Αθλητική επικαιρότητα

μπορει να το παρει η Ουρουγουαη η καμμια Βενεζουελα-Περου
η Βραζιλια δεν με πειθει

Ψιλοσουπα το Βραζιλια-Παραγουαη.Ο Νειμαρ απογοητευση μεχρι στιγμης!Πολυς ντορος…

Μετα απο ενα παιχνιδι σουπα(0-0)πηγαμε στα πεναλντυ οπου ακομα και εκει η Βραζιλια δεν εβαλε ουτε ενα:!:Η παραγουαη στα ημιτελικα με 2-0 στα πεναλντυ(εχασε και αυτη το πρωτο).

Ρε αυτοί σίγουρα δεν είναι βραζιλιάνοι,ολλανδοί είναι…Ελεος 4 χαμένα πέναλτι.3 out!!!#-o

Γενικα η Βραζιλια θελει πολυ δουλεια για να κανει κατι σημαντικο.Υλικο εχει αλλα δεν μπορει να οργανωθει και να διακριθει.Το ιδιο ισχυει και για την Αργεντινη η οποια παντως χθες επαιξε αρκετα καλα αλλα χωρις κατι το ιδιαιτερο.Την ωρα που ανοιγει ο δρομος για να γινει η Ουρουγουαη η πιο επιτυχημενη ομαδα της Αμερικης!

πρώτο ημίχρονο, δεύτερο ημίχρονο, παράταση, 4 πέναλτι, και ούτε ενα γκολ η βραζιλια.!! :?

χθεσινά άρθρα… ετσι όπως είναι οι διασταυρώσεις πάμε για τελικό αργεντινη-βραζιλια.! :lol:

Ρε ολα τα φαβορι αποκλειστηκαν στο copa america :?

Κι όμως τα πέταξαν έξω ο Ελάνο και ο Φρεντ, όχι τίποτα παιδάκια πρωτοεμφανιζόμενα…

Θέλω να το ψάξω από πότε ομάδα έχει αποκλειστεί στα πέναλτυ χωρίς να βάλει γκολ :!: πόσο μάλλον η Βραζιλία! 8O

βλέποντας και τα 4 ματς εχω να πω οτι πάλι καλά που δεν έβαλα χρήματα(έστω λίγα.ενα δεκαευρο) στα 4 φαβορί όπως ήθελα…μιλάμε θα ήταν η στοιχηματικη αποτυχία της χρονιάς…:stuck_out_tongue:

με εναν φορ , με όγκο, αργεντινη και βραζιλια θα είχαν περισσότερες πιθανότητες σε αυτά τα ματς…καλά τα τρεξίματα και τα τσαλιμάκια, αλλά από την στιγμή που είσαι μέσα στο τέρμα των άλλων…ειδικά η βραζιλια…

απο τις φασεις που ειδα η Βραζιλια μια χαρα επαιξε στο δευτερο ημιχρονο αλλα ηταν ατυχη.
Απο τα πλευ οφς περασαν ολα τα αουτσαιντερ σε σχεση με τον αντιπαλο τους
και βαλε και το μεξικο που δεν περασε καν απο τους ομιλους
τωρα εμειναν περου (που υποστηριζω) - ουρουγουαη
βενεζουελα - παραγουαη

Σίγουρα η Μπαρτσελόνα με τη Στεάουα, που τα έπιανε ο Ντουκαντάμ. Θα έχει ξαναγίνει όμως…

Σηκωσετο ρε μαρκαριαν να τρελαθουμε :slight_smile:

εγω βενεζουελα θελω! (για να τους κανει ολους υπουργους ο τσαβεζ :p)…
παρολ αυτα εχω την εντυπωση οτι ειναι περιπατος για την ουρουγουαη αυτη τη στιγμη…

…μάλλον έτσι είναι, αλλά κιεγώ Βενεζουέλα, θέλω:):!:

η Ουρουγουαη δεν εχει πεισει ακομα και ειναι το μοναδικο φαβορι που εμεινε
πιστευω η αυτη η καμμια Βενεζουελα που εχει παιξει καλα

Έλα ρε πάλιουρα Τοξικέ!8)
Αυτό θυμάμαι και εγώ, τουλάχιστον από αγώνες “υψηλού προφίλ” αλλά σπάω το κεφάλι μου μήπως έχει γίνει και κανένα άλλο ανάλογο κάζο…

Απο οτι θυμαμαι πολλα πεναλτι ειχε πιασει και ο Γκοικοετσεα της Αργεντινης στο μουντιαλ της ιταλιας το 90

Τελειώνει το βενεζουελα-παραγουαη και είπαν να παιξουν ακόμη ενα ματς μετά…οχι ποδόσφαιρο…

Φιλε ηρθε η ωρα σου.Μην μας απογοητευσεις.

είδα χθες το κουτί της Πανδώρας του κωστα μπαξεβανη, στη νετ.
θέμα της, ο μακης ψωμιαδης…
*η εκπομπή δεν ασχολήθηκε πολύ με τον χώρο του αθλητισμού και την σχέση του ψωμιαδη με αυτόν

ένα πράγμα εχω να πω…

[B]ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ[/B]… που ασχολούμαι με έναν χώρο, έστω με την απλή ιδιότητα του φιλάθλου/οπαδού, που έχει στις τάξεις του έναν τέτοιο άνθρωπο.
μόνο ντροπή.!!
τον απατεώνα μπορείς να τον αντέξεις…άλλωστε βαλκανια/ελλαδα έχει μπόλικους.
αλλά αυτό το πράγμα με τους βασανισμούς στην χουντα, και η μετέπειτα πορεία του δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο…
όποιος ακούσει το απόσπασμα απο τον βασανισμό και βιασμό με το μπουκάλι(!!) κάποιου συνεργάτη του, και δεν κοκαλώσει είναι ρομπότ. μόλις το δείχνει στέλνω και ταυτόχρονα λαμβάνω, μήνυμα που λέει μια λέξη…ανατρίχιασα.!! ο κολλητός μου σε εμένα και εγώ σε αυτόν

και εδώ έρχεται ένα άλλο θέμα που βγαίνει απο την εκπομπή…
η βια και η παρανομία ξεκινάνε απο το κράτος…! (οκ.σιγά το νέο)
ο άνθρωπος είχε μαζί του, την εκκλησιά, την αστυνομία, τον στρατό, και τους δικαστές…
του παρείχαν προστασία, καταφύγιο,ψεύτικες ταυτότητες, χτίσματα να αρχίσει κάτι δικό του, ατιμωρησία στις δίκες.
δύναμη να κλέβει, να σκοτώνει, να απαγάγει, να βασανίζει.!!

ντροπή σε κάθε αδαμιδη που μιλάει μαζί του και κοιτάει το πάτωμα, σε κάθε πηλαδακη που τον έχει συνομιλητή στην κάθε σούπερ λιγκα, στον καθε ζαγορακη που τον έχει πιάσει γκόμενα, σε κάθε οπαδό του ηρακλη που τον ήθελε στην ομάδα για να σωθεί, σε κάθε καβαλιωτη που άφησε να πάρει την ομάδα ενας τέτοιος άνθρωπος, και ντροπή σε έμενα που κάθομαι και ασχολούμαι και δίνω την δυνατότητα σε κάθε τέτοιο άνθρωπο να υπάρχει σε αυτόν τον χώρο.
ντροπή

*ίσως να μην έπρεπε να το βάλω εδώ.σορρυ
**ο δημοσιογράφος είναι πλέον σίγουρο ότι θα κυνηγηθεί άγρια…
*** η εκπομπή εδώ http://www.koutipandoras.gr/?p=8308
****οκ…ίσως οι άλλοι έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα…