Αθλητική επικαιρότητα

μήπως να μετακόμιζες σιγά σιγά?

Πεύκη ξηγιέται ζιγκ χάηλ δηλαδή; :-k

Νέα γκάφα του Στράτου Σεφτελή σε αγώνα κολύμβησης…:lol:
http://www.parakato.gr/2012/05/video_26.html

Σαν τον Μαυροματη κανενας!!!

Πεύκη ξηγιέται Τζιγκ(ερ) Πουλ(α) και Πέραμα ξηγιέται Τακ(η) Τσουκ(αλά). :wink:

Αλλά οι σύνδεσμοι δεν είναι όλοι έτσι και ήταν στους δρόμους τον δεκέμβρη του '08 και στο σύνταγμα φέτος και κάνουν αιμοδοσίες, περνάνε γιαγιάδες στο απέναντι πεζοδρόμιο κτλ

Καλά αυτό με τους συνδέσμους προφανές, όπως και το ότι έχει να κάνει με τις πρόσφατες πετριές στο μπάσκετ, απλά επειδή είπε ο Giannis ότι έχουμε Μιχαλολιάκο και επεισόδια.

οι ιταλοι τετοια πραγματα? απαπαπαπαπαπα…

:lol::lol::lol:

στην ιταλια υπάρχει κύκλωμα. στη γερμανια το ιδιο. μόνο στα βαλκανια και ειδικά στην ελλαδα δεν γινεται τίποτα.
άντε μόνο το ολυμπιακος βολου-ηλυσιακος στην β εθνική ειχε στηθεί για να σωθεί ο ηλυσιακος , απλά έπαιξε η μίση θεσσαλια χρήματα. αυτό.!(μπεο ζεις) τίποτα άλλο.!! :lol:

το αργος πηρε το τσαλεντζ καπ στο χαντμπολ!! 8O

η γερμανια δεν με φαινεται και τοσο υποπτη. για πες που το στηριζεις…

στο οτι μπήκαν άνθρωποι στην φυλακή. στο οτι δήλωσαν ένοχοι και συνεργάστηκαν. στο οτι απο εκει ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι με το διεθνές κύκλωμα που αγόραζε αγώνες για πουλήσει το αποτέλεσμα τους και οχι για ποντάρει όπως νομίζουν μερικοί.
αμα νομίζει κανείς οτι είχαν μπει σε αυτα τα πρωταθλήματα, και δεν μπόρεσαν να μπουν εδώ , τι να πω

και στην Τουρκια τα ιδια!!!

τι να πω. δεν τα εχει παρει το αυτι μου ολα αυτα, θα ψαχτω λιγο γτ νομιζα οτι απο κειθε ειναι οκ και ηρεμα τα πραγματα. θενξ γ το ινφο!

ε ρε συ. δεν ειχες ακούσει/διαβάσει για τον γερμανο διαιτητή Robert Hoyzer που ειχε πέσει στα δίχτυα τους?? φυλακίστηκε και μετά βγήκε έξω δίνοντας ονόματα. και απο εκει βρήκαν οτι παίζονται πολλά με το ποδόσφαιρο που συνήθως λέγαμε οτι είναι υπερβολές που λέγονται με το κιλό΄… οχι οτι γινεται κατι συνέχεια και σε μεγάλο μέγεθος, αλλά γινεται

Κρίμσον με Β’ Ισπανίας τι παίζει, ξέρεις?
Ήρθαν κάτι περίεργα αποτελέσματα χτες. :stuck_out_tongue:

καλα εγω γενικοτερα πιστευω οτι γινονται καμποσα και εχω διαβασει αρκετα πραγματα απλως για γερμανια μου ειχε ξεφυγει απο οτι φαινεται…

χοχοχχο:p

αλλά για ελλαδα λένε οτι ενας πρόεδρος απο β εθνική εχει “ακουμπήσει” κοντά στα 3 εκατομμύρια απο το ταμείο της ομάδας τα τελευταία χρόνια(1+κατι)…
ποιες 2 ομάδες στην β εθνική έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα πρόσφατα??
βλέπω άλογα να πέφτουν στα λιοντάρια απο τις φήμες. . . .:roll:

[B]Εκτός Ευρώπης η Μπεσίκτας[/B]

Οι «αετοί» δεν στάθηκαν ικανοί να λύσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, μετά από μία πρώτη επίπληξη της UEFA, με αποτέλεσμα να τιμωρηθούν με ευρωπαϊκό αποκλεισμό για έναν χρόνο και ενδεχόμενο κυρώσεων μέσα στην επόμενη πενταετία.

Τα οικονομικά θέματα που εκκρεμούν και προκάλεσαν τον αποκλεισμό γνωστοποιήθηκαν ύστερα από καταγγελίες των Μανουέλ Φερνάντεζ και Ματέο Φεράρι.

H αρχική απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν να της επιβάλει ποινή δύο χρόνων και χρηματικό πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ, εν τέλει όμως η τιμωρία θα ισχύσει για τη σεζόν 2012-13 ενώ το πρόστιμο μειώθηκε στις 200.000 ευρώ.

Ως εκ τούτου η τουρκική ομάδα χάνει τη θέση της στα play-offs του Europa League.

http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/fun/cool/item/408-νέα-topless-επίθεση-στο-τρόπαιο-του-euro

εγώ θετικά βλέπω πάντως τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν σε όσους δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση.
Και δίκαιες είναι(για να τηρείται το οικονομικό fairplay, γιατί π.χ πούλησε κοτζαμ Βιερίνια και Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ;) και ωφέλιμες για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς:
-Δεν επιτρέπονται οι μεταγραφές παιχτών ΕΚΤΟΣ από γηγενείς παίκτες γεννημένους έως το 1990 δηλαδή 22 χρονών. Θα αναγκαστουν 6 ομάδες από τις 16 δηλαδή να αντικαταστήσουν τα κενά που θα τους δημιουργηθούν προωθώντας μην έχοντας άλλη επιλογή νεαρούς Έλληνες παίχτες. Θα πάρουν παραστάσεις και κάποιοι από αυτούς θα αναδειχθούν. Κομπλέ δηλαδή γιατί θα δουν και πιο ζεστά το θέμα της ακαδημίας.