Αθλητική επικαιρότητα

Μόλις έκατσα και είδα την εκπομπή από το link. Εντάξει ότι ήταν απατεώνας ήταν γνωστό αλλά ομολογώ δεν είχα ιδέα για πολλά από τα υπόλοιπα που αποκαλύπτονται. Φως φανάρι πως ο τύπος κρύβει μυστικά που κανένας δεν θέλει να αποκαλυφθούν και έτσι όλοι τον προστατεύουν.
Προσωπικά έχω χάσει κάθε σεβασμό όχι για τον ίδιον αλλά όπως είπες και ο crimson για όσα άτομα τον περιτριγυρίζουν και τον γλύφουν. Όχι τίποτα άλλο αλλά πλέον ακόμα και οι απειλές του Μπουρούση πως θα κυνηγήσει αυτούς που τον έφεραν σε αυτή την θέση ακούγονται πολύ διαφορετικές.

Δεν το είδα χθες, Κρίμσον ευχαριστώ για το λινκ.

θα σου έλεγα να μας πεις την άποψη σου, αλλά δεν πιστεύω οτι μπορούμε να πούμε και πολλά…
το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι για το ωραίο κράτος μας. και για τον ρολο που έχει σε όλα ότι άσχημο γίνεται και υπάρχει

Τι “Σημαδεμένος”, τι “Νονος”, τι Σκορτσέζε και τι Κόπολα. Το ηχητικό ντοκουμεντο που ξεκινάει με τον Ψωμιαδη να τα λεει με τον συνεργατη του και καταλήγει σε βασανισμό του τελευταίου για να μιλήσει είναι απίστευτο σοκ και προφανως στην εκπομπή δεν έπαιξε όλο το ηχογραφημένο. Θέλουμε ταινία για τον Δον Ψωμιάδη με τον Οικονομίδη στον βασικό ρόλο και να παίζει και ο Μουρίκης… :stuck_out_tongue:

Εντιτ: Περίεργο που δεν αναφέρθηκε η ιστορία με τον Ντέμη (“κωλόπαιδο έχεις τελειώσει από την ΑΕΚ, θα σου σπάσω τα πόδια”). Θέλουμε μια εκπομπή και για τους Μπέο, Τσακογιάννη, ε…

Εν τω μεταξύ, τον βιασμό του συνεργάτη του, τον είχε ηχογραφήσει ο ίδιος ο Μάκης, όπως λέει και το ρεπορτάζ. Αυτό που μου είχαν πει εδώ και χρόνια -και δε λέει το ρεπορτάζ- ήταν πως την κασέτα την έβαζε να την ακούσουν δικαστές, σε δίκες που ενδιέφεραν το παραδικαστικό και δε τους έλεγχαν. Εξ’αρχής τους έλεγε στο τηλέφωνο, πως τα ίδια θα πάθουν τα παιδιά τους, αν δε βγάλουν την απόφαση που ήθελε το παραδικαστικό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως το Άγιο Όρος και μονές που έδιναν (/δίνουν?) άσυλο στον Μάκη, ήταν μπλεγμένες και στο παραδικαστικό…

Τέλος πάντων. Όπως είχα πει και όταν έσκασαν οι προσαγωγές για Τσακογιάννη, Μπέο, κλπ, το μόνο που έχω να πω είναι να προστατέψουν πολύ όσους έχουν αναλάβει αυτές τις υποθέσεις. Μόνο ακίνδυνο δεν είναι αυτό που κάνουν.

Το να κατέβεις σε ένα Σύνταγμα με άλλους 100,000 και να περιμένεις τα χημικά των ΜΑΤ, είναι πολύ ακίνδυνο μπροστά στο τι μπορεί να τραβήξει όποιος δικαστής/ΣΔΟΕ/πολιτικός/δημοσιογράφος προσπαθήσει να κινηθεί σύμφωνα με τα πιστεύω του και να κάνει τη δουλειά του. Εκεί θέλει τα πολλά κιλά αρχίδια (και για αυτό, αυτούς που το κάνουν προσωπικά τους θαυμάζω)

αυτό που λεει ο karvou στο τελος…
αυτό λέμε από χθες με τον κολλητό μου…αυτός ο μπαξεβανης πολύ δύσκολα θα ανανεώσει πλέον το συμβόλαιο του για του χρόνου…και αυτό δεν είναι τίποτα…δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στην θέση του.

πάντως είναι πολύ σοκαριστικο το ντοκουμέντο…τον σάπισαν στο ξύλο και τον βίασαν με ενα μπουκάλι…δηλαδη…γάμησε μας…

χθες είχα ανατριχιάσει και ένιωσα ντροπή, και σήμερα εχω ξενερώσει τελείως…

Δίκαιη κατάκτηση του κόπα αμέρικα από την Ουρουγουάη που από πέρυσι αποδεικνύει ότι ειναι η καλύτερη ομάδα της Λατινικής Αμερικής. Μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και καθάρισε εύκολα με 3-0 την Παραγουάη που κάτι πήγε να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν έφτανε.Θα ήταν απίθανο να συνεχιστεί η κωλοφαρδία του Βιγιάρ και για τρίτο σερί αγώνα. Ο Φορλάν κράτησε 2 γκολ για το τέλος ενώ είχε να σκοράρει εδώ και 12 αγώνες σύμφωνα με τον σχολιαστή της Νόβα.

• Αυτόν τον Αρέβαλο Ρίος πως και τόσα χρόνια δεν τον έχει τσιμπήσει καμία ευρωπαϊκή ομάδα? Δε μιλάω για τις δικές μας που συνήθως κοιμούνται σε θέματα σκάουτινγκ αλλά κάποια ισπανική θα πρεπε να τον είχε πάρει τουλάχιστον μετά το Μουντιάλ αν δεν τον ήξεραν από πριν. Δε μπορώ να φανταστώ, από αυτα που έχω διαβάσει, πώς αυτός ο Σάντσες που θέλει ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι τόσο καλύτερος…

• Ήταν μόνο δική μου ιδέα ή όντως πολλές φορές ο σχολιαστής ανέφερε τον Φορλάν ως Φορλάνο?:-k

Το αξιζε η[B][COLOR=“RoyalBlue”] ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ[/COLOR][/B] !!! =D>=D>=D>

qft

και μην ξεχναμε , πρωτος σκορερ διοργανωσης

[SPOILER][/SPOILER]

Πάντως Μάνσον εγώ αν ήμουν αεκτζής θα ήμουν έξαλλος και με τον Αδαμίδη που καθόταν και μιλούσε στο τηλέφωνο με αυτό το κάθαρμα που άδειασε τα ταμεία της ομάδας…

Στην εκπομπή αναφέρετια πως και το θύμα του βασανισμού βρέθηκε μπλεγμένο στο παραδικαστικό. Είναι σίγουρο πως ο Ψωμιάδης είχε μεγάλη ανάμειξη σε εκείνη την ιστορία.

Άσχετο (και σίγουρα πολύ υγιέστερο):
Mπράβο στην Ουρουγουάη, ομαδάρα, απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν έφτασε πέρυσι ως την τετράδα του μουντιάλ. Μπορεί Βραζιλιάνοι και Αργεντινοί να έχουν τα μεγάλα ονόματα και τα ακριβότερα συμβόλαια αλλά η Ουρουγουάη είναι σίγουρα πολύ πιό ομάδα!
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται και πόσο χαζός ήταν ο Καστίγιο που επέλεξε τη Μεξικάνικη υπηκοότητα! Αν κρατούσε την Ουρουγουάνικη (και δεν τα είχε κάνει και τόσο σαλάτα στην καριέρα του μετά τον Ολυμπιακό) θα μπορούσε να ήταν στους 22 της Ουρουγουάης αν μη τι άλλο και να τα είχε ζήσει όλα αυτά!

Μπραβο στην ουρουγουαη δικαιοτατα το πηρε το copa america!!!

πάντως δεν ξέρω αν έχουν mvp στην διοργάνωση, αλλά πρέπει κάποιος να του δώσει κάτι του σουαρες…τρομερός.!! οκ, και εγω αγαπώ το εξαρο-οχταρο-δεκαρι της ουρουγουαης(φορλαν:p), αλλά ο σουαρες παίζει λες και δεν υπάρχει αύριο…

Πέρσι με το Μουντιάλ έλεγα ότι τέτοιο μηχανάκι στα χαφ είχα να δω από εποχές δόξας του Έντγκαρ Ντάβιντς.

Η μη μεταγραφή του στην Ευρώπη είναι πιθανότατα μανατζερικό θέμα, όπως και θέμα ότι το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στη Λατινική Αμερική έχει αρχίσει να ανεβαίνει λόγω και του μουντιάλ στη Βραζιλία το 2014 και πλέον οι παίκτες δεν ψάχνουν σαν τρελοί τρόπο για να φύγουν.

ΜΑ ΠΟΣΟ[B] ΒΛΑΚΑΣ[/B] ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ :lol::lol2::lol:

#-o#-o#-o Αυτος ο μπαλοτελι εχει καλο στον εγκεφαλο τελικα!!!

Και φυσικά μόνο η Σίτυ καταφέρνει να μαζεύει όλους τους ψυχανώμαλους! :lol::lol:

Όλα τα λεφτά ο Αμερικάνος σπήκερ που δεν πιστεύει στα μάτια του “are you kidding me?” και δίνει τα εύσημα στον Μαντσίνι που βγάζει έξω αμέσως τον καραγκιόζη!

Γαμάτος είναι, εγώ τον λατρεύω.

εν τω μεταξύ στην Τουρκία διακοπτούν προσωρινά (βασικά το αναβάλουν για ενα μηνα) το πρωτάθλημα για να ξεκαθαρίσει το θέμα με τα στημένα και εμείς εδώ προσπαθούμε να το ξεκινήσουμε εγκαίρως (α,ρε τηλεοπτικά ,οπαπ και λοιπα ,αυτοί είναι οι πραγματικοί διοργανωτές του ποδοσφαίρου μας) .

[B]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=22311&subid=2&pubid=128730956[/B]

^^ Και εδώ…όχι.!!
απλά θα αρχίσει το πρωτάθλημα, και θα κληθούν αστερας, ολυμπιακός, πανιωνιος…#-o ενώ θα παίζουν…
και οσο θα παίζουν θα βγουν αποφάσεις για άλλα θέματα…μηνων

έστειλαν τις απολογίες ο βολος και η καβαλα…γέλασε και το παρδαλό κατσίκι…
ο βολος λέει οτι την εποχή που ήταν πρόεδρος ο αχιλλεας μπεος , ο ολυμπιακός εμπλέκεται [B][U]μόνο[/U][/B](:!:λες και είναι λίγα…θελαν παραπάνω) σε δυο στημένα, και για τα υπόλοιπα δεν έχει ευθύνη καθώς τότε πρόεδρος ήταν ο, πλέον νεκρός, πατέρας του μπεου.!!

η καβαλα δεν αναγνωρίζει τίποτα και λέει οτι ο μακης ψωμιαδης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα της καβαλας.!!

*η απολογία του ολυμπιακου βολου, περισσότερο βάρος έριξε στο να προστατεύσει τον μπεο, παρά την ομάδα…
και επίσης, ειναι τραγικό που ο άλλος έβαλε τον άρρωστο του πάτερα για να μην έχει προβλήματα…:?