Αθλητική επικαιρότητα

μα δεν λεω οτι ειπε…απλά όταν ακούς πρόεδρο του παοκ, να λέει συγγνώμη φιλε στον μπεο…εεε,είναι μαλακιά…
ή να λέει πήρα τον βαγγελη τηλέφωνο να του εξηγήσω…και να υποβιβάζει και τον οπαδό του παοκ που έκανε μήνυση…
και να τον νοιάζει να μην πέσει ομάδα του ολυμπιακού :?

πάντως τα χρεη στους παίχτες του ηρακλη φαίνονται ότι είναι αληθινά…(όπως είχα πει παλιότερα) τα αγόρασε ο αστερας, τα έδωσε στον πηλαδακη, και τα πήγε αυτός στην επο.!!

O Ζαγορακης γιατι εχει τετοιο προβλημα με τη Γρια? Οι Γριες γιατι κλεισαν την Αγιου Δημητριου δερνοντας παοκς και σπαζοντας αμαξια σημερα στην Αγιου Δημητριου? Φιλοσοφικα ερωτηματα.

Οσοι πεσαν απο τα συννεφα με τις συνομιλιες-κολλητηλικια Αχιλλεα-Θοδωρα-Χαπυχιππο ειναι ποιο γραφικοι απο ελληνα οπαδο τρουμεταλ.

Α, ναι, και η συνομιλια Αχιλλεα-Χαπυχιππο οπου ο γιγαντας προεδρος βολου απολογειται για το διαιτητη της Τουμπας λεγοντας ‘‘τι να κανει κια υτος, επρεπε να κανει εγκλημα για να περασει ο θρυλος’’, σε μια σοβαρη χωρα, θα ειχε στειλει την ομαδα των ψηφοφορων του Ανατολακη ηδη στη Β’ Εθνικη.

ε ναι,δεν λέω ότι είπες ότι είπε…:stuck_out_tongue:

απλά είναι ξενέρα τώρα αυτά τα κολλητιλίκια,τι να λέμε τώρα!

καλά ο ηρακλής μια ευκαιρία είχε να σωθεί,με τον ψωμιάδη,τώρα που πέφτει μάλλον κι η καβάλα ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ…ή β ή δ,αυτό επαφίεται στην δικιά τους κρίση

Εισερχόμενο από τον Κώστα (Β) στον Μάκη Ψωμιάδη (Α).

Έναρξη 21:58 (04.05.2011)

Α: Ελα, είμαι στο αμάξι γι’ αυτό δεν έχω σήμα καλό. Γιατί το λες αυτό;

Β: Γιατί ψάχνω, έκανα μια σκέψη στο δικό μου μυαλό ρε παιδί μου ότι όλα αυτά για να γίνονται τον έχει… πως να σου πω, δεν το κάνει από μόνος του. Τώρα τον έχει στο χέρι σε κάτι; Δε μου αρκεί εμένα ρε γαμώτο.

Α: Εγώ πιστεύω ότι το έχει παρατήσει το μαγαζί και το κουμαντάρει ο άλλος από κάτω, από το λιμάνι μέσω του δικηγόρου του, αυτού του γελοίου και του Παυσανία.

Β: Ναι.

Α: Δηλαδή υπάρχει ένας δικηγόρος εκεί πέρα που αυτοί… και τους είδα πως λειτουργούσανε και στο κύπελλο και στα έτσι και στα αλλιώς, κατάλαβες;

Β: Κατάλαβα.

Α: Κι εκεί πέρα τώρα πήραν αυτές τις αποφάσεις. Ο πρόεδρος, πάντως, ψήφισε και για τους δυο να μείνουν, να το ξέρεις αυτό.

Β: Ο πρόεδρος; Να μην πάρουνε.

Α: Να πάρουνε. Ο πρόεδρος ήταν υπέρ και των δύο ομάδων. Και αυτό που ρίξανε τον Ηρακλή, τον ρίξανε για να έχουνε τον Αστέρα που είναι δικό τους μαγαζί.

Β: Ναι. Γι’ αυτό και αυτοί τουμπεκιάσανε την τελευταία εβδομάδα, τις πρώτες μέρες ήταν όλο: “Βοηθήστε να πάρουμε, να δείξουμε, να κάνουμε”. Που είσαι; Πάνω;

Α: Πάνω είμαι. Ο δικός σου θα έχει τρελαθεί, ε;

Β: Ε, εντάξει.

Α: Και απότι ρώτησα και κάτω δεν έχει τύχη και το CAS τώρα ε; Γιατί αργεί να γίνει.

Β: Ναι, έτσι μας είπανε.

Α: Δεν παίρνει άλλη καμία; Δεν παίρνει άλλο τίποτα;

Β: Δεν έχει τίποτα άλλο. Εμείς μάλλον θα ξεκινήσουμε σε κανά δίωρο να πάμε κάτω.

Α: Λάρισα;

Β: Όχι, Λάρισα ήμασταν όλη μέρα από το πρωί.

Α: Ναι; Ο … (ακατάληπτο) εκεί;

Β: Ναι.

Α: Και πως το χειρίζεστε το θέμα τώρα; Τους διώχνετε;

Β: Προσπαθούμε να βρούμε άκρη με όλους. Πρώτα να κλείσει αυτή η χρονιά και βλέποντας και κάνοντας,

Α: Τι να κλείσε ρε μαλ@@@; Εσένα τώρα δε σε συμφέρει, εσύ πρέπει να τα κλείσεις και τα δυο πακέτο.

Β: Κι αυτό θέλει συζήτηση. Από κοντά με όλους, τους φωνάξαμε όλους έναν-έναν…

Α: Και τι λένε; Θέλουν να πουλάνε;

Β: Οχι ιδιαίτερα. Εχεις 3-4 που δεν είπαν τίποτα, έχει μερικούς που είπαν: “Θα το σκεφτώ” και έχεις μερικούς που σου λένε: “Μα, μου”, αλλά θα το σκεφτούνε στο τέλος.

Α: Τα βαριά σου όλα;

Β: Αυτοί με δόσεις.

Α: Και τι; Θα τα κρατήσεις

Β: Οχι, όχι.

Α: Ταβλαρίδης και τέτοια με 4 κατοστάρικα τι να τον κάνεις;

Β: Όχι, όχι.

Α: Αυτός δεν παίρνει ούτε 2 κατοστάρικα τώρα. Και στη Σούπερ Λίγκα. Και θες παιδιά ψυχωμένα τώρα στη Β’. Θες άλλο πράγμα.

Β: Ναι, ναι. Αλλο πράγμα τελείως.

Α: Μην την πατήσεις σαν τον μαλ@@@ τον Κομπότζη που άρχισε μετά και αγόραζε και… Θέλει ψυχωμένα παιδιά. Στο λέω γιατί την έχω φρέσκια την εικόνα. Και μην πας καθόλου συμβόλαιο πάνω από 70-100.

Β: Ναι. Έτσι του είπα μέσα. Ε, μήπως κρατήσουμε 1-2 απ’ αυτούς… Κρατήσουμε τον Ρομέο, μπορεί να τον πουλήσουμε κάποια στιγμή…

Α: Αμα μπορείς να πουλήσεις κανέναν απ’αυτούς που έχουν συμβόλαιο…

Β: Καλά Μάκη μου, γεια.

κωστακη…μαζι κανονίζατε ποιοι θα παίζουν στη β’?? ΑΧ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ.!!! α ρε ΑΕΛΑΡΑ…συμβουλές απο τον μακη πως θα λύσεις τα συμβόλαια??? ακυβέρνητο καράβι.! [B]EDIT (ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.!!! Ο Κωστάντος ΕΙΝΑΙ…)[/B]

Α: Έλα να σου πω κάτι, στο πα να πούμε; Και χωρίς να παίξει μπάλα ο Ατρόμητος, δεν υπήρχε Ατρόμητος!

Β: Αυτοί νεκροί.

Α: Ειδικά αυτός ο Ντεμπεγλέρ το χειρότερο του παιχνίδι έκανε σήμερα! Δεν υπήρχε ο Ντεμπεγλέρ ούτε ο Σφακιανάκης, δηλαδή απ’ όσους έλεγα ότι ήταν καλοί, αυτοί ήταν χειρότεροι και οι δύο.

Β: Όχι, ξέρεις γιατί; Γιατί τους είχε πει να μην κάνουμε καθόλου παιχνίδι. Γι’ αυτό κάτσανε πίσω όλοι, κατάλαβες;

Α: Ναι;

Β: Και δεν μπορούσανε. Μόνο ο Σφακιανάκης ήθελε, του Νεμπεγλέρ του είπε “Μη δίνεις καθόλου.” κι αυτός έδινε μόνο την μπάλα και καθότανε εκεί. Γι’ αυτό έγινε αυτό.

Διαβάζω (και) αυτόν τον διάλογο http://www.gazzetta.gr/article/item/204868-vaggele-dose-vathmo-ston-panionio και το συμπέρασμα που βγάζω τελικά είναι πως ο Μπεος τους κρατούσε όλους από τα αρχίδια. Τους έλεγε κάνε αυτό και το έκαναν, πως και γιατί δεν ξέρω αλλά σιγά σιγά αυτή η εικόνα σχηματίζεται. Από τον Μαρινάκη τον Ζαγοράκη τον Πιλάβιο όλους βασικά τους είχε στο χέρι. Ο Ψωμιάδης ήταν κάτι σαν ο επιβλέπων και έκανε παρεμβολές όταν χρειαζόταν. Όχι πως αυτό θα τους γλυτώσει πάντως, μαζί με τον Μπεο θα πάνε στο πάτο όπως φαίνεται.

Ειλικρινά και αθώοι να βγουν στο τέλος, δεν μπορώ να δω πως αυτοί οι άνθρωποι (και αναφέρομαι στους προέδρους των ομάδων) μπορούν να κάνουν κουμάντο σε μια ομάδα ξανά μετά από όλα αυτά. Έχουν διασυρθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό πλέον. Αν ήμουν Μαρινάκης θα είχα αποχωρήσει και από Ολυμπιακό και από το ποδόσφαιρο γενικά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για όλους τους προέδρους ομάδων που έχουν σοβαρή εμπλοκή στην υπόθεση. Αυτοί θα είναι για πάντα οι πρόεδροι στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη για στημένους αγώνες. Έχουν τελειώσει.

παντως πραγματικα θα χει πολυ ενδιαφερον να δουμε καποια στιγμη ενα πρωταθλημα με 100% ουδετερη διαιτησια η εστω διαιτητες που θα κανουν ανθρωπινα λαθη και οχι ηθελημενα…

αμφιβαλλω αν θα χει συμβει ποτε σε ελληνικο πρωταθλημα αυτο…

θα ναι κατι πρωτογνωρο…σαν να βγαινουμε απ το matrix κατι…

η μαλακία παει σύννεφο απο πολύ κόσμο βλέπω…nice…

πατερας

[B]Για τα περιβόητα λουλούδια στη συνομιλία του με τον Μάκη Ψωμιάδη, τόνισε: «Μου ζήτησε ο κ. Ψωμιάδης τη διεύθυνση του Σοφοκλή Πιλάβιου για να του στείλει μία ανθοδέσμη. Ζήτησα τη διεύθυνση από τη γραμματέα μου, γιατί ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχα στείλει με τον φύλακα στο παρελθόν λουλούδια στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Σε κάποια γιορτή ή γενέθλια νομίζω ήταν και τα έστειλα στο σπίτι. Είναι ξεκάθαρο νομίζω».[/B]

[B]Για τον Αχιλλέα Μπέο, δήλωσε:[/B] «Με τον κ. Μπέο είχαμε μία διαμάχη σε ένα Δ.Σ., είχα κάνει και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν έχω καμία σχέση και ούτε με έχουν καλέσει. Όλα όσα λέει ο Μπέος είναι της φαντασίας του. Δεν ήξερα για έρευνα, πώς να με καλέσουν για να καταθέσω;».
[B]
Τέλος, για την? πρώην φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ίδιο:[/B] «Δεν νομίζω ότι η φιλία μας χάλασε μόνο από το ποδόσφαιρο. Μπήκαν ανάμεσά μας κάποιοι καλοθελητές και ήθελαν να χαλάσουν τη σχέση των προέδρων των δύο ομάδων. Δεν έχω τίποτα προσωπικό. Εκτιμώ τη φιλία μου με τον κ. Μαρινάκη. Μάλιστα, σε μία συνομιλία καφενειακού επιπέδου, όταν με ρωτάει ο Μάκης, [B][U]λέω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία σχέση με όσα γίνονται»[/U][/B].

[B]
Στη «Γιούβε» ο Λιχτστάινερ[/B]

χάσαμε έναν καλό παίχτη, πήραμε 10 εκατομμύρια…

Θα λυσσάξει ο Γκόντζος αύριο! :lol:

εγώ λέω να τα σταματήσουν όλα…πλέον έχει ξεφτιλιστεί η κατάσταση…
τα νομικά δεν στέκουν…τα ηθικά δεν μας ενδιαφέρουν/κάνουμε οτι δεν τα βλέπουμε…
άμα αρχίσουν τα πρωταθλήματα με αυτές τις συνθήκες , θα μιλάμε για πυγμαχικούς αγώνες…
οπότε στοπ για κανα δυο χρονάκια και εδώ είμαστε πάλι…αλλά πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο,.

*άμα πάει το θέμα στην ομάδα μας τι ωραία που υπάρχουν εξηγήσεις για όλα…νομικά, ηθικά, σκατά φρέσκα…όλα γίνονται
**Κωνστάντο, κάτσε σπίτι σήμερα…ποτέ δεν ξέρεις…

Μη σε παίρνει από κάτω ρε Κρίμσον, θα γαμάει το πρωτάθλημα του χρόνου.

Μαλακία τότε που δεν θα έχει εμάς μέσα…:smiley:

[SPOILER]*μα το θεο…δεν μπορώ να καταλάβω πότε κάνεις πλάκα, πότε μιλάς σοβαρά, πότε ειρωνεύεσαι…[/SPOILER]

[I]Στη δικογραφία αναφέρεται τηλεφωνική συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με την κόρη του, κατά την οποία της λέει να πάρει ο Γιάννης όλη τη βιταμίνη για τον αυριανό αγώνα, γιατί φαίνεται ότι θα παίξει πολύ ώρα στο ματς.
[/I]

Οποιος παντως αναπολει τα παλια ο Μακης στο Αλτερ εχει ανοιξει το φακελο με την πρωτη παραγκα !

Παλιες ,αγνες καλες εποχες .Το καστ ειναι πολυ ανωτερο του sequel που παρακολουθουμε τωρα. [-X

[SPOILER]Κριμσον πες αληθεια ρε μπαγασα ,εχεις βαλει το dvd recorder να γραφει,εχεις παρει τρεις σακουλες ποπ κορν και απολαμβανεις καθε ατακα !!Ελα πες αληθεια τωρα ! :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

Θα έχει όμως Βόλο στη Β’, οπότε θα πάρετε το αίμα σας πίσω.

[SPOILER]Μόνο χαβαλέ στα παρασκήνια των αθλητικών, οτιδήποτε άλλο είναι χαμένη ενέργεια.[/SPOILER]

τραγικό…μιλάνε οι κουγιας-μακης…!!

spawn7
:smiley:
δε λες πάλι καλά που ειχε live το grasspop 3 μέρες και είδα Slipknot, Firewind, Kreator, Moonspell, The Dwarves , Protest the Hero, Corrosion of Conformity, Heaven Shall Burn, Journey , Watain , Epica , Iced Earth, Black Label Society , cradle of filth, tryptikon, kvelertak, pro-pain, avenged sevenfold, amorphis, anvil, d.r.i.
και δεν χαζεψα με τις μαλακιες…??
μου πόνεσαν τα μάτια πάντως…

ChrisP
σε λιγο δεν θα αξίζει ούτε η πλάκα…κρίμα

πόσοι σταυροι υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που να τους κυνηγούσε ο πηλαδακης για τους φακέλους??? σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια…
(ο κωσταντος έδινε πληροφορίες μέσα απο την λαρισα.!! κυνηγούσαμε την αεκ και ο άλλος πήγε και το είπε.!!)

μπακος με μπεο για το πως μπορεί να βοηθήσει…

[B]Αχιλλέας:[/B] Γάμ… το σου λέω, ήρθε εκεί ο Πανσερραϊκός και σου έβαλε 2 γκολ, η χειρότερη ομάδα. [B]Δεν μπόρεσες να κερδίσεις τη Λάρισα, [U]ένα σουτ σου έκανε η πουτάνα[/U].[/B] :lol2:

*αίσχος…ενα σουτ κάναμε?

Ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) συνομιλεί με τον Γιώργο (Β).
Α: Τι έγινε με αυτά τα αρ…;
Β: Βγήκε απόφαση.
Α: Βγήκε απόφαση για τον Πανσερραϊκό λέει, ε;
Β: Τι πράγμα;
Α: Κι αυτόν τον απέρριψαν.
Β: Τι μας νοιάζει ο Πανσερραϊκός εμάς; Πού εμπλεκόμαστε εμείς;
Α: Όχι, λέω και ο Πανσερραϊκός, για αυτό αυτός δεν χτύπησε το τελευταίο ματς, δεν έχει φτιάξει τα χαρτιά, χρωστάει, λέει, σε πολλούς.
Β: Μάκη, οι δυο μας μιλάμε, άκου. Στο τελευταίο ματς η Λάρισα έδωσε πραγματικά πολλά χρήματα στον Εργοτέλη.
Α: Εδωσε, ε;
Β: Ναι, ναι, πολλά… ο Κώστας.
Α. Ναι, ναι, κατάλαβα.
Β: Ο δικός σου ρε!
Α: Ναι, ναι, κατάλαβα, κατάλαβα.
Β: Όταν λέμε πολλά, εννοούμε πολλά. Σιγά τώρα ο Εργοτέλης να μη σκιζότανε να κάνει… θα σου πω λεπτομέρειες.
Α: Εντάξει.
Β: Πάρε με ό,τι χρειαστείς.
Α: Εντάξει, φιλιά.

υπάρχουν υποψίες οτι η ο πηλαδάκης πλήρωσε εργοτέλη?για πε ρε κρίμσον.

πούτσες μπλε…

λέει για το ματς σερρες-εργοτελης…

λέει ότι ο [B][U]αντιπρόεδρος*[/U][/B](έρχεται η ωρα σου εσένα) της λαρισας έδωσε πολλά λεφτά στον εργοτελη να χτυπήσει το ματς…!! ενα ματς το οποίο όμως δεν το χτυπήσαν οι ίδιες οι σερρες.!!
καλά και πες οτι έτσι είναι…τόσο μαλάκες είμαστε εδω? δεν τα δίναμε λίγες μέρες νωρίτερα αυτά τα λεφτά στον εργοτελη να μην μας κόψει τους βαθμούς στο γήπεδο μας…??

επίσης για όποιον θυμάται τα ματς τα χτύπησε ολα ο εργοτελης…λαρισα, πανιωνιος, σερρες…
[B]
παρακάτω σε άλλη συνομιλία μετά λέει οτι ο εργοτελης εχει δώσει το ματς στις σερρες.!!!
και οτι και να γίνει η λαρισα θα καταλήξει 16η.!![/B]

Μάκης: Πως αντέδρασαν Πηλαδάκηδες και τέτοια; Μαθαίνω ότι είναι ήρεμος.

Πάτρικ: Δεν τους έχω μιλήσει καθόλου. Εντάξει, έτσι όπως είναι τώρα ο Πηλαδάκης που πάει για 16ος, νομίζω ότι δεν του κάνει και καμία μεγάλη διαφορά έτσι κι αλλιώς.

Μάκης: Ναι ναι. Σίγουρα πάει τελευταίος. Του έχουνε δώσει ο Εργοτέλης τον Πανσερραϊκό.

Πάτρικ: Θεωρώ πως και να μη το ?χει δώσει, [B]πάλι θα κέρδιζε ο Πανσερραϊκός[/B]#-o γιατί έχει το κίνητρο.

Μάκης: [B]Εγώ έμαθα ότι το ?χει δώσει.[/B]#-o#-o#-o

Πάτρικ: Ναι ε; Δεν εκπλήσσομαι.

Μάκης: Αφού είναι στην ίδια παρέα, δεν τον βλέπεις;

Πάτρικ: Ναι ναι, αλλά εκτός από αυτό όποιος έχει κίνητρο συνήθως κερδίζει, παίζει ο Πανσερραϊκός στο γήπεδό του.

βλεπω επειδή τα περισσότερα για ολες τις ομάδες δεν έχουν βγει, θα κουκουλωθεί το θέμα…
θα μπλέξουν τις αλήθειες με τα ψέμματα, και θα πουν, να, δεν υπάρχουν αυτά που λέτε…

*ο ιδιος άνθρωπος έδωσε τις πληροφορίες στον μακη οτι κυνηγάμε την αεκ για τα οικονομικά της, και ετρεξε να το πει στον αδαμιδη

[B]ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?? ΚΡΙΜΑ…[/B]

να και μια ανακοίνωση της παε για τα συγκεκριμένα ματς

[SPOILER]

[B]Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με την οποία κάνει αναφορά στους διαλόγους που προσπαθούν να εμπλέξουν την ομάδα στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.[/B]

Στην αγωνιστική περίοδο 2010/2011 συνέβησαν τόσα στην ομάδα μας, που ούτε ένας φανατικός πολέμιός της δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει. Νομοτελειακά, η τύχη κάποτε θα γύριζε στο μέρος μας. Αν παρακολουθήσει κανείς προσεκτικά τους εκατοντάδες ύποπτους διαλόγους που έχουν δημοσιευθεί τις τελευταίες ημέρες, θα διαπιστώσει (μεταξύ πολλών άλλων, πιο σημαντικών) το εξής: η ΑΕΛ είναι η πιο τυχερή ομάδα απ? όλες όσες αναφέρονται!
Ναι, είμαστε τυχεροί γιατί όλοι εκείνοι που προσπάθησαν να εμπλέξουν το όνομα της ΑΕΛ σε σκάνδαλα, δεν τα κατάφεραν και θλίβονται γι? αυτό. Με βάση τους διαλόγους, η ΑΕΛ προσπάθησε να «παρανομήσει» σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Κατά διαβολική σύμπτωση τα αποτελέσματα και στους τρεις ήταν αρνητικά για την ομάδα μας, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους «εμπνευστές»!
Η πρώτη στο ματς με την Κέρκυρα, όπου ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ των αντιπάλων μας, οι οποίοι όμως κράτησαν τη νίκη (1-0), καθώς ακυρώθηκε ως οσφάιντ γκολ του Ταυλαρίδη στην εκπνοή. Στη δεύτερη περίπτωση ο Άρης «είχε αποφασίσει να δώσει» τον αγώνα στην ΑΕΛ, όμως το μόνο που καταφέραμε ήταν να ισοφαρίσουμε στο 92?! Τρίτη διαβολική σύμπτωση, ο συσχετισμός της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη, δηλαδή την ομάδα που «πάγωσε» το AEL FC Arena όταν ισοφάρισε (3-3) στο 93?. Όλα αυτά τα αποτελέσματα καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την τελική βαθμολογική μας θέση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη! Διότι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιοι που θα ένιωθαν απέραντη ικανοποίηση αν κατάφερναν, με κάποιο μαγικό τρόπο, να μετατρέψουν την ΑΕΛ σε κομμάτι του διεφθαρμένου σκηνικού τους.
Υ.Γ. Πόσο άτυχοι είμαστε, συνάμα, που οι παρακολουθήσεις ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011. Τότε που η ΑΕΛ βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με 11 βαθμούς και ελάχιστες ελπίδες. Τότε που ήδη είχαν διαπραχθεί πρωτοφανή αίσχη σε βάρος της?
[/SPOILER]

το γράφω εδώ…

ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ , ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ), ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ??

περίεργα πράγματα

και δυο ωραιότατες γελοιογραφίες…

*οχι δεν ειναι ο μπεος…

[B]Το Copa America σε Live Streaming από τον Όμιλο Forthnet[/B]

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr και μπείτε στην ενότητα Live Streaming. Χωρίς καμία χρέωση και χωρίς user name και password, πατήστε το κουμπί play, συνδεθείτε απευθείας με τα γήπεδα της Αργεντινής και παρακολουθήστε ζωντανά το Copa America.

[B]Το πρόγραμμα των αγώνων Live Streaming:[/B]

Σάββατο 2/7: Αργεντινή-Βολιβία (03.45) (19.30 recorded)
Σάββατο 2/7: Κολομβία ? Κόστα Ρίκα (21.30)

Κυριακή 3/7: Βραζιλία ? Βενεζουέλα (22.00) (recorded Δευτέρα 4/7, 23.00)

Δευτέρα 4/7: Παραγουάη ? Ισημερινός (00.30)

Τρίτη 5/7 : Ουρουγουάη ? Περού (01.15) (19.00 recorded)
Τρίτη 5/7: Χιλή ? Μεξικό (03.45) (recorded Τετάρτη 19.00)

Πέμπτη 7/7: Αργεντινή ? Κολομβία (03.45) (recorded 23.00)

Παρασκευή 8/7: Βολιβία ? Κόστα Ρίκα (01.15) (recorded 23.00)

Σάββατο 9/7: Ουρουγουάη ? Χιλή (01.15) (recorded 18.00)
Σάββατο 9/7: Περού ? Μεξικό (03.45)
Σάββατο 9/7: Βραζιλία ? Παραγουάη (22.00)

Κυριακή 10/7: Βενεζουέλα ? Ισημερινός (00.30) (recorded 18.00)
Κυριακή 10/7: Κολομβία ? Βολιβία (22.00) (recorded Δευτέρα 11/7, 21.00)

Τρίτη 12/7: Αργεντινή ? Κόστα Ρίκα (03.45) (recorded 21.00)

Τετάρτη 13/7: Χιλή ? Περού (01.15) (recorded 21.00)
Τετάρτη 13/7: Ουρουγουάη ? Μεξικό (03.45) (recorded 23.00)

Πέμπτη 14/7: Παραγουάη ? Βενεζουέλα (01.15) (recorded 22.00)
Πέμπτη 14/7: Βραζιλία ? Ισημερινός (03.45) (recorded 19.00 & Παρασκευή 15/7,22.00)

Σάββατο 16/7: Α Προημιτελικός (22.00) (recorded Κυριακή 17/7, 11.00/ Τρίτη 19/7, 21.00)

Κυριακή 17/7: Β Προημιτελικός (01.15) (recorded 13.30, Τρίτη 19/7, 23.00)
Κυριακή 17/7: Γ Προημιτελικός (22.00) (recorded Δευτέρα, 18/7, 23.00)

Δευτέρα 18/7: Δ Προημιτελικός (01.15) (recorded 21.00)

Τετάρτη 20/7: Α Ημιτελικός (03.45) (recorded 21.00)

Πέμπτη 21/7: Β Ημιτελικός (03.45) (recorded 21.00)

Σάββατο 23/7: 3η & 4η θέση (22.00)

Κυριακή 24/7: Τελικός (22.00) (recorded Δευτέρα 25/7, 21.00)

οι αγώνες είναι όλοι σε ζωντανή μετάδοση και σε παρένθεση είναι οι μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις.! και ναι.! εχω forthnet.!:smiley:

Ωραιος ο crimson και εψαχνα το προγραμμα.Αυριο το πρωτο ξενυχτι λοιπον για να δω την αργεντινη την οποια υποστηριζω απο μικρο παιδι :smiley: