Αθλητική επικαιρότητα

μα δεν εγινε και κατι…τον πήρε ενας βουλευτής να διαμαρτυρηθεί γιατί έδωσαν ενα πέναλτι ενάντια στην ομάδα του…σιγά τα αυγά…

η διώξεις από θεσσαλονικη αργούν ακόμα…?

*με το θάψιμο της ιστορίας χάνουμε πολιτιστική κληρονομιά.

μαγεια…

O Μπεος ειναι ενας σκληρα εργαζομενος, εντιμος οικογενειαρχης…

#-o

:lol::lol::lol: Πλακωθηκε στης μπουνιες ο μπεος στης φυλακες με συγκρατουμενους του!!! http://www.gazzetta.gr/article/item/207322-xulo-mpeou-sto-nauplio

αθλια αργεντινη,αθλιοτερος μεσσι,παναθλιος προπονητης.κριμα που εχασα δυο ωρες απο τον υπνο μου για να δω αυτο το εκτρωμα[-X
ο σαντσες παντως δε φανηκε κακος,σχετικα καλα τα πηγε.

Σε λιγο θα με κανει να τον λυπηθω κιολας…αλλα παλι θυμαμαι που ειναι σκατο-λεφτας απο βρωμικες δουλειες και ερχομαι στα ισια μου…ουστ μπ@σταρδακο.

χαχα…ετσι…ο ένας ακυρώνει τον άλλον μέχρι και φτιάξει η μαγιά…
και η συνέχεια εχει φάση…τρέχουν γρήγορα να κλείσουν την βαθμολογία της σουπερ λιγκ…για να μην μπορεί να σωθουν λαρισα και σερρες, σε περίπτωση τιμωριών, και θα ανεβούν όλες τις β’ εθνικης,…βολεύει αφάνταστα καθώς τα πλαυ οφ ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει.!! (και πως να ξεκινήσουν χωρίς παίχτες!!!)

για τον μπεο

πρόεδρος του συλλόγου σωφρονιστικών υπαλλήλων Ναυπλίου,

«Αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας, αισχρά ψεύδη και δημιουργούν πρόβλημα στην υπηρεσία. Προσβάλλουν, τόσο εμάς, όσο και τον κ. Μπέο! Πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα. Ο κ. Μπέος βρίσκεται στην πτέρυγα υποδίκων, σύμφωνα με το διαχωρισμό κρατουμένων. Είναι ευγενέστατος και δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία με άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω, όμως, για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν τον ήξερα πριν».

copa america
η κολομβια(2 δοκάρια, χαμένο πέναλτι) μόλις κατάφερε να χάσει απο το περου με 0-2 στην παράταση…κερδισε η αλεπου δηλαδη(sergio markarian!!)
σε λίγο έχει ματσαρα αργεντινη-ουρουγουαη…ελπίζω σε πολύ ξύλο και λίγη μπάλα…:stuck_out_tongue:
[B]
edit[/B] καλά πάμε…ειδικά για ημίχρονο…
2 γκολ(1-1), 5 κίτρινες, 1 κόκκινη(ουρουγουαη), 2 ακυρωμένα γκολ(1-1), 1 δοκάρι(ουρουγουαη)

*η κόκκινη μάλλον θα χαλάσει το ματς…κρίμα
**ο φορλαν εκτελεί φάουλ λιγο κάτω απο το κέντρο και τα στέλνει στο χιλιοστό εκεί που θέλει…

Ωραιο ματσακι μεχρι στιγμης.Εννοειται πως αγαπαμε Ουρουγουαη!

Σορρυ αλλα βλεπουμε φασεις βγαλμενες απο πλει στεσιον ρε 8O

καυλα το ματς, αν και θα μπορούσε και καλύτερα(!!ναι.! δεν είμαι σχιζοφρενής)
κόκκινη και ο μαρσερανο, και παράταση…άντε να δούμε…άντε ρε φορλαν.

*μουσλερα ,ετσι?

Σκέτη κα*λα το παιχνιδάκι … τεχνική , βρωμόξυλο , πάθος , φάσεις … Τι άλλο θέλουμε … :slight_smile: Μαιμουδίστικη η δεύτερη κίτρινη σε Μασεράνο … Κρίμα , και ήθελα το διπλάκι 10 εναντίον 11 … :stuck_out_tongue:

Το’χει γαμησει να πεφτει ο Σουαρεζ ε!:stuck_out_tongue:

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ.

[SIZE=“4”][B]ΚΑΥΛΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.!! ΤΕΛΟΣ.![/B][/SIZE]

[SPOILER]αργεντινη :bye:[/SPOILER]

Πεναλτάρες απ’ όλη την Ουρουγουάη ( πλην Scotti ):smiley: … Δέχομαι και φέτος πάντως Αρεβάλο Ριος στον θρύλο , ως αλλαγή του Ουρτάδο :stuck_out_tongue: Καλό παιχτάκι :stuck_out_tongue:

Παλι καλα που δουλευω και δεν το ειδα.Γιατι μωρη Αργεντινη;;

[-X

Εγω υποστηριζω Περου απο το πρωτο ματς και μετα .

Νταξ καλη ομαδα η Αργεντινη αλλα θελει πολυ δουλεια ακομα για να διακριθει.Ο Μεσσι κλασσικα αφαντος(οκ εκανε καποιες πολυ καλες φασεις αλλα απο εναν Μεσσι δεν περιμενεις απλα φασεις).Το πεναλντυ το εχασε και ο απαισιος(ναι ο Τεβεζ).:smiley:

Η μπαλα οφειλει μια κουπα στον μεγαλο Ντιεγκο Φορλαν.
Ηρθε η ωρα !