και εγω θα τα δω,αλλα για οσους δεν εχουν forthnet(οπως εγω),το youtube εχει ολους τους αγωνες σε live streaming επισης,αρκει να εχετε λογαριασμο.
οσοι ειδαν χτες τον αγωνα,καταλαβαν πως θα παει αλλη μια διοργανωση για την αργεντινη.τσαμπα τοσο ταλεντο απο τη μεση και κατω,καθε φορα κατεβαινουν σαν τρομοκρατημενοι και οταν εχεις και μια αμυνα μπουρδελο,αυτα παθαινεις.
επισης,αυτος ο λαβετσι,με ποια λογικη ξεκιναει βασικος και αφηνει στον παγκο ιγκουαιν,μιλιτο και κυριως ντι μαρια-αγκουερο?οι δυο τελευταιοι ηταν σιγουρα οι καλυτεροι παικτες της αργεντινης απο την ωρα που μπηκαν.
δεν είδα το ματς εξαιτίας της ώρας, αλλά μόλις είδα το γκολ που έφαγε η αργεντινη… ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ.!
και μια δήλωση απο εναν δικό μας για τις μαλακίες του ηρακλη
[B]
Σάββας Κωφίδης:[/B]
«Αποτελεί ντροπή για την ιστορία και τον πολιτισμό που εκφράζει αυτή η ομάδα. Πριν από λίγο καιρό μας φώναξαν στην ΠΑΕ για να βοηθήσουμε, ώστε να γίνει ένας δίκαιος αγώνας και η ομάδα να παίξει στην Super League.
Αποδείχτηκε τελικά ότι αυτοί που παρέμειναν στη Μίκρα σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο είχαν άλλους σκοπούς. Η ψηφοφορία αυτή αποτελεί ένα τραγελαφικό περιστατικό και είναι διχαστική για τον κόσμο. Κάποιοι θα πρέπει να θυμηθούν το πώς έφυγαν από την ΠΑΕ οι Μπέος και Σαμάβαρι».
ε ναι γαμώ τα μεταλ μπλουζάκια σου…
Επιτέλους,είπε κάποιος Ηρακληδέας το αυτονόητο.
Πού πας με Μπανέγκες και Λαβέτσηδες…
Μας πείραζε ο Μαραντόνα και ο άλλος κατέβασε τρία αμυντικά χαφ τα οποία είναι όλα εξάρια, μόνο κόβουν και κανένα δεν κουβαλάει μπάλα.
σωστος ο κωφιδης
Περίμενε κανείς κάτι το διαφορετικό, απ’τον Σάββα τον Κωφίδη
…απόλυτο δίκιο έχει
:):!:
Απο τους λιγους σοβαρους που εχουν απομεινει ειναι ο Κωφιδης. Και μεταλλας οποτε στηριζουμε.
Και κατι ακομα επειδη δεν ειχα μπει στο φορουμ τις τελευταιες μερες και δεν διαβασα αν αναφερεται στα προηγουμενα. Σας φαινεται τυχαιο που ολα αυτα με τα στημενα κτλ βγηκαν στην φορα τωρα με το Μεσοπροθεσμο και ολες τις εξελιξεις στην χωρα? Γιατι εμενα μου βρωμαει οτι ολα βγηκαν τωρα για να ασχολειται με αυτα ο κοσμος?
καβαλα τέλος(εκτός αν πιστεύει κανείς οτι θα υπάρξει Καβάλα Θεσσαλονίκης!!!)…οι καταζητούμενοι και οι ντοπαρισμένοι πάνε θεσσαλονικη…άντε ηρακλαρα…και πρωτάθλημα…(την ευρωπη την εχει στο τσεπάκι…εκτός αν αγοράσει ενα ματς και δώσει την θέση του στην ομάδα που θα κερδίσει)
«Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα και τα όσα παραπλανητικά δηλώνονται από πολιτικούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:
Ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας γνωρίζει ποια ήταν η θέση και αγωνιστική κατάσταση της ομάδας όταν ανέλαβα Πρόεδρος εγώ (Γ? Εθνική Κατηγορίας- έτος 2007) και ποια είναι σήμερα. Η ομάδα της Καβάλας ανέβηκε μέσα σε 3 χρόνια 3 κατηγορίες (άνοδος από τη Γ? Εθνική στη Β? το 2008 και από τη Β? Εθνική στην Α? Εθνική το 2009) και κατάφερε όχι απλά να εξέλθει από την πλήρη ανυποληψία αλλά να καταφέρει να καταστεί μια ομάδα- περηφάνια της πόλης αλλά και σημείο αναφοράς για όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας, σε σχέση με τις αγωνιστικές της επιτυχίες.
Πολλά εκατομμύρια ευρώ και πολλές ώρες προσωπικής ενασχόλησης δαπανήθηκαν από τους μετόχους της ΠΑΕ, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Αυτές οι τεράστιες υλικές και προσωπικές θυσίες (και μάλιστα επί ζημία των λοιπών επιχειρηματικών μου ενασχολήσεων) ήταν που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, για το οποία εγώ προσωπικά και η οικογένεια μου, η οποία κατάγεται από τον τόπο της Καβάλας, είμαστε πάντα υπερήφανο.
Παρ? όλα αυτά, εδώ και πολύ καιρό έχω καταλάβει ότι δυστυχώς η διοίκηση της ΠΑΕ είναι εντελώς μόνη σε όλη τη προσπάθεια. Η ίδια η επίσημη πόλη της Καβάλας, δια του δημάρχου τη κυρίου Σιμιτσή, ήταν αυτή που προ μηνός μας απέστειλε διοικητικό πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ, αναφορικά με το γήπεδο της Καβάλας και η οποία εδώ και έτη έχει έρθει σε πλήρη πήξη με την ομάδα, αγνοώντας τα τεράστια ποσά που έχουμε δαπανήσει για την ανακαίνιση του γηπέδου και την αντικατάσταση-συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, χωρίς καμία απολύτως συνδρομή της δημοτικής αρχής (η οποία αρκέστηκε στο να ζητάει το ποσοστό της από τα εισιτήρια).
Η ίδια αυτή δημοτική αρχή, δια του δημάρχου κυρίου Σιμιτσή, ήταν αυτή που αποφάσισε προ ημερών να καταστρέψει το χλοοτάπητα του γηπέδου ορίζοντας συναυλία στον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη», για την 18/6/2011, παρά τις επίμονες κλήσεις μας να μην κάνει κάτι τέτοιο (η συναυλία δεν έλαβε χώρα λόγω ασθένειας του τραγουδιστή Π. Τερζή).
Το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν ότι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011, όταν πήγαμε να εισέλθουμε στο γήπεδο Ανθή Καραγιάννη, αντιμετωπίσαμε το εξής θέμα: Ο Δήμαρχος, κ. Σιμιτσής, είχε αλλάξει τις κλειδαριές του γηπέδου και απαγόρευσε στην ομάδα της πόλης του να εισέλθεις σε αυτό. Στις επίμονες εκκλήσεις μας να δοθεί λύση η απάντηση, εκείνη ήταν ότι έπρεπε να πληρωθεί το ως άνω πρόστιμο! Βεβαίως, την επόμενη μέρα, όταν η πόλη της Καβάλας έδωσε στο Δήμαρχο να καταλάβει ότι είναι ο πρώτος φίλαθλος της Καβάλας και όχι ο λογιστής της πόλης, εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα διευκολύνει την ομάδα, αρκεί να δεσμευτούμε ότι αυτή δε θα φύγει από το Ανθή Καραγιάννη (!!!)
Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η από 1/7/2011 δήλωση του βουλευτού Καβάλας κυρίου Δημητρίου Παπουτσή περί κατάθεσης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή σε σχέση με τη μετακίνηση της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και περί ελέγχου ημών για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων. Ας ρωτήσουν οι φίλαθλοι της Καβάλας τον κύριο Παπουτσή πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια και τι έκανε για την ομάδα της Καβάλας. Ας αντερωτήσει, επίσης, ο επερωτούμενος Υπουργός τον κύριο Παπουτσή ποια θέση πήρε στο θέμα του επί χρόνια κατατρεγμού της ΠΑΕ Καβάλα από το Δήμο Καβάλας στο θέμα του γηπέδου και ποιές οι σχετικές πράξεις του.
Επειδή όλα αυτά έχουν προκαλέσει την ολοκληρωτική αηδία εμού και της οικογένειάς μου, που δε μπορούμε πλέον να δρούμε σε ένα αρρωστημένο και ασταθές περιβάλλον, το οποίο τη μία μέρα μας κλειδώνει έξω από το γήπεδό μας και την άλλη μας προσκαλεί να επιστρέψουμε, αρκεί να δεσμευθούμε ότι δε θα φύγουμε ποτέ από αυτό (?)
Επειδή πραγματικά θλίβομαι για τη στάση πολιτικών όπως ο Δήμαρχος Κ. Σιμιτσής και ο βουλευτής κ. Παπουτσής.
Επειδή τους μόνους που οφείλω να ευχαριστήσω είναι αυτούς τους ελάχιστους φιλάθλους που τίμησαν την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια, προσερχόμενοι στο γήπεδο και υποστηρίζοντας την ομάδα (και όχι αυτούς που την παρακολουθούσαν από τις καφετέριες και θυμήθηκαν τώρα να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια).
[B]Για όλους αυτούς τους λόγους, οι μέτοχοι και το Δ.Σ. της ΠΑΕ καταλήξαμε στη απόφαση ότι από την επόμενη χρονιά η ομάδα θα αγωνίζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.[/B] Θέλω να ξέρετε ότι οι επίσημοι φορείς της Καβάλας, με πρώτο το Δήμαρχο κύριο Κ. Σιμιτσή, είναι αυτοί που έδιωξαν την ομάδα από την πόλη.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Ψωμιάδης»
υπαρχει ακομα η ελπιδα, ο μπιτσαξης(!!!)#-o
τριτη πανε απο ΕΕΑ να ελεγχθουν οι οροι κλπ της συμφωνιας και ελπιζω να πεσει μεγαλοπρεπες ακυρο
[B]Ο Σάββας Κωφίδης μίλησε στην «Μακεδονία της Κυριακής»:[/B]
[B]Για την πιθανότητα εμπλοκής της οικογένειας Ψωμιάδη στον Ηρακλή:[/B] «Μας καλέσανε για να μπούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το δίκιο του Ηρακλή. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος. Αποκαλύφθηκε, όπως είπα στον Γωγάκο, ότι κάποιοι κινούνταν υπόγεια για να κάνουν συμφωνίες που δεν συμβαδίζουν με αυτό που ξεκινήσαμε. Συμφωνίες με ανθρώπους που εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Αυτό είναι ανήθικο. Αυτός είναι ο Ηρακλής; Έχει χαθεί η αξιοπρέπεια».
[B]Για το αν η «λύση» Ψωμιάδη είναι η μοναδική για να αποφευχθεί η διάλυση:[/B] [B][U]«Το δίλημμα «Ψωμιάδης ή διάλυση», είναι ένα ψευτοδίλημμα.[/U][/B] Βάζουν τον κόσμο σε μία διαδικασία που δεν είναι σωστή. [B]Για μένα, το δίλημμα που θέτουν είναι [U]«διάλυση ή ανηθικότητα»[/U][/B]. Επαναλαμβάνω ότι είναι ένα ψευτοδίλημμα. Ο Ηρακλής είναι μία ανώνυμη εταιρία, η οποία έχει μεγαλομέτοχο. Αυτός έχει τις μετοχές, αυτός και τις ευθύνες. Για ποιο λόγο να εμπλέκουν ορισμένοι τον κόσμο; Δεν είναι ότι έρχεται στον Ηρακλή κάποιος για να αγοράσει την ΠΑΕ, τον οποίο δεν γνωρίζουμε και είμαστε επιφυλακτικοί. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Ψωμιάδης. [U]Γνωρίζουμε ότι δεν είναι καθαρός, ωστόσο εμείς του ανοίγουμε την πόρτα».[/U]
[B]Για το αν η προοπτική της παραμονής στη Superleague μπορεί να κάμψει τις αναστολές:[/B] «Αν αγωνιστικά έπεφτε η ομάδα, θα ετίθετο τέτοιο ζήτημα; Ακόμη και αν δεν δικαιωθούμε, δεν τελειώνει ο Ηρακλής. Δυσκολίες θα υπάρχουν στην δεύτερη κατηγορία, αλλά θα το παλέψουμε. Είχα πει ότι αν δεν δικαιωνόμασταν, θα έπρεπε να κοιτάξουμε το τι πρέπει να κάνουμε για να κρατήσουμε όρθια την ομάδα. Δεν σώζεται με την εμπλοκή τού Ψωμιάδη ο Ηρακλής. [B][U]Δεν θα υπάρχει Ηρακλής. Αυτό νιώθω.[/U][/B] Θα μείνω με την ανάμνηση του παλαιού Ηρακλή. Δηλαδή για να καταλάβω. Επειδή χρωστάμε, να πουλήσουμε συνειδήσεις; Να πατήσουμε επί πτωμάτων; Αυτό που θα δημιουργηθεί, δεν θα είναι Ηρακλής. Θα είναι κάτι άλλο. Αυτή όμως δεν είναι και η εικόνα της κοινωνίας μας».
[B]Για το αν του έκανε εντύπωση η μικρή συμμετοχή στην ψηφοφορία:[/B] [B][U]«Για ποια ψηφοφορία μιλάμε; Μου προκαλεί γέλιο αυτό που έγινε.[/U][/B] Κάλεσαν τον κόσμο να ψηφίσει τι; Ήταν μία εντελώς άστοχη κίνηση. Τα 400 άτομα εκφράζουν τον κόσμο; Νιώθω ότι τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής έχει χάσει τον πολιτισμό του. Γι’ αυτό έφτασε σε αυτό το σημείο η ομάδα».
[B]Για το αν η συγκεκριμένη κίνηση είναι «απάντηση» σε όσους προσπαθούν να διαλύσουν τον Ηρακλή:[/B] [B][U]«Δεν είναι επιχείρημα ότι επειδή οι άλλοι είναι βρώμικοι να γίνουμε και εμείς.[/U][/B] Ως οπαδός του Ηρακλή, ντρέπομαι γι’ αυτό που γίνεται. Αν προχωρήσει η υπόθεση Ψωμιάδη, νιώθω ότι καταρρέει ο Ηρακλής σαν ιδέα. Είναι ανήθικο αυτό που πάει να γίνει. Δεν νιώθει περηφάνια ο οπαδός του Ηρακλή που η ομάδα του δεν εμπλέκεται στα σκάνδαλα; Εγώ προσωπικά είμαι περήφανος».
[B]
Για τα όσα αποκλύφθηκαν τον τελευταίο καιρό:[/B] «Με ξαφνιάζει ότι αποκαλύφθηκαν. Λίγο πολύ, όλοι είχαμε υπόνοιες ότι κάτι περίεργο και μη νόμιμο γινόταν. Τώρα όμως υπάρχουν και αποδείξεις. Ακούγονται ονόματα που εγώ προσωπικά δεν περίμενα να τα ακούσω και αυτό μου προκαλεί έκπληξη. Και εγώ άκουγα διάφορα, αλλά δεν ήθελα ποτέ να τα πιστέψω. Είχα μία ρομαντική προσέγγιση των πραγμάτων».
[B]
Για το αν τον αποθαρρύνουν όσα συμβαίνουν:[/B] «Με θλίβουν και με απογοητεύουν, αλλά δεν πρόκειται να με απομακρύνουν από το άθλημα που αγαπώ. Θέλω να συνεχίσω σε ένα καθαρό περιβάλλον. Αν συνεχίσουν να εμπλέκονται τέτοιοι άνθρωποι, δεν νομίζω ότι μπορώ να εργαστώ, διότι αυτό το σύστημα εμένα με αποβάλλει».[B]Για το αν είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να προκύψει κάτι καλό:[/B] «Από την εμπειρία που έχουμε, δεν μπορούμε να είμαστε και πολύ αισιόδοξοι. Ειδικά η αθλητική δικαιοσύνη, ποτέ δεν ήταν δίκαιη και ο Ηρακλής είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η μη απόδοση δικαιοσύνης, είναι ένας από τους λόγους για τα κρούσματα βίας. Τώρα φυσικά υπάρχουν και αποδείξεις».
ελπίζω να υπάρχουν και άλλοι σαν αυτόν στον ηρακλη
Στην Τουρκία στις συλλήψεις για τα στημένα έχουν μπαγλαρώσει και δημοσιογράφους
http://www.gazzetta.gr/article/item/206627-uefa-stemena-kai%E2%80%A6-demosiographoi
Εδώ αφού τελειώσει η φασαρία θα τους δώσουν και μετάλλια. Μερικά θα είναι από τους συνδέσμους των ομάδων. :lol::lol::lol:
εδω πρώτα θα περάσει στους ομίλους ο βολος και μετά θα τον αποβάλουν…να μην πω και μετά τους ομίλους…
…καλά αυτό δεν είναι θέμα της ΟΥΕΦΑ και όχι δικό μας;:):!:
εννοώ απο το δικό μας πρωτάθλημα
[B]Ο Σισέ “διώχνει” τον Σάρατε[/B]
Η επικείμενη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο αλλάζει τα δεδομένα για τον Μάουρο Σάρατε, ο οποίος παραχωρείται υπό προϋποθέσεις. Οι “λατσιάλι” θα ξοδέψουν τουλάχιστον έξι εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Γάλλου επιθετικού από τον Παναθηναϊκού και αναγκαστικά θα πρέπει να βρουν ρευστό. Η πώληση του Αργεντινού μπορεί εύκολα να φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία του ιταλικού συλλόγου, καθώς αποτελεί ένα από τα ακριβά περιουσιακά στοιχεία τους.
Ο πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο ανέφερε επί του θέματος: “Ο Σάρατε δεν είναι προς πώληση, απ’ όσο ξέρω. Ξεκάθαρα όμως, αν μια σημαντική πρόταση φτάσει σε εμάς, θα το σκεφτούμε. Ούτως ή άλλως ούτε ο Λιχστάινερ ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών μέχρι τη στιγμή που κατέθεσε πρόταση η Γιουβέντους”.
Κοινώς ο ισχυρός άνδρας της Λάτσιο αναμένει στο ακουστικό του…
http://contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/Lazio/332066.html
για γέλια και μόνο.!!!
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί τηλεφώνημα βουλευτή για ένα πέναλτι. Ο κ. Πιλάβιος φάνηκε επίσης σίγουρος για το ότι η ΕΠΟ θα αναλάβει κάποια στιγμή ξανά το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM »:
Για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν:
«Πρέπει να υπάρξουν εχέγγυα για να ξεκινήσει πρωτάθλημα. Πρώτα να τελειώσουν θέματα δικαιοσύνης».
Για τους στημένους αγώνες:
«Διαφωνώ με την πρόβλεψη ότι δεν θα γίνει τίποτα. Όσον αφορά στην αθλητική δικαιοσύνη, ο εισαγγελέας έχει τον φάκελο της δικογραφίας, μελετάτε, ενώ πήρε απολογίες κατηγορουμένων. Δεν πρέπει να αποδομούμαι τη δουλειά που έχει γίνει. Έχει ήδη γίνει εν μέρει κάθαρση. Ο φόβος δεν είναι κακός.
Δεύτερον θεωρώ ότι η κάθαρση θα προχωρήσει. Είτε με εμένα είτε χωρίς εμένα. Είμαι βέβαιος. Ο μόνος που λέει ότι κάναμε και κάποια λάθη είμαι εγώ, ούτε η Σούπερ Λίγκα, ούτε η Πολιτεία. Η αυτοκριτική δεν είναι κακή. Παντού υπάρχουν τα λαμόγια. Το στοίχημα είναι μεγάλη καταστροφή για το ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να το δούμε εμείς με την Πολιτεία».Για τους περιβόητους διαλόγους:
«Διαφωνώ σαφώς με το θέμα των διαλόγων. Οι δημοσιογράφοι μιλάνε με τους δημοσιογράφους, οι γιατροί με τους γιατρούς. Αν απομονωθεί μία συνομιλία δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι και παράγοντας της πιο μικρής ομάδας νομίζει ότι κάτι τρομερό γίνεται. Ότι στήνονται και τα πόμολα. Θα γίνω κακός. [B]Υπάρχει επέμβαση από πολιτικούς σε όλες τις περιφέρειες. Από την πιο μικρή στην πιο μεγάλη. Με πήρε βουλευτής για ένα πέναλτι»![/B]
Για την εμπλοκή της UEFA στην υπόθεση των στημένων:
«Δεν ζητείται γνώμη από εμάς αλλά πληροφόρηση. Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για το αν οι ελληνικές ομάδες θα παίξουν στην Ευρώπη».
αφού υπάρχει παρέμβαση από βουλευτές γιατί δεν βγαίνει να τους κατονομάσει ο σόφο?
έχεις χιούμορ τελικά…
*πάντως δεν είπε και κατι…τον πήρε βουλευτής για ενα πέναλτι που δόθηκε…σιγά τα αυγά…
εντάξει το ξερω οτι δεν παίζει να βγει να πεί ονόματα.άσε να καλαμπουρισουμε λίγο…