Αθλητική επικαιρότητα

πολύ συγκίνηση αν γίνει αυτό.

Ο πατέρας του Μάρκο Σιμοντσέλι, Πάολο, θέλει στο επερχόμενο γκραν πρι της Βαλένθια όλες οι μοτοσικλέτες και των τριών κατηγοριών να προκαλέσουν… χάος στη μνήμη του γιου του.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσικλέτας ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο με το γκραν πρι της Βαλένθια. Ωστόσο, θα είναι το επόμενο από αυτό που σκοτώθηκε ο Μάρκο Σιμοντσέλι και οι αναβάτες θα τιμήσουν τη μνήμη του.

Έτσι, ο πατέρας του Ιταλού [B]θα ήθελε να το πράξουν με έναν ξεχωριστό τρόπο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, αφού ζήτησε αντί για σιγή ενός λεπτού, να μαρσάρουν όλοι οι αναβάτες!

«Την επόμενη Κυριακή, κατά τη διάρκεια του γκραν πρι της Βαλένθια, αντί για ένα λεπτό σιγής στη μνήμη του Μάρκο, θα προτιμούσα ένα λεπτό στο οποίο θα επικρατήσει χάος με όλες τις μοτοσικλέτες του Moto GP, του Moto 2 και των 125cc να μαρσάρουν ταυτόχρονα», ανέφερε ο Πάολο Σιμοντσέλι[/B], για να προσθέσει πως όλη αυτή η αγάπη προς το πρόσωπο του γιου του προκύπτει από το χαμόγελό του.

«Άνθρωποι ήρθαν απ’ όλη την Ιταλία, αλλά και από το εξωτερικό να πουν αντίο στον Μάρκο. Μερικές φορές νομίζω ότι ο Μάρκο ήταν ένας άγγελος, όλη αυτή η αγάπη με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα και αυτό βοηθά όλους μας. Νομίζω ότι όλη αυτή η αγάπη προκύπτει από το χαμόγελό του», πρόσθεσε.

Mε ηπιας μορφης εγκεφαλικο τελικα διαγνωστηκε ο Κασσανο.Κριμα κ μακαρι να μπορεσει να συνεχισει!!

[B]Ποδοσφαιριστές χτυπούν οπαδό στο γήπεδο![/B]

Συνέβη και αυτό: τόπι έκαναν? οπαδό οι ποδοσφαιριστές της [B]Στεάουα Βουκουρεστίου[/B], καθώς μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε συμπαίκτη τους!

Λίγο πριν το ημίχρονο του αγώνα με την Πετρολούλ, ο τύπος πήγαινε? γυρεύοντας, αφού πέρασε εύκολα από τους σεκιουριτάδες, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έριξε μπουνιά τον σβέρκο του ποδοσφαιριστή της Στεάουα George Galamaz.

Δεν ?πα να σφύραγε ο διαιτητής για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια;

Οι παίκτες όρμησαν στον οπαδό, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον κλωτσούν λες και ήταν μπάλα! Πάλι καλά δηλαδή που δεν τον σούταραν στο τέρμα?

Ο αγώνας διακόπηκε, ο οπαδός τραυματίστηκε, ενώ από τις κερκίδες «έβρεξε» κροτίδες και η αστυνομία έτρεχε και δεν έφτανε για να επιβάλει την τάξη.

http://www.dailymotion.com/video/xm1pj2_incredibil-galamaz-lovit-de-un-taran-prahovean_sport?

Kατα μανα,κατα κυρη,κατα γιο και θυγατερα…

τι ωραιο βιντεακι :stuck_out_tongue:

http://www.england365.gr/article/24411/Ε,-όχι-τέτοια-λάθη!

ειναι κατι που μονο εγω δε βλεπω?

Και καλά το S φαίνεται σαν $
Φαντάζομαι αυτό εννοούν

αυτο ειναι που λεμε απολυτα αθλητικο ρεπορταζ

Ξανά στη φυλακή ο Ορτιθ ):

Στις ομοσπονδιακές φυλακές του Πουέρτο Ρίκο επέστρεψε ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, καθώς το δικαστήριο ακύρωσε την αποφυλάκισή του με εγγύηση καθώς βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης.

Την περασμένη εβδομάδα ο άλλοτε σέντερ της Λάρισας, του Ηρακλείου και του Άρη δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, αφότου μετά από έφοδο στο σπίτι του τον Ιούνιο βρέθηκαν φυτά μαριχουάνας και πυρομαχικά. Προσωρινά ο 48χρονος Ορτίθ είχε μείνει ελεύθερος περιμένοντας να δικαστεί, αλλά πλέον επέστρεψε στη φυλακή. Παράλληλα του έχουν ήδη επιβληθεί 600 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Καλα πως καταντησε ετσι ο ορτιθ;;;Τον θυμαμαι απο οταν επαιζε στον Αρη.Τι να πω κριμα!!!

δεν κατάντησε…πάντα ετσι ήταν

Ίσως το ότι ο Γκάλης είχε το παρατσούκλι “ο γκάνκστερ”, να το πήραν τοις μετριτοίς κάποιοι που πέρασαν απ την ομάδα

πάντα είχα στο μυαλό μου σαν εικόνα τον ορτίθ να παίζει μπάσκετ στο προαύλιο της φυλακής και κάνοντας σκριν να βάζει ένα κατσαβίδι στο νεφρό κάποιου αντιπάλου. και με το που το κάνει νά σηκώσει τα χέρια ψηλά κοιτάζοντας δεξιά κι αρίστερα με ύφος " i didnt do it" :stuck_out_tongue:

Ποιος Ορτιθ ρε εδώ πιασαν τον Μάκαρο στα Σκόπια και εσείς με τον Ορτιθ ασχολείστε :p:lol::lol::lol:

Ο δικηγορος του ειπε οτι ο Μακαρος περιμενε να καταλαγιασει το θεμα και να προεκειπταν ολα τα στοιχεια που θα αποδεικνυαν την αθωοτητα του και τοτε θα εμφανιζοταν :lol3::lol3::lol3:

Εμένα άλλο με καεί, κάπου διάβασα πως… ξούρισε το μουστάκι 8O8O θέλω φώτο ΤΩΡΑ

…ναι γιατί μέχρι να μας τον στείλουν οι Σκοπιανοί, θά’χει ξαναφυτρώσει:):!:

ψωμιαδης: πέρασα τα σύνορα , μπαίνοντας σε ενα λεωφορείο στην θεσσαλονικη που μεταφέρει παίχτες καζίνο στα σκοπια.!

:lol::lol::lol:

…έπαιξε και έχασε:p :slight_smile: :!:

κάντε τον ταινία, να χεστήτε στο τάλαρο

… η ακόμα καλύτερο κάντε τον πρωθυπουργό :lol::lol::lol: