Αθλητική επικαιρότητα

Δεν το καταλαβα αυτο, τσαντιστηκες επειδη ειπε κατι που μονο ενας βλακας δεν μπορει αν το καταλαβει ???
Ελεος, κουβεντα γινετε δεν τη λεει ο ενας στον αλλο, ξεκοληστε επιτελους!

Δεν τσαντιστηκα ρε… Χαβαλε εκανα… Ετσι ειναι η μπαλα, χαβαλες… Πειραζουμε ο ενας τον αλλον… Εσυ μου τη λες για μπασκετ και ευρωπη, εγω σου τη λεω για ελλαδα και 10/11 πρωταθληματα…

Ο adonis μου τη λεει για τις φετινες μεταγραφες, εγω του απανταω που εχει 13 χρονια να δει κουπα και παει λεγοντας… Παντα με διαθεση για χαβαλε…

Ρε γαυροι δηλαδη τωρα καταλαβατε οτι σας δουλευει ο Κοκκαλης? Τοσα χρονια δεν ειχατε βγαλει τις παρωπιδες που σας εχει φορεσει? Απο το 99 και μετα ειστε καθε περσι και καλυτερα. Το πιο πιθανο ειναι να φερει παλι κανενα μεγαλο ονομα για να κανει πωλησεις εισητηριων διαρκειας κι απο μεταγγραφες ουσιας τιποτα.

Ε, οχι να τ ακουμε κι απο αυτους που φερνουν προεδρους, τους κανουν θεαους και μετα τους κυνηγανε και κανουν συλλαλητηρια για να τους διωξουν (Βουλινος, Μπατατουδης, Γουμενος)… :stuck_out_tongue:

By the way, καθε περσι και καλυτερα ειμαστε απο το 2002 και μετα (αν και η πρωτη χρονια του Σολιντ εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν εξαιρετικη)…

:–

Δεν άκουσα… πως είπατε;… ορίστε;

Ο Μπατατουδης εριξε πολυ χρημα, αλλα δεν εβγαλε οσα θα ηθελε και καθοταν μεχρι αυτο να γινει, γεγονος που ζημιωσε την ομαδα. Ο Γουμενος ηταν εξαρχης λαμογιο. Υπερδιπλασιασε τα χρεη μας και δεν εκανε και τιποτα.

Het is lange tijd stil rond Patrick Kluivert, maar in Griekenland zijn ze de topscorer aller tijden van Oranje allerminst vergeten. Larissa, de nummer dertien van het voorbije seizoen én tevens bekerwinnaar, wordt in verband gebracht met de aanvaller van PSV. (Apogevmatini en Rizospastis)

Ολλανδικά δεν ξέρω αλλά απο το babelfish που το μετέφρασε λέει πως ακούστηκε το όνομα του ,ύστερα από την ησυχία που υπήρχε γύρω από αυτό τον τελευταίο καιρό, για τη Λάρισα. Και λέει τα επιτεύγματα της ΑΕΛ φέτος…
8O

!!

Δωσαμε 1.5 εκ Ευρω(!!!) στην Ντιναμο Ζαγκρεμπ και πηραμε τον 23χρονο Βραζιλιανο Αντερσον Κοστα.

Απο metrosport.gr:
Ο Αντερσον Κόστα γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1984 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Εχει ύψος 1.88 μ. Εχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας U-17, με την οποία ανακηρύχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής, ενώ με την Εθνική U-21 κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο Αντερσον Κόστα αγωνίστηκε στην Βάσκο ντα Γκάμα από το 2002 μέχρι το 2004 έχοντας στην τελευταία του χρονιά 23 συμμετοχές με εννέα τέρματα. Ακολούθησε η ισπανική Κόρδοβα στην οποία έπαιζε ως δανεικός σε οχτώ παιχνίδια με επτά γκολ, επέστρεψε στην Βάσκo Ντα Γκάμα και έπαιξε σε πέντε παιχνίδια έχοντας τρία τέρματα. Η Ευρώπη και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο επόμενος σταθμός του, ενώ έπαιξε ως δανεικός και στην Βιτόρια Γκιμαράες.

1.5 εκ.Που το βρηκαμε…?

Γτ πιστεύεις ότι θα το δώσετε ή θα ήταν τέτοια η συμφωνία; :wink:

Ξερω και γω…?
Τελικα μαλλον δανεικος ειναι κ εχουμε οψιον αγορας του χρονου.Ισως εκει να αναφερεται το 1.5 εκ.
Παντως απο τα στατιστικα του δειχνει αρκετα καλος…Να τον δουμε και εν δρασει ομως.

Το Manager τι λέει;;; :stuck_out_tongue:

Ωχ σωστος.Ακομα δεν τον κοιταξα :lol: :lol: :lol:
Τον Καλβο που πηραμε παντως τον εχει καλο.
Το 18 στο Dribbling μου αρεσε :smiley:
Παω να δω και τον Costa

!!!

Dribbling 14
Finishing 16
Heading και Jumping 15
Determination και Aggression 16
Balance και Strength 16
Flair 14

!!!

Και ολα ειναι στο off season,δλδ με training γινεται ακομα πιο παικτουρα!

Και εχω το προγραμματακι FM Genie Scout που εχει αναλυτικο σκαουτινγκ για καθε παικτη και δες τι λεει:

Current Ability
Genie reckons that Anderson is almost as good as Luis Fabiano

Potential Ability
Anderson can improve a lot.Genie is of the opinion that Anderson can be as good as Ruud Van Nistelrooy

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΡΟΥΟΥΝΤ!

Κάτσε να δει τι παίζει στη Θεσ/κη από γυναίκες, από μπαράκια, μπουζούκια και φαγητά και μετά τα λέμε. Χαχαχαχα… :smiley:

Ζαγορακης for president? ΝΑΙ!:-s Ο Ζαγοράκης στο τιμόνι του ΠΑΟΚ!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να αναμιχθεί στα διοικητικά του ΠΑΟΚ! Αυτό είπε στον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, σε συνάντηση μάλιστα που επεδίωξε ο τελευταίος! Μέχρι την Τρίτη ο Ζαγοράκης θα έχει ολοκληρώσει επαφές που έχει ξεκινήσει με επιχειρηματίες και σε νέα συνάντηση με τον Κατσαρή θα ανακοινώσει τα πλάνα του! 8O

Μαλιστα, για να δουμε τον ζαγορ τι κουκια πιανει σαν προεδρος…:lol:

[SIZE=“6”]ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΕΟ!!![/SIZE]

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=88954

Μία ανάσα από το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκιαριού είναι η Μπαρτσελόνα και αυτό ακούει στο όνομα Τιερί Ανρί. Ο σύλλογος της Καταλονίας, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του «France Football», έχει ήδη συμφωνήσει με τον 30χρονο επιθετικό της Άρσεναλ, ο οποίος πρόκειται υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Συγκεκριμένα, αυτή η συμφωνία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, μεταξύ του Γάλλου διεθνή και του τεχνικού διευθυντή της «Μπάρτσα», Τσίκι Μπεκιριστάιν.

Πάντως, ο Ανρί έχει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» έως το 2011 και σίγουρα οι «μπλαουγκράνα» θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, ώστε να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Πέρσι τέτοια περίοδο, ο φορ της ομάδας του Λονδίνου είχε κοστολογηθεί γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ, οπότε το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ που σκοπεύει να προτείνει η Μπαρτσελόνα δεν ακούγεται και τόσο ικανοποιητικό για τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ανρί αγωνίζεται στην Άρσεναλ από το 1999, όταν και μεταγράφηκε τη Γιουβέντους.

από : http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=89262

Το ειδα κ εγω…Ο Ανρι εχει πει κ ο ιδιος οτι θελει να φυγει,αλλα σιγα μην τον δωσει ετσι απλα η Αρσεναλ…
Παντως πιστευω θα χωθουν και Μιλαν,Ρεαλ στην υποθεση.

Μακάρι να έρθει στην Μπαρτσα.