Αθλητική επικαιρότητα

Το ειδα απο βιντεακι στο Youtube και τον δειχνει να συνεχιζει για λιγο και να κοιταει πισω και λιγο πριν τελειωσει το βιντεο φαινεται σαν να κανει να σταματησει αλλα δεν εδειξε τη συνεχεια. Αν δε σταματησε οντως μαλακια.
Ακουω εν τω μεταξυ σχολια τωρα στον αγωνα, πριν την εκκινηση και πριν το ατυχημα προφανως, και ειναι ειρωνια γαμωτο. “Ειναι ενας αναβατης που θα αφησει εποχη…” λεει ο εκφωνητης.
Κριμα που δεν προλαβε… :frowning: RIP.

Γαμώ το Δία ρε πούστη μου[-X
O Rossi λέει θα αποσυρθεί

Edit:Στην διάρκεια του αγώνα δεν μπορείς να ξέρεις πόσο σοβαρό είναι ένα ατύχημα και δεν σταματάς

Πω ειναι φρικιαστικο το βιντεο ε.

Πωπω ναι,ειδικά εκεί που είναι η κάμερα ψηλά και βρίσκεται κάτω,σφίγγεται η καρδιά μου:(:(:frowning:

Ώχου μωρέ, δείξτε κι άλλο το βίντεο μαλάκες, πτωματοφάγοι δημοσιογράφοι. Λίγος σεβασμός ρε πούστη !

Είναι γεγονός ότι τα ατυχήματα είναι καθημερινό φαινόμενο στα motogp και γι’αυτό δικαιολογώ τον Valentino που δεν σταμάτησε και πήγε στα pits.
Δεν είναι κανένας αναίσθητος τύπος και αν αληθεύει ότι θα αποσυρθεί από τους αγώνες είναι κάτι που το αποδεικνύει.

Μεγάλη φρίκη που έφυγε το κράνος λόγω της σύγκρουσης…
Είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει όλους όσους ασχολούνται με την ασφάλεια των αναβατών.

RIP για ένα νέο άνθρωπο.δυστυχώς αυτά είναι τα κακά περιστατικά στους αγώνες ταχύτητας.

όσο για τον rossi δεν σταμάτησε γιατί δεν μπορούσε να ξέρει την σοβαρότητα του ατυχήματος.σύν οτι τον δείχνει να πιάνει και να κουνάει το κεφάλι του όταν γύρισε και κοίταξε τον simoncelli.

r.i.p τεραστιο κριμα.

Το πουλέν για να διαδεχθεί τον Ρόσσι πέθανε στην πίστα…

Πολύ κρίμα!

οχι ρε πουστη μου, τι εγινε ρε πουστη μου. πω πω τι κριμα ρε γμτ.
R.I.P. κριμα, πολυ κριμα. 24 ηταν.

καλαισθησία…

[B]Τον “τέλειωσε” η Μαφία [/B]

Νεκρός βρέθηκε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Μάριο Μπιγκόνι στις όχθες του Ρήνου με τις αστυνομικές αρχές της χώρας να υποψιάζονται την κροατική μαφία.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως το 2009 περισσότερα από 200 παιχνίδια στο πρωτάθλημα ήταν ύποπτα για στήσιμο.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Γκοσάου η οποία έχασε ένα? μιλημένο παιχνίδι. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μπιγκόνι ήταν μάρτυρας στις κατηγορίες προς την κροατική μαφία και έτσι μπήκε στο? μάτι του κυκλώνα.

Ο ίδιος αγνοούταν από τις 9 Οκτωβρίου, ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί ακόμα η αιτία του θανάτου του με τις έρευνες να συνεχίζονται.

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10381:-qq--&catid=93:european-champions&Itemid=120

εδώ δεν υπάρχει τέτοιο θέμα…τους βγάζουμε αθώους όλους…

*και όμως είναι οι ίδιοι…!

Το παράδοξο της Λεβάντε!

ρε την Λεβάντε.1η στην primera.

κουπερ γύρνα πίσω.!!

[B]Ερευνάται εμπλοκή του Κούπερ σε στημένα![/B]

συνεχίζεται η πρέζα

[B]Επίθεση κουκουλοφόρων στο Μαρκόπουλο-ΠΑΟ![/B]

Αυτο ερχομουν να ποσταρω και εγω.Τι να πεις απλα [-X[-X[-X

[U][B]Αυτή η «Γιούβε», μπορεί το πρωτάθλημα![/B][/U]

Πέρασε και απ’ το Μεάτσα η ομαδάρα χτες, πάμε για πρωτάθλημα φέτος μετά από τόσα χρόνια 8)

ε σιγά…την ιντερ κέρδισε

περίεργος πανυγηρισμός από τον van persie.βγήκε βέβαια και διέψευσε τις όποιες εντυπώσεις δημιούργησε.

στην εικονα παντως πιο πολυ σαν να σερβιρει σε δισκο το 3-4 ειναι :lol::lol:…