρχουν σεναρια για Ιβκοβιτς…Προσωπικα θεωρω τον Ιβκοβιτς 5 κλασεις ανωτερο προπονητη του Ματσον (βασικα ειναι ενας απο τους κορυφαιους στην Ευρωπη),αλλα η ομαδα που εχουμε αυτη τη στιγμη ειναι ομαδα του Ματσον.Με νεα αλλαγη προπονητη θα ερθουν και αλλαγες στο ροστερ και ποιος ξερει ποιο θα ειναι το αποτελεσμα.
Η ομαδα οπως ειναι τωρα και με την προσθηκη 3 παικτων(καλο πλειμεικερ,3αρι και σοβαρο 5αρι) ειναι μια χαρα.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=90405

1η αγωνιστικη του νεου πρωταθληματος ποδοσφαιρου με ντερμπι

Παναθηναικος-Ολυμπιακος στη λεωφορο.

Ο Ματσον για`μενα τα σπάει. Χωρίς λεφτά έχει φτιάξει ομαδάρα, ενώ σας πήγε και δεύτερο γύρο ευρωλίγκα με το τρίτο χαμηλότερο μπατζετ. Τι χάλασε την διοίκηση σας πιά??

Παράξενες συμπτώσεις! :roll:

όπου σύμπτωση=??:-k

Στημενο!!! Καταστρεφει το πρωταθλημα…Στην αγγλια(συμφωνα με τον χρηστο σωτηρακοπουλο) δεν βαζουν ποτε ντερμπυ στις πρωτες αγωνιστικες…

Αυτοί έχουνε τσάριτι σίλντ μέσα στον αύγουστο και γουστάρουμε.